Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
itzy-bitzy spune:
Scumpik voiam sa zic ca am vazut si pozele voastre dar am uitat. Au fost chiar primele si ced ca de aia am uitat. Are o figura asa serioasa in cateva de zici ca e la armata iar in alea 2 zici ca e pe motocicleta cu manutele asa intinse. haios foooc
Pana acum i-am dat numai zemuri chioare si necolorate cu linguritele...inca nu stiu...
Daca ma vedeti ce fac acum...o sa radeti...din 15 in 15 minute ma duc si o controlez pe asta mik sa vad daca a mai facut kk...doarme pe burtik si ma aplec sa o miros la fundulet... ca s emai foieste in somn si vreau sa fiu pe faza. Aseara la 2 noaptea schimbam pampersi...eram amandoua chioare de somn...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Hazul
O intrebare pentru mamici: Cat mamanca bebelusii vostrii sau cat au mancat la 3 luni jum. / zi? A mea face mofturi si nu stiu daca e ok cat mananca.
Tx
Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea
[url=”http://www.youngnutrition.net/member/tickers/step5.php?ticker_id=61895”]Cresc maricica[/url]
Nici eu nu stiu exact cat mananca, dar pot sa-ti spun ca vrea cam la 2 ore sa pape. Ceea ce e cam des, zic eu. Iar la 3 luni avea 6,700kg
DiaB l-a primit Luca ... ca el nu doarme
Am plecat sa culc si eu copilu si apoi sa fac si io nani.
Noapte buna tuturor.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Am uitat sa-ti mai zic ceva Hazul. Cand aveam rana ma mulgeam, ca nu puteam sa-i dau sa suga, si scoteam 170-180 ml din ambii sani, iar el papa tot. Asta la o masa.
Itzy multumim si -ici papusicii. Cred ca va fi un motociclist inrait cand va fi mare, ca atunci cand eram insarcinata cunmatu-miu m-a innebunit cu motoarele lui, iar acu dupa cum vezi Luca a inceput sa-l urmeze
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
floricika spune:
Bau
MamiLili, David s-a comportat exemplar in masina, am plecat seara pe la 7 din Bucuresti, s-a culcat la 7 jumate s-a mai trezit pe la 10, am stat de vorba o ora, i-am dat papa si s-a culcat, pana la 9 jumate a doua zi! (de aia am si vrut sa plecam noaptea ca sa doarma el, sa ne lase in pace ) Am ajuns la 10 in Bratislava, am stat pe acolo, si a doua zi am plecat la Frankfurt pe la 7 dimineata. Cum s-a urcat in masina s-a culcat ca deh, nu isi facuse somnul. inrest a mai stat si treaz (pana la Frankfurt am facut 7 ore) dar a fost ok, am stat eu cu el in spate, am vorbit, am gangurit s-a uitat pe geam, a mai dormit....
Cand ne-am intors in tara s-a culcat de la 7 jumate seara, am ajuns la 4 acasa si el tot dormea si a dormit pana la 8 jumate. A fost super zic eu. De schimbat il schimbam in masina. Unde vreti sa plecati?
Pe acolo a fost cam nasol ca batea vantul si saracutul plangea rau cand il lovea o rafala in fatza(se speria ca nu mai are aer sa respire) asa ca am evitat sa ne plimbam pe afara, mai mult prin magazine....
La vara planuim o plecare in Grecia, ca tot am facut antrenamentul.
Noapte buna va urez, am culcat copilul si ma asteapta sotul la o sampanie
Poze
itzy-bitzy spune:
Nu se vad...fa-le publice
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
simoky spune:
Scumpik vazut poze…mumos Luca!!!
MamiLili ce frumos ca a nins …chiar si-un pic e bine…la noi nimic!!!Frumos puiul tau!
Mexxa multa sanatate cumetrei si sa-I dea D-zeu un baietel sanatos si frumos si sarcina usoara
Hazul eu il mai cantaresc pe David(sunt cam maniaca, vreau sa stiu exact cat papa) si in medie mananca 680-750 ml/24h, cam 120-140-180 ml la o masa…cateodata si 80 ml(cand e obosit sau pur si simplu nu vrea!).
Noi maine plecam la Constanta, cu copil, cu catel,etc..ce mai cu toata casa!De-abia asteapta bunicii sa-l vada pe David…nu stiu daca o sa intru pe net cert e ca la intorcere(duminica) o sa am ce citi!!
Noapte buna!
CristinaGoji spune:
Hazul - Vladic mananca formula cam 750 ml pe zi. Dar se intampla si 700ml, si 800ml.
Scumpik am auzit gangurit de Luca, seaman mult cu ganguritul de Vlad, dar la Vlad predomina sunetul "u" sau "o" spus cu intonatie de "wow". M-a innebunit azi toata ziua cu miratul lui
MamiLili, Eloise pupam solii pinguini
Am mai vrut sa scriu ceva, dar am uitat. Revin cand imi amintesc.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
roxanae spune:
Vazut poze cu Luca,Mathias,Matteo,David - frumusei si scumpei.
Hazul la mine papa intre 500-650-750 pe zi.
Alexxia la soare are parul castaniu,dar cred ca se mai deschide.Ochisorii ii are albastrii - nu stiu daca vor ramane asa, desi tare as vrea.
Itzy mie nu mi se par frumusei nou nascutii.Chiar daca e a mea nu pot spune decat cea ce gandesc.Tare ma simt aiurea din cauza discutiei asteia.Dar acum e frumoasa si se mai face.
Si eu tare modesta.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Susa spune:
Buna mamici si bebici,
Da MamiLili ii dau 2 pic vigantol pe zi si cipcal 5ml la 12 ore..asa a zis farmacista , cu medicul n-am ajuns sa vorbesc...vom vedea la urmatorul control daca e totul OK si cum vom continua apoi...Cipcalul pot sa il dau o luna?Stiu ca VitD injectabila e si foarte dureroasa..parca ma bucur intr-un fel ca nu o gasesc nicaieri...Mathias a plans tare la administrare?Super filmuletul pianist...
Eu m-am apucat azi de miscare..mi-am reinstalat aparatura care ingheta pe balcon si am facut 1/2h iar acum simt ca am un pic de febra...maine .... din nou ...sa treaca repede...am cam gafait dar merge...trebuie sa scap de burta asta si multe altele ca vine acusi sotu si cand m-o vedea face cale intoarsa...il bag pe Lucas la inaintare si alaptatul...cand se termina cu tzitzi nu mai am nici o scuza.
Va pup si multa sanatate tuturor.