PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by geliza

am cantarit-o are 5500g....dar cel mai important e ca incerc sa nu ma mai stresez din asta...am inteles ca asta-i este ritmul de crestere si gata...

Fetele, luati exemplu de la Eliza noastra! Asta e atitudinea corecta fata de asemenea probleme! Te admir sincer, iubita!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Myrrha bine ai revenit! Hai si la confesiuni!
Mihatocae unde esti, scumpa? Mi-e dor de tine si Luca tau cel razacios! Please, come back!
pentru:
flacaul Mihai Nicolae, al lui Madyn
domnisoara Maria Claudia, a lui Annaa
domnisoara Ana Maria, a lui Louisa

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 6 lunisoare

Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn

Maria Claudia, fetita lui Annaa

Ana Maria, fetita lui Louisa

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Haideti, gagicoaselor, trezirea! Imi beau singura??? Observ ca bantui singurica pe-aici! Ia www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070131&ctime=230602" target="_blank">priviti ce frumos a invatat fiica-mea sa se joace. Apropos de joaca. Ia mai filmati-va piersicutzele sa ne clatim si noi ochii. pentru somnoroase si mai putin somnoroase.

Mergi la inceput

Teewty, super gogoshica ta!

Sper sa nu va suparati pe mine ca m-am bagat in listuta si am trecut prenumele intreg pt baietelul meu Darius-Theodor.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Buna fetelor,
Ne-am mai linistit.. febra a mai scazut..A fost si dna asistenta si a spus ca a fost o reactie la vaccin...Doamne ce spaima am tras....mi-era groaza ca va creste febra peste noapte si.. suntem tocmai in Valenii de Munte... unde m-as fi dus... mai repede.. Doamne-fereste!
Dar asa sunt eu mai panicoasa....
Noi stam in fundulet si ne jucam,daca nu avem jucarii in jur le cautam de zor...Acum suntem bine.. Multumim de sustinere... ne-a prins tare bine...
Pupicei!
Lili

Mergi la inceput

Eu nu prea pot sa il filmez pe Darius, deoarece cand vede camera sta "drepti ca la poza".

Stie ca ii fac poza si nu il pot filma pt ca nu face nimic.
Am niste filmulete mai vechi, o sa le pun pe acelea.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Teewty, super gogoshica ta!
Sper sa nu va suparati pe mine ca m-am bagat in listuta si am trecut prenumele intreg pt baietelul meu Darius-Theodor.

pentru aprecieri! Cum sa ne suparam? Toate avem dreptul asta. De-asta a creat dragutza de Miruna user-ul comun.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lili

Buna fetelor,
Ne-am mai linistit.. febra a mai scazut..

Ma bucur mult ca v-ati revenit. Legat de panica, te inteleg intru totul. Banuiesc ca majoritatea suntem asa. Exista si exceptii asa cum e Eliza. De-asta scriam mai devreme ca o admir. Cu panica nu rezolvam nimic in afara de a ne albi pletele.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele! sunt si eu la ma bucur ca nu sut singura pe aici, la mine a durat un pic pana am citit k iar ati fost
Noi avem 6 luni fara 3 zile si avem 6,600 kg mi se pare cam putin k am tendinta s afac comparatie cu un nepot de-al meu care este cu 3 sapt mai mic decat Timi...dar nu prea ma agit, e bine, vioaie, papa cat de cat...
In legatura cu dintisorii (k intreba cineva, nu mai stiu cine...) la noi a iesit primul la 5 luni si 3 sapt si dupa exact 3 zile a iesit si al 2 lea care inca ne chinuie...
Tweety, super gagica ta...m-a facut sa rad a mea are caruselul deasupara patului dar nu mai e interesata de maimutoii agatati acolo ci de cadrul ala de plastic, trage de el pana aprope k sa-l bage in gura nu prea o las k mi-e sa nu se loveasca...
Timeea mai noi isi suge buza de jos...ma enrveaza ca in poze numai asa o prind si mi-e sa nu se raneasca cumva k asa de tare zgarie dintisorii zici k-i rechin...
Va pup si mai revin k acum s-a trezit si tipa dupa mine

Ramo si Timeea (04.08)

Mergi la inceput