PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
miti2004 spune:
oanaalex am uitat sa-ti spun ca ghidushul tau Alex seamana cu Alex al meu ( promit sa pun poze mai recente ), plus ca al meu trebuia sa se nasca pe 4 august, deci intr-un fel sunt de-o seama
miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
lucians spune:
Am ramas surprinsa sa aud ca sote-urile de care-mi pomenise pediatru,la controlul de 6 luni,sunt banalele si binecunoscutele piureuri de legume.Am crezut ca-i ceva mai sofisticat.Probabil,din cauza asta,am facut confuzie cu sufleurile.Dar,am intrebat si de acestea din urma,la care mi-au spus ca"la cat mananca ei,cat ou poate sa cuprinda portia respectiva".Totusi,parerea mea e sa mai asteptam cu sufleurile si sa-ncepem de-acum sa le fierbem carnita in supa de legume,iar apoi putem adauga si rosii(sau suc facut de noi,in casa),astfel sa le para si lor meniul schimbat.Ulterior,se poate adauga putin bors proaspat sau cateva picaturi de lamai.A nu se uita si o crenguta de patrunjel verde.Deja sunt maricei si ,ca si noi,se plictisesc de acelasi gust.Poate de aceea unii bb mai simt repulsie fata de piureutul de legume.
Multumim pt reteta de iaurt.
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
oanaalex spune:
Miti2004 mersic de informatii. Noi o sa mergem cu Alitalia ca au cursa Chicago-Milono-Cluj si numai o ora jumate escala la Milano dar ma gandesc ca tr sa aiba si ei ceva bilete reduse. Am mai vb cu niste fini care tocmai au emigrat in Canada si au un baietel de 1 an si 11 luni. Ei au mers cu Cehii si au platit tot cam asa ca si tine si cica pana la 2 ani se poate. Acum o sa vedem ce o sa facem.
Alec trebuia sa apara prin 30 iulie dar nu a vrut. Mi-au indus sarcina si s-a terminat cu cezariana ca nu a vrut sa iasa asa mult i-a placut la mami in burtica. Sper la al doilea sa pot naste normal, doctorul mi-a dat 70% sanse, ca tare nu as mai vrea o cezariana. Eu am fost intotdeauna adepta nasterii normale.
Asteptam poze sa ne minunam ca sunt ceva coincidente oricum.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2
mamaluidavid spune:
Oana hai sa iti spun si eu ca sunt informata
Copiii pana la 2 ani au bilet redus,depinde de companie,10-20% din biletul intreg.Biletul e fara loc si asa cum a spus Miti primesti un bassinet.Daca vrei loc si pentru bb platesti bilet intreg.(daca avionul nu e plin si locul de langa tine e liber poti sa il folosesti fara probleme)
Eu am gasit unele site-uri care ofera bilete reduse aprox 70% din biletul intreg si pentru copiii peste 2 ani.La agentie am gasit doar bilete intregi.
Bagajul,regulile cred ca difera de la tara la tara,aici de exemplu eu am limita 20 kg. iar la bb am voie 10 kg.(cu bilet redus)
Ce dor mi s-a facut de Romania ,dar noi asteptam sa mergem de Craciun
EDIT: cand am fost ultima data cu David in tara avea 11 luni mi-am luat caruciorul cu mine,dintr-ala cu scaun de masina portabil.Pe ruta Tokyo-Viena nu m-au lasat cu scaunul in avion pt. ca era full si locul de langa mine era ocupat dar in avionul Viena-Sibiu mi-a prins tare bine,am pus scaunul pe locul de langa mine fiind gol,am legat cu centura si asa a calatorit.
Aaaaa si pe amandoua rutele am primti o gramada de mancare pentru bebei,chiar daca nu am avut bilet intreg,am ramas tare surprinsa,cand avea 5 luni si am mers in Romania nu am primit nimic.Strange
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oanaalex spune:
Stefania pentru informatii. Nu prea cred ca o sa avem norocul sa prindem loc liber in iulie.Intrebare pt tine(pentru ca stiu ca esti la al doilea copil si Patricia e dintoasa) cat si pentru retul gagicilor care au trecut prin experienta cu dintii bb: dupa cat timp de la aparitia primului dinte apare al doilea???
Avem deja 10 zile de la aparitia primului dintisor si cel de-al doilea se incapataneaza sa apara. Deabia astept sa scape de dureri ca tare-l sacaie
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2
mamaluidavid spune:
Oana sa stii ca depinde de copil,fiecare e diferit.
Ai mei au scapat foarte repede si usor.Al 2-lea dinte a aparut la cateva zile dupa primul,pauza 1 luna jumate dupa care nr.3 si dupa 1 sapt. jumate nr.4 si sa scapati cat mai repede si usor va doresc!
Noi iesim afara,e atat de cald si placut,ca si ieri de altfel,Patricia a papat pranzul in parc.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
myrrha spune:
Oanaalex, si noi planuim sa mergem in iulie acasa, si ne facem o mie de probleme (sau eu imi fac, mai bine zis) Cel mai ingrijorata sint ca o sa-i dau programul peste cap, mai ales cu fusul orar.
N-am mai scris demult, pentru ca bebitza mea e genul nesomnoros si superactiv. M-am luptat indelung cu stilul ei de somn noaptea (trezit din ora in ora ) si nesomn ziua (dormit secvente de cite 35 min numai la mine in brate). Acum e mai bine, se trezeste noaptea ca un ceas, din 3 in 3 ore, iar ziua izbutesc sa o pun sa doarma linga mine cam 1 ora jumate la prinz, in rest mai are vreo 3 somnuri de cite o jumatate de ora
Am aplicat citeva sfaturi simple din cartea lui Elizabeth Pantley (No cry it out sleep solution), nici nu ma asteptam sa spun drept sa aiba succes dar eram disperata, eu toata ziua o culcam pe Agata! In mare, ideea a fost sa imi retrag tzitzi din gurita ei inainte ca ea sa adoarma, cind e prea obosita ca sa mai protesteze (si asa isi da seama ca poate adormi si singura)
Va urmaresc in ultima vreme pentru ca am inceput sa ii dau si eu cite o lingura de cereale (orez Nestle) si e mare comedie, mi se face parul maciuca cind citesc la voi ce urmeaza!
Cit despre greutate, Agatha mea e mare mare, la 5 luni avea 8700 gr, hranita exclusiv la sin Eu ar trebui sa fiu topmodel (sau stafie), dar nu-s nici pe departe
la toata lumea si incerc sa scriu mai des (daca tot imi doarme copchila )
mami de Agatha (21.08.06)
miti2004 spune:
draga myrrha sa stii ca al meu s-a obisnuit repede cu fusul orar, si eu eram cam ingrijorata, insa cand te duci in Ro se obisnuieste mai repede decat cand te intorci inapoi, sau cel putin la noi asa a fost. In ambele cazuri, cand am ajuns acasa in Ro sau cand am ajuns aici inapoi, i-am facut baita imediat, masaj cu crema si i-am dat sa pape laptic cat a vrut si apoi l-am bagat la somn, indiferent de ora locala. Oricat de mult doarme sau nu pe drum, totusi e obositor pt bebei, asa ca l-am relaxat un pic cu baita, masaj, papi si somnic.
miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
Tweety7 spune:
Fetelor, daca nu se supara nimeni, pana vine Consi, ma ocup eu de listutza. Am luat initiativa fiindca am observat ca nu a trecut-o nimeni pe piersicutza Andreei la dintzoshi. Ma ocup eu de asta imediat. Inainte insa: FELICITARI, Ariana mica si scumpa!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by alina2006
din meseria asta se poate demisiona? sau macar concediu neplatit?
Stii ca m-am intrebat si eu? Hai ca mi-ai placut.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!