PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
map spune:
'neata la mamicute si puiuti,
am trecut si eu repede sa va salut ca mai face bb nani inca (de fapt paraca tocmai s-a trezit).
Noi suntem bine dar cu timpul stam mai rau. Acum avem pofta de joaca cat de mult. In pat singur nu-l mai pot lasa ca se taraste in toate partile, in patut atta se invarte si nu prea mai are loc ca-o mai lung decat latul patutului Este vesel si jucaus, papa binisor de cateva mile. Musca, trage de par, zgarie. Dintisorii inca nu au aparut dar daca o sa muste si apoi asa vai de noi.
Fug ca deja pinge,
Va pupam si poate intr-o pauza a lui se somn mai apar si eu.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
bulinuta27 spune:
neata fetele! aseara am adormit bustean cu bb in capul meu tragandu-ma de par si morfaind la pijamaua mea (asa zice tata-su) ...am fost la dr si se pare ca sunt mai bine ...crede ca am scapat de operatie
map bine ai revenit...mi-e dor si de cristina-ioana si de multe fete...ma veniserati voi la strigare si de atunci nu ati mai aparut
lili ma bucur ca e mai bine
acum am si eu o nelamurire: de ce puneti voi sare la mancarea puiutilor cand e interzisa pana la un an? si nici dupa nu trebuie pusa asa mult? ca eu nu inteleg...va rog lamuriti-ma si pe mine...nu va suparati dar nu pricep
va pup si intru mai tarziu ca asta a fost prima pauza de cafea pe azi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adelapop spune:
acest mesaj l-am scris ieri, l-am inceput dimineata si pana l-am trimis voi ati trecut la alt capitol
ieri am facut torul diplomat - fff usor de facut, fff bun, fff usor la stomac
fetelor azi face printesa mea 6 luni
nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul....
sunt putin trista ca acum doua zile avea 7100 kg si azi avea 6860 kg si mi se pare oricum fff putin la varsta ei. si avea si un body pe ea
am ajuns sa ma gandesc ca nu sunt o mama buna si ca nu am suficienta grija de ea (desi fac tot posibilul si este cel mai important lucru din viata mea.....dar daca toata lumea zice sa nu o fortez sa manance cum as putea sa ii bag pe gat?
miti, consi, oncicu multumesc pt raspuns. o sa fac laptele proaspat permanent
elya de vreo 2 nopti si-a revenit mititica - adoarme tot la 22.00, mi-a dat dr pediatra sa ii dau calma baby de la Erba Vita (pt perioada dureroasa de aparitie a dintilor si s-a linistit ca prin minune. inainte se trezea noaptea urlnd efectiv)
mamidestefan am tot citit de capsulele cu ulei de somon....la ce sunt bune??
am inceput acest mail dimineata pana cand am dat de tortul facut de mamidestefan si vroiam oricum sa ii fac ceva biancai si m-am pus pe treaba si uite asa am petrecut toata ziua (nu cu tortul-ca el s-a facut fff repede si usor) iar acum vroiam sa continui mesajul si nu mai reusesc
o sa intru maine
va pup pe toate
scumpei Bianca Maria
scumpei Bianca Maria
bulinuta27 spune:
adelapop sa nu mai spui ca nu esti o mama buna ca te ...nu te ingrijora asa rau...stii ca si bulinel nu lua bine deloc in greutate si nici acu nu exceleaza dar cu toate astea e fff bine, sanatos si slabanog...deci e ok...hai te pup si nu te mai ingrijora atata
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi petrecere faina! si eu vrea sa-i comand tort ca sambata facem si noi 6 luni dar eu nu am rabdare sa fac si nici nu prea le am...asa ca o sa comand cel mai simplu. bravo voua k aveti timp si chef si de asa ceva
adelapop spune:
am tot citit ca dati orez bebelusilor, toate dati orez preparat de voi sau cereale din orez??????
referitor la iritarea beblusilor cauzata de iesitul dintilor- eu aveam probleme cu bianca - de doua saptamani nu dormea noaptea, se trezea urland efectiv
si mi- a dat dr pediatra Calm Baby (sirop) de la Erba Vita, si de cand ii dau doarme bianca toata noaptea
scumpei Bianca Maria
Tweety7 spune:
Ramoon
Adela termina cu prostiile de genul "nu sunt o mama buna", ca te bat. Dupa cum ai spus si tu, te straduiesti. Toate o facem si sunt sigura ca si reusim. Inca o data, relaxeaza-te.
Buli te astept la urmatoarea pauza de cafea.
Map welcome back! Sa nu fugi iar, da?
Fetele mele, am vorbit cu bunica lui Luca (mama lui Mihatocae) Mi-a spus ca nu-i mai ajunge patul sa mearga de-a busilea, ca se ridica in piciorushe si rade in hohote si ca are 76cm si 9800g. Eu m-am bucurat sa aud vestile astea. Sper ca va vor incanta si pe voi. Aaaa, si mi-a mai spus ca stie cand ii zice bunicul "hai, sa mergem tai tai" ca mai are putin si sare din brate de bucurie.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
dariana spune:
Alina si Ramoon, nu va facetzi probleme, fetitzele sint in grafic.
Adelapop, eu tocmai i-am facut cu orez cumparat, din ala obisnuit, la punga, sper ca nu am facut veo tampenie, vedem la pranz daca papa.
Dariana si Darius (30.07.2006)