Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si eu am avut sac de nisip pe burta...saculet cam 10 ore sima fost super ok.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fete la treaba pentru Monykk

nu cumva ar fi bine si pt aventura???
de control asa:

serios e ceva cu fata asta!? Ar fi in stare sa ne faca o surpriza cu nascutul in apa... sa vedeti voi...

PS: mie mi-a dat asistenta o sticla cu apa de la congelator si din cand in cand venea si ma apasa pe burtik intr-un stil haiducesc ... simteam ca ma goleste. Cam trei patru ore am stat cu gheatza pe burtik

pupici pt mamici, bebici si burtici

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana_Alx felicitari pentru bebe Filip!!!!!!!!

Roxana, 37+

Mergi la inceput

fete nu aveti somn sau sunteti la cap ...papa, asa ca la mine?

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara fetelor,

Ma simt parca si vinovata ca le-am lasat pe burtici sa-si faca galerie singure dupa ce mi-am vazut pruncul in brate, drept pt care incerc sa postez si eu daca ma va lasa bb.

Desi sunt de 3 zile acasa nu am depasit etapa de organizare.

In esenta ma simt foarte bine, azi am 6 zile de la operatie si am constatat ca nu ma mai doare nimic, indiferent de miscari. Asta nu inseamna ca zilele trecute m-am menajat. Am fost asigurata ca operatia nu se desface indiferent ce fac, e vorba doar de disconfortul meu. Maine mi-am programat primul masaj postnatal. Burta nu ridica probleme, nu a fost mare nici in timpul sarcinii, ca urmare se retrage repede. Problem mea sunt fesele si coapsele, pline de celulita - sper fara vergeturi. Nu-mi vine sa cred ce bine ma simt din tote punctele de vedere: nu mi am foamea aia turbata, asociata in mod bizar cu greata, am revenit la vechiurile obiceiuri alimentare (mai mult lipsa!!). Sunt prezenta, in forma, pe faza, nu am pierderi de memorie, intr-un cuvant ma simt EU.

Sotul a stat permanent cu mine acasa, m-a ajutat cu ce l-a dus si pe el mintea, dar datorita lui sunt o mamica odihnita, cu toate treburile facute, fara mamici, bunici si alte rubedenii prin casa. Probabil ca-mi voi primi parintii saptamana viitoare totusi, care nu mai rezista realmente sa nu-si vada prima nepoata. Toata lumea m-a catalogat drept o rautate fara pereche, o sadica din cauza asta.

In ce priveste vizitatorii e delicata problema, eu inca nu-mi cunosc bine copilul. Nici o zi nu a semanat cu cealalta, nu are deocamdata nici un program. Intr-o noapte nu s-a trezit deloc, m-am si speriat cand am vazut ca e 6,30 dimineata si bb nu a plans. O luase sotul la el in camera si dormeau amandoi ca valizele, cu muzica simfonica. Azi noapte insa m-a trezit din ora in ora. Ziua are negresit 3 reprize de somn f lung.
Sa va zic ce ciudatenie are copilul meu: ii place ceaiul la nebunie! Nu stiu ce sa fac, peste tot prin carti mai recente scrie ca nu se da ceai daca e alimentat la san. Cum am ajuns sa-i dau ceai?! In prima zi, din exces de zel, mi-am pregatit un bine cu ceai anticolici si un bibe cu lapte HUMANA (mi s-a spus ca dupa ce-i dau san sa dau si completare pt ca eu s-ar putea sa nu am indeajuns). In seafa respectiva ii dau o tzatza, nu o vrea; ii dau pe cealalta - la fel (am avut chiar o pb, nu vroia stanga, cred ca nu-i placea ca nu era mamelonul bine format). Ii dau bibe cu lapte, refuza. Ii dau ceai... yeeeeeeee!!! Cu greu i-am luat tetina de la gura si-si sugea degetele de mama-mama. Un timp nu sugea la san pana nu-i dadeam ceai. Si supa ce sugea vreo jumate de ora, poate si o ora, la urma iar ceai. Acum daca pot o pacalesc sa nu-i mai dau decat la urma, ma tot gandesc ca poate nu mananca destul lapte din cauza asta. Cine a avut rabdare sa citeasca toata aceasta polologhie - ce parere aveti?

Ce sa va mai zic? Nici cu sanii nu am avut probleme, am lapte suficient, fie-mea nu reuseste sa mi-i goleasca niciodata, dar nici nu am trecut prin furia laptelui. Se pare ca metoda Marianei din Suedia - de a nu consuma exagerat de multe lichide functioneaza. M-au cam durut la inceput, erau un pic iritati, dar nu am facut ragade.

Singura probl - nu am timp pentru forum. Am reusit sa mai citesc cateva postari, imi pare rau de fetele care au greutati.

Sper sa revin si cu povestea nasterii, care este foarte frumoasa pentru mine, ramane de vazut daca o voi putea redacta suficient de expresiv.

Felicitari celor care au devenit proaspete mamici si bafta multa celor care se pregatesc sa nasca. Ma apuc sa citesc ceva din urma, dar daca nu va scriam acum, nu se stie cand reuseam.

Va pup pe toate, noapte buna

Criss, mami de Ligia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

nu-i nimeni pe aici?
pai si eu cu cine vorbesc?
nu am apa calda...., care ma primeste la un dus? ca eu nu plec nespalata pe cap la spital

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

mey, durerea asta asa, ca la ciclu, care iti taie respiratia, este o contractie?
Mai astept....
Ce, daca am gasit ceva roz in chilotei, trebuie sa plec undeva?
Ma duc sa beau un ceai, poate imi trece.....

Shine 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Monykk, Shine, nastere usoara si bebelusi sanatosi!
Ne gandim si ne pentru voi.

Albinutzza, Levi, Felicitari pentru bebelusi. Sa creasca mari si voinici!

De la aiska si rali nu mai avem nicio veste. Cred ca si ele au schimbat statutul de in cel de .

Eu nu stiu ce sa fac. Sa ma duc azi la dr sau sa nu ma duc. El a spus sa vin pe 8 feb, dar eu sper sa nasc pana atunci. As mai vrea sa ma vada odata inainte (sa ma recunoasca in spital, ca la cate paciente are...)

Azi am avut treaba la BRD si de acolo mi s-a recomadat sa imi fac card pt a primi alocatia (si indemnizatia) pe el. Cand voi merge sa depun cererea pt alocatie imi trebuie doar contul sau si numarul de card?

Si eu sunt de acord cu alinuk in ceea ce priveste alinatatul copilului. Ma rog, acum vorbesc in necunostinta de cauza, dar de aceea nu am vrut sa cumpar patut. Mie nu imi place sa dorm singura in pat, imi place sa simt un om langa mine. Asa ca nu vad de ce mi-as surghiuni copilul singur in patut.
Pleasee, nu dati cu rosii!
Pana la urma, la insistentele socrelei, mi-am cumparat un cosulet (gen cum are aelita, numai ca nu e din rachita, ci scheletul e de fier). Daca va dormi in el, mai tarziu voi lua si un patut.
Cosuletul (bassinet) a fost f. ieftin (150 lei) si incape la fix in dormitor intre pat si mobila: nu exista riscul sa se rastoarne daca ramane nesupravegheat (ca asa spune in instructiuni, sa nu il lasam nesupravegheat).

aventura, cum poti sa alergi? Ieri am alergat dupa autobuz, dar nu prea tare, ca nu prea puteam si imi era sa nu zgalti prea tare fata. Sau doar mergi asa, un pic mai repede?

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Mai, sa nu imi faceti galerie, k ma emotionez.
Mai stati un pic, poate imi trece. Va zic eu daca este cazul de majorete, da?
Ceaiul a fost cea mai proasta idee pana acum. Pentru ca ....
Bine ca a venit apa calda si am facut . Am spalat si gresia din bucatarie.Am strans rufele de la uscat....Doar ca nu am terminat bagajul de spital, dar nu-i graba.Daca astea or fi contractii sunt d-alea mici(da' dese). Ma doare capul... cred ca de foame!
Va tin la curent, dar nu prea mult, sa nu umplu eu pagini intregi acuma..

Shine 38

Mergi la inceput

Shine imi place ca esti calma. asa am facut su eu inainte sa plec la spital, curatenie in toata casa, mancare...doar ca eu nu aveam dureri. hai sa dea DD sa fie bine si peste cateva zile sa scrii si tu cu o mana... asa ca mine, cealalta e ocupata sa tin bebelina care papa la san.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput