Despre bataturi

Despre bataturi | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Nu mai pot! De cinci ani ma lupt cu ele si acum vreau sa incerc cu laser. As incerca de fapt orice (naturist, homeopat, etc). Va rog sfaturi, ca sa nu ajung la galosi.
Va multumsec,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Incearca pe ziarul Formula as din Romania acolo trebuie sa fie ceva pe baza naturala daca nu ai adresa spune si o scriu.Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu nu am prea avut de furca cu bataturile, dar stiu ca exista niste plasturi special pentru bataturi...o cunostinta de-a mea avea bataturi si a scapat de ele folosind astfel de plasturi..
Oricum, cred ca ar trebui sa vezi care-i cauza si s-o inlaturi (incaltaminte incomoda, mergi prea mult pe jos..)

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ai incercat cu Clavusin? Dar rondelele de usturoi?
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Andrada,
imi pare rau pentru durerile prin care treci.
Stiu ce inseamna bataturile si am tratat citeva cazuri.
In primul rind trebuie sa iti cauti o pedichiurista medicala care este de acord sa ti faca tratament. Sa stii ca nu este usor si se intinde pe o perioada de citeva luni.
Eu am scos la citeva persoane bataturile si pina in ziua de astazi imi multumesc.Este f. f. greu si pentru pedichiurist si pentru cel care are bataturile. O munca f. migaloasa.
Bataturile au f. multe radacini care trebuiesc scoase una cite una.
Toate persoanele la care le-am facut au incercat inainte tot felul de tratamente cu plaster cu creme dar nimic nu le-a ajutat.
Dupa ce scapi de bataturi trebuie sa ai mare grija cum este incaltamintea pe care o porti.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am incercat cu forfecutza singura si cu plasture de la Dr Scoltz. O sa ma uit in formula AS si Ella draga daca te abati prin America ti-as ramine si eu recunoscatoare pe viata. Din pacate eu nu merg la pedicurista as incerca mai degraba la doctor de picioare.
Oricum mai intii o sa incerc metode naturiste.
Inca vreun an.
Sanatate,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput