PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Fetelor, daca nu se supara nimeni, pana vine Consi, ma ocup eu de listutza. Am luat initiativa fiindca am observat ca nu a trecut-o nimeni pe piersicutza Andreei la dintzoshi. Ma ocup eu de asta imediat. Inainte insa: FELICITARI, Ariana mica si scumpa! Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

esti o scumpa,ca deobiceiandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Alexia27, misimica: citat din revista "Mami" despre branzica si iaurtul facute din lapte integral:

Chiar daca laptele de vaca nemodificat trebuie evitat in primul an de viata (existand pericolul sa apara intoleranta la lactoza, alergia la proteinele din lapte etc.), iaurtul si branza de vaci sunt acceptate in meniul copilului inca de la 6-8 luni (lactoza ramane in zer in cea mai mare parte, iar restul dispare prin fermentare). Dupa 10-12 luni, strengarul este pregatit sa digere cascavalul, telemeaua desarata, sana sau chefir.
bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mamaluidavid, Ancutex, Oncicu
Mamaluidavid treaba cu joaca in fundulet e recenta. Mai exact, e de ieri. Pana acum daca aluneca in fata, ramanea acolo, ca n-o ajutau oasele ei de mamaliga sa se ridice iar. Dupa cum ai observat, acum stie sa-si regleze pozitia. Azi a fost incredibil de cuminte. Ptiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi. S-a jucat singurica ba in fotoliu, ba in patut, ba asezata in balansoar, ba in carut.
Ramoon am vazut pozele si filmuletele. E adorabila Timeea cu genele ei lungi si falcutzele ei pufoase.
Misimica sunteti in listutze.
Angelli esti de coma.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetele!
Tzoaca mea tuseste un picut...nu destul de tare incat sa ma speriii dar ma tuseste de cateva ori pe zi. Stiti cumva un siropel eventual ceva homeopat ce as putea sa ii dau! Nu dau de pediatra inca! A si noaptea trecuta am avut si eu cea mai grea noapte cu Alexia...s-a trezit din jum in juma de ora...o durea ceva, dintii cred. Uf is zombi rau azi desi am dormit vreo ora dimineata!

Mersic!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

ALEXIA27-nu prea stiu ce sa ti mai raspund,nu stiu daca iaurtul isi schimba compozitia la fel ca laptele ,cert e ca pe iaurtul care il folosesc scrie printre alte ingrediente:lapte pasteurizat.M ai bagat in ceata,chiar atunci cand credeam ca am gasit metoda cea mai buna ca sclifo sa manince branzica facuta din lapte cu iaurt in loc de cea calcica(care nu i place).Poate e cineva care sa ma lumineze si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Larissa noua pediatra ne-a dat pt tuse Sumetrolim. Si a fost f. bun, adik i-a trecut repede. Sanatate multa!

Fetele multumim pt. urari. Doamne ce repede a trecut timpul, 6 luni !

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, e tare scumpica,Clara; incet-incet o sa se joace si singurica;
angelli, da nu-l paleste oboseala, sa vezi ce-o dormi atunci!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Mamica de bulinel dragutel- m am mai linistit cu informatia de la tine -merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety te rog trece-ne si pe noi in listuta cu statul in fundulet de la 5 luni si 2 sapt. Mersi

Ramoon scumpa foc piticuta ta

larissa poti sa-i dai Stodal sirop, este homeopat si merge pe ambele tipuri de tuse. Multa sanatate

Mergi la inceput

TWEETY7-multumim pentru listute

Mergi la inceput