PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

fetelor am si eu nevoie de sfatul vostru ca nu am cu cine ma consulta iar dr nu-mi raspunde, cred ca l-am stresat suficient! in fine! sa purced: eu ii dau 5 mese pe zi, la 8.30, 11.30, 15, 18.30 si 21.30! ma gandeam ca poate daca ii fac pauza mai mare intre mese, va manca mai bine dar daca ii fac pauza mai mare nu-i mai pot face 5 mese ci doar 4...sa-i dau dim la 9 cereale cu lapte, la 13 legume, la 17-17.30 iaurt sau lapte si seara lapte, intre mese sa-i dau ceva suc de fructe! ce ziceti? sfatuiti-ma si pe mine, va rog, multumesc!
o mamica cu capu' rau!
fug ca plange!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

iar a dormit 30 min
noi papam pe perna, ii pun una mare si una mica...in scaun ma enerveaza k nu are spatar reglabil si vine cu capul in fata si ii bag in nas in loc de gurita
vai ce tipa nu mai pot sa scriu k mai vroiam sa zic ceva dar nu ma lasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

L-am pus pe Robert in patut sa faca nani (sper sa si adoarma) si am mai venit un pic ca apoi fug sa fac ceva papa si pentru Robert si pentru mone.

Tocmai am terminat cu un pic de masagel si un pic de gimnastica, incerc cateva minute zilnic sa facem asta. Cand incepe sa maraie ma opresc ca nu mai are sens. facem masagel si cantam cat o tine pe mami vocea.

Buli, Tweety, Stefania si toate celelalte fete si de la mine. Nu este vorba ca fug, nu am fugit niciodata, sunt in zona dar numai ca timpul mare problema. Sotul are un program agitat, seara de multe ori abia ajunge pe la 7. Robert vrea societate care in cazul d efata este reprezentata numai de mine in zilele cand stam in casa. Cand este frumos afara iesim cat se poate si stam si cate doua ore. Cand este treaz vrea sa fiu cu el sa ne jucam. Il las si singurel destul de mult ca sa-mi mai fac si eu treaba in casa. Este tare cumintel nu ma pot plange dar acum este copil si mai are si el toane. In cazul in care nu doarme pana pe la 17 incerc sa-l tin treaza sa nu mai doarma pentru ca apoi seara nu mai vrea sa faca nani. Si sa stea treaz trebuie sa stau chiar numai langa el sa-i fac jocuri. Aseara a trebuit sa-i fac baita singura pentru ca atata mai plangea de somn. daca-mi doarme si apoi fac baita se mai invioreaza si sa te tii. Oricum mai in fiecare seara adoarme pe la 19:30-20:00 si la 30 de min o ora se trezeste plangand. Cu tatal lui nu vrea sa doarma (se joaca cu el, rade in hohote se distreaza de minute amandoi dar pana la nani. La nani trebuie sa fie mami musai si eu as vrea si eu sa mai am un moment de liniste )

cand era mama aici era mare lux, nici nu se compara. Acum si la medic pente tot merg cu el dupa mine pentru nu am cine sa stea cu el. Eventual mai vine sotul si sta cu el daca este cazul si daca poate si el. Oricum fac programarile cat mai seara sau cat mai dimineata.

Odata pe saptamana mergem la masaj si este foarte bucuros sa vada si alte fete, se uita la copilasi. El este cel mai mare acolo si numai nebunii face. Este foarte vesel si sincer cand il vad asa dragalas si cum se uita dupa mine cand plec si cat de tare se bucura cand sunt acolo nu ma lasa inima sa-l las singurel. Ne jucam pe pat, cand se plictiseste ne plimbam prin casa, mergem la geam si se uita la pasarele. Ba apuca de perdele. Mai sta si in leagan dar nu se omoara cu statul. Vrea numai in fundulet acum. Cand este jos clar este numai pe burtica dar vad ca incet incet da semne ca vrea sa se intoarca pe spate. Tot patul este al lui ca stie sa se tarasaca ca o rama, ba in cerc, ba in fata, ba in spate...nu stiu de ce depinde miscarea lui insa acum doua saptamani s-a intors pe spate din greseala Atata s-a mai intins dupa o jucarie ca a reusit sa aterizeze pe spate.

Mai mai reactializat si eu pozele, o sa mai pun acum o pozica noua.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

ALEXIA27 si voi fetelor care i ati raspuns-sa nu ma credeti o ciudata,dar eu ii fac branzica din lapte si iaurt de cumparat dar mai grase.Nu folosesc lapte de vaca in primul rand ca nu am pe nimeni la tara sa stiu ca e proaspat,curat si eventual natural,natural si in al doilea rand pediatra mi a spus ca nu se da la copii sub 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

alina eu dupa cate am citit sunt copii care singuri isi scot o masa si raman cu 4 mese pe zi. Si Robert al meu are deja aceasta tendinta pentru ca uneori nici dupa 5 ore si jumatate inca nu-i este foamne. Eu ii dau inca 5 mese pe zi insa cea de fructe este numai ca o gustare pentru ca nu vrea sa-mi ia prea mult de multe ori. Asa ca nu intra in panica, este absolut normal. atata timp cat copilul este sanatos si creste cum trebuie nu-s motive de panica.

Monica si Robert
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Mihai Nicolae, Maria Claudia, Ana Maria

alina2006, poti incerca sa-i dai papa la 4 ore, si eventual cum spuneai o gustarica de fructe;eu ii dau la 10, 14, 18, 22, 6, dar inca suntem pe lapte si putin fructe;
alexia27, inca nu papam iaurt si branzica, dar fetele fac si din lapte pasteurizat mai gras, din cate am inteles cu 3%grasime;de lapte praf n-am auzit;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alexia27, misimica aveti dreptate din lapte pasteruizat cumparat nu de vaca de la tara...asta am vrut sa zic dar azi sunt iote asa ...dusa cu pluta adica

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Vin si eu in club, oricare.Am facut si noi vaccinul ieri, noaptea ne-am trezit cu febra 39.Si un chef de joaca nebun.L-am schimbat, i-am bagat supozitor, i-am dat papa si sosete ude cu otet.A scazut febra si joaca nu.De la 4 dimineata a dormit legat 1 ORA!A studiat suzi, cred ca isi da masteratul,stie tot de suzi a dat cu ea de pat, s-a jucat stie orice numai cum sa adoarma cu ea nu.Acuma stam pe patura si ne rostogolim nevoie mare, adica el se pune pe burta mirie pina la plins, eu il intorc pe spate el din nou pe burta si tot asa.Nu dormim ziua decit o ora maxim doua legat.Cind citesc de piersicuttze care dorm cite 2 , 3 ore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Abia astept s amearga la gradi, platesc, numa sa il ia de la 2 ani!Poate si mai repede!Mai am o multime de intrebari in cap da nu le mai gasesc.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buli, multam de explicatie. Nu stiam ca laptele isi schimba compozitia cand devine branzica. Dar, misimica, iaurtul nu tot din lapte de vaca se face, sau sunt eu ? Ca asa stiam si eu ca lapte de vaca la copii sub un an nu e voie. Si m-am mirat ca nu se da lapte da se da iaurt?! Sau e si cu iaurtul ca si cu branza?

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

ANGELLI-bun venit in club-m ai distrat de minune cu povestioara ta ,si mi aduc aminte de o prietena cu un bebe la fel de nazdravan ca al tau care a ales solutia sa reinceapa serviciul decat sa stea cu el acasa si sa angajeze o bona .Mentionez ca bebe avea 4 luni cand prietena mea a luat decizia asta.Totusi zii merci ca doarme putin ,cel de care iti povestesc atipeste cate o jumatate de ora ,parca are ceas la popou.

Mergi la inceput