Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Tot aici sunt, n-am nascut inca
Va citesc mai tarziu

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai sa va zic ceca - am inceput sa ma acomodez si cu putin somn... asta eu, care urlam si tipam si faceam gat de stia tot blocul daca nu imi faceam orele de somn, si uite ca acum e bine si cu mai putin.
raceala nu a trecut, astept bona si ma imbrac si o frec din gara ca nu e de stat in casa. M-am saturat cu sanii legati... imi vine sa urlu.
Bai cine vb de ceza... va zic eu (cred ca pentru ALINATXA) nu am avut dureri de operatie deloc inafara de primele 24 ore. Deci la 16 eram operata, peste noapte am mai simtit ceva, dimineata cam greu dar cu ajutor m-am ridicar si dupa asta, tata, nu am mai stiut eu ce inseamna operatie. La 9 dimineata am fost cu copilul in brate si a stat doar cu mine si doar mamele aveau grija de copii, deci am alaptat, schimbat, ma plimbam, ma duceam si la vorbitor (vizita). Deci in cazul meu - eu nu am nascut prin ceza ci prin dureri de cap. Nu ma doare operatia, a 6 zi mi-a scos atele, fac dus, conduc din a 4 zi dupa operatie, ma ridic din pat fara macar sa simt ca am operatie... Daca nu era cu durerea de cap nici nu stiam cum am nascut.
iar nu mai prind sa pun poze. Dar o fac si pe asta, promit.
va pup si va doresc o zi buna

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetele cu cezariana - cum e pielea din jurul operatiei? a mea are o culoare rosiatica. e normal? si pe operatie cred ca se rup cojite ca incepe sa curga o chestie lipicioasa. E normal?

Azi pitica a primit Humana pt ca nu se satura cu cat ii dau de la mine adica vreo 60 ml.ca vad ca productia e in scadere de la 100 la 60

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

monu eu nu am asa ceva pe operatie, nu e rosie, nu curge nu se cojeste
vb cu medicul

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

gata, am terminat si curatenia
plec la spital

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mihacarm, oricat de drag iti e de copil, e bine sa nu devii sclava copilului.
Gen tinut in brate, dormit in pat cu el, leganat etcc.Eu nu am facut nimik din astea si am ales sa ii fac un program incepand cu 2-3 luni.Faza e ca acum al 1 an jumate , ea stie ce si cand se intampla, gen masa, somn etc si nu am probleme cu ea.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu sunt chiauna, Iarina nu face kka singura si se screme nene de la 4 dimineata.Nu o ajut ..ca o las sa vedem.Ideea e ca la eco e liber de abia peste 1 saptamana.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Shine eu pun galeria la treaba pt orice eventualitate! baftaaa, bafta multa!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ANIS si al meu a avut probleme cu kk. Am observat ca se rezolva daca ii dau ceai de musetel. Am din ala de la MILUPA.
Ieri nu facuse de 2 zile si cand l-am schimbat facuse un dop si parca ii mai venea sa faca dar nu prea ii reusea. Asa ca am aplicat metoda "mecanica" : l-am tinut fara pampersi (cu el dedesupt ca altfelll) cu piciorusele indoite si cu fundul putin ridicat. Cred ca de la presiunea pe burta a facut la kk, s-a golit complet. O sa mai incerc si azi figura sa vedem daca merge. Mai prost a fost ca de atata scremut a tras si un pisulica. Pe mine.

Ieri am baut o cafea pe la pranz si azi noapte pe la 2 inca bantuiam prin casa. Va dati seama ca azi sunt zombi.

A, sa va zic o chestie misto. Mi-am cumparat purificator de aer si atat ozon am bagat ieri ca a dormit puiul meu ieri toata ziua bustean. Nu mi-a mai facut de dim figura aia cu plansul, adormea in brate dupa masa si 3-4 ore nu mai stiam de el. De fapt a duceam eu sa il trezesc sa ii dau sa manance. Iar eu ieri am fost plina de avant si am facut o multime de treaba.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

aa, galerie si pt Monykk? sa inceapa

fetelor, merci pt raspunsurile referitoare la sacul de gheata. cam am oroare ca eu am o prob cu o cistita si cum dau de rece... se reactiveaza... poate au si sac de nisip... sau le duc eu?

37+

Mergi la inceput