PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, chiar nu se indura nici una de mine sa-mi raspunda? Cele care le dati iaurt /branza de vaci: voi le dati la bebei deja lapte de vaca? sau nu am inteles eu si le faceti iaurtul din lapte praf?

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Alexia27 eu ii fac branza de vaci din lapte de vaca dar el isi schimba compozitia si nu mai este periculos/alergen...cam asta am priceput eu...iaurt nu ii fac

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ramoon inseamna ca Timeea e constipata.
Tweety multumim pt. vestile bune despre Luca si mai vroiam sa iti spun ca imi place la nebunie de Clara Pai daca ea se joaca atat de frumos cum spui ca nu e cuminte?
Map
Lili ma bucur ca sunteti bine!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

pt Clara scumpa si jucausa. Si Maria face la fel, orice jucarie ii dau vrea sa o testeze in gurita.
Si noi suntem codasi cu dintii, inca nu a iesit nici unul dar o deranjeaza gingiile destul de rau si se vad jos 2 pete albe. Seara trecuta a adormit pe la 9 si ceva si s-a trezit apoi plangand pe la 12. Am adormit-o cu putin titi, dar era agitata. Ma gandesc sa incerc si eu siopul asta Calm Baby, ca ea obisnuia sa doarma toata noaptea.
Sunt mandra ca a adormit acum singurica in patut. I-am dat marut cu cereale de orez la 10.30 si apoi murea de somn. Asa ca am pus-o in patut dar a inceput un plans isteric. Am luat-o apoi un pic in brate i-am pus cutiuta muzicala si iar in patut. A marait putin dar a adormit. Sunt f happy. Tocmai ce o aud ca s-a trezit, ei e timpul pt masa de 12.
Felicitari sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Mihai Nicolae, Maria Claudia, Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

am mai pus niste poze pt cine are rabdare
http://www.dropshots.com/new.php?userid=219594&cdate=20070201&cimg=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

'neata! am pus-o pe fii-mea in tarc...ii place, ce bine!
problema nu stiu cum sa-i mai dau sa pape: pe perna nu mai vrea, in premergator nu, in brate la tati nu, in carut nu! cum sa fac? please, dati-mi solutii!
pilaf i-am facut din orez din comert!
LA MULTE LUNI SARBATORITILOR!
va pup!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

dariana dupa ce grafice te-ai luat? vreau si eu!
geliza fata ta mananca bine si nu se ingrasa sau nu mananca?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety pt Clara frumusica

Adelapop cum ii dai Calma Baby? I-am dat si eu 2 zile si mi s-a parut ca-l agita mai rau , serios, n-am vazut nici o schimbare in bine... Ma gandeam ca trebuie dat mai multe zile la rand si de 3 ori pe zi ca sa se vada efectul. Tu cum faci?

Eu ii fac iaurtul si branzica din lapte de vaca sau din cel pasteurizat, de care am, cu iaurt, si ies ffff bune.
Legat de greutate si eu sunt stresata, mai ales ca imi sar multi in cap ca e slab baiatul, si ca in loc sa se ingrase parca slabeste. Pai si eu ce sa fac sa-i bag mancarea cu forta? El are cam 7.300 g dar este micut, are dor vreo 67 cm, deci eu zic ca este destul de proportionat.

Ma duc sa vad ce ati mai scris ca n-am apucat sa citesc tot ati fost niste
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

TWEETY7-daca te ocupi de listutza,te rugam trece ne si pe noi,ca am spus mama la 5 luni(acum a luat o pauza nu stiu de ce),tata la 6 luni jumate,si stam in funduletz foarte bine de la 6 luni.daca ar mai fi si alte rubrici ne am fi trecut si cu alte cuvintele pe care le spunem,de exemplu: caca,vaca si tataie-pe care nu stiu de unde a auzit fiindca in casa nu s a vorbit de el.N am idee cu cine seamana asa vorbareata ,caci eu am vorbit la 1 anisor ,iar tati la 4 anisori(sa nu radeti de el).Multumim frumos.

Mergi la inceput