Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 28
wannajo spune:
anis, multumesc mult! Ma uit acum si incerc sa ma lamuresc daca modelul combi family novita (gasit in Romania) e tot una cu modelul tau. Multumesc inca o data!
pupici,
wanna & bebe din burtika_38 w & 5 d
adinush spune:
Catalina eu am luat un marsupiu de la chicco care are 3 pozitii..pe langa cele clasice cu fata la mama si cu fata la lume are o pozitie..sezanda...cam cum sta bebe in brate la alaptat.
E recomndat de la 0 luni pt ca in pozitia asta singura coloana pe care o forteaza e a mamei![]()
www.bimbomarket.it/open2b/var/catalog/l/441.jpg" target="_blank">Asa arata
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
mariana_1976 spune:
Felicitari Aiska, Albinutza, Cosmicgirl!
Monicutz

va fi totul bine.
Adinush, uterul trebuie sa se retraga sub ombilic dupa cite stiam eu.
Crishtinutza sa stii ca fetitele mele la ecograf au fost mereu pe linia -2D in tabelul suedez.Prima fetita s-a nascut la 40+ sapt. sub 3kg, desi doctorii de aici nu au clasificat-o "small for date".Acum astept o fetita in jur de 3kg si la ultimul eco a fost micuta, cu aprox. 2 sapt. mai putin decit media virstei.
Nu-mi fac nivi o problema: eu insami m-am nascut sub 3 kg si nici dupa 3 nasteri n-am atins niciodata performanta de 50kg.
Cum sunt exemplarele feminine din familiile voastre? Am inteles ca si asta are un rol.De ex. la mine toate bunicile, matusile si mama au avut max.163 cm si o constitutie foarte delicata.La sotul meu femeile desi mai solide tot mici de inaltime asa ca n-am de unde sa sper in privinta fetitelor.
Criss68 imi pare foarte bine canu ai facut febra laptelui. Eu nu stiu daca e o chestie sigura cu lichidele, dar cel putin la mine a functionat cind am incercat la al doilea copil.
Belle_vue si eu am niste dureri, sub forma de contractii ineficiente, dar dupa "lupte seculare care au durat aproape 9 luni" m-am decis totusi sa incerc VBAC cu DD inainte.
Fetelor as avea o intrebare:
In Romania cind se face vaccinarea impotriva tuberculozei la bebei?
Dar in strainatate?
Aici dupa virsta de 6 luni dar stiu pe cineva careia i-au facut imediat la nou nascut pentru ca venea dintr-o tara din Europa de Est care era cica pe lista tarilor cu potential de risc la TBC.Am inteles ca si Romania e pe "lista neagra".![]()
Mariana
36+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Monu stai linistita, ca al doilea baietel al meu nu a baut niciodata mai mult de 60 ml la virsta de 1 luna si 120 ml la 2 luni.Recordul lui a fost de 175 ml la 8 luni, in timp ce altii trag cu incredere 200-250 si poate chiar mai mult?
Fiecare copil e diferit si daca ia in greutate normal nu-ti face nici o grija.Cu toate acestea nu are rost sa il compari cu alti copii foarte mult la capitolul inaltime si greutate.
Mariana
36+
mama de Monica, Matei si Markus
alinuk spune:
Eli,
I-am dat laptikul meu din bibe, cam la o saptamana deoarece la unul din mameloane simteam o jena cand ventuza tzumpi.
Am hotarat sa iau un repaos de o zi pt supt la acel san, ca sa nu risc vreo rana nasoala si sa nu mai pot alapta dupa.
Pot sa-ti zic ca nu prefera nicicum biberonul si ca nu s-a lenevit deloc. Are instinctul suptului asa de bine dezvoltat de ma minunez si mi-a tras si o pocinoaga ... ca mi-am adus aminte sa va spun:
Inainte de ritualul schimbat/alaptat il iau din patutz in bratze si cateva minute vorbesc cu el, incerc sa-i cant (habar n-am, dar tb neaparat sa-mi cumpar/piratez niste cd uri) etc. Timp in care micul tzump ce credeti ca face??? Cata tzitzi si gaseste si el ce poate pe la mami - obraz, gat, bluza etc.
hhihih ma amuzam eu, cum ca.."bebe papa din mami" hihihih
Si ce credeti ca vad la un moment dat in oglinda???
O mare frumushanie de vanataie pe obraz, de aia de la supt de iese sangele prin piele... 
Se conecta acolo si tragea frate cu mare sarg si nesatz..
I-am promis eu o sfanta de bataitza cand o fi capabil s-o primeasca cum se cuvine.
pup mamici, bebici si burtici
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ralu74 spune:
Catalina- raspund mai greu la postari dar sper sa citesti si sa aplici ca functioneaza, referitor la faptul ca matei desi are de toate, schimbat, mancat, etc si plange intr-una. In astfel de cazuri il infesi mai ales manutele ceva mai strans ca sa se simta el ca in burtica mamei, il ei pe brate nu in brate ca si cum l-ai tine pe genunchi, il legeni usor si aproape de ureche ii sssss-eti tare ca si cum ar auzi zgomote in burtica ta, sper sa intelegi ...cat mai aproape de ureche.
Sa imi spui daca functioneaza
Ralu & SERBAN
Helenutza23 spune:
a nascut Shine
nu stiu amanunte, in mesaj mi-a scris decat ca e ok si ca isi admira puiul.
FELICTARI, sa iti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi!
37+ 

anis spune:
a nascut MONICUTZ!!!!!!
doamne ce ma bucur pt ea...felicitari mamico!!!
Printzesa- pe care probabil o va chema Odette, dar inca nu e sigur 100%- s-a nascut la 9.29, si are 2680 si se simte bine ca si mamica..semnat tati
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

e tare puiul tau!