Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Am vazut ca ai scris (dincolo) ca Maiei nu-i place la semafor. Nici lui Mathias nu-i place cand stam la semafor sau la trecerea de pietoni, vrea sa fim tot timpul in miscare.[/b][/font=Georgia][/teal]

Cred ca nu o sa respecte prea mult regulile de circulatie cand or creste .

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Sephora, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura. Eu in seara asta era sa ii dau Maiei a doua pastila de vigantol ca uitasem daca i-am dat-o sau nu. Noroc ca am o mama cu mintea intreaga langa mine

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Eloise da-i neaparat macar o lingurita de ceai in care ai dizolvat un varf de cutit de Ca carbonic...restul stii tu...ceai de menta, smecta...la mine manca cu pofta nu era pb dar tot asa facea mereu...sper ca ne-am linistit de acum...
Pupici pt Valdut si pinguin

Flory plimbareti ca de obicei, sa vezi ce plimbaret va fi Davidut ca si in sarcina l-as dus peste tot...cum v-ati descurcat cu el prin strainataturi?

Cristina tin prea mult la titicile mele da...o sa vad cum fac...

Katiaaaa m gandeam intr-o zi la tine. Katiushka mik e superba ...iar tu nici nu zici ca ai nascut...deh erai slaba si in sarcina..AM CITIT JURNALUL. BAI...SCRII NEMAIPOMENIT...mi s-au umezit ochii de emotie ce descrieri faci....mi-a placut muult...

Roxanae daca te mai aud pe tine sau pe altcineva ca aveti copii uratei vin si va iau cu japca...pai se poate? mie si daca imi zic 1000 ca papusica mea e uratica ..pt mine e CEA MAI FRUMOAAAASSSSSAAAAAAA

Mamilili salutari si de la noi pt Mathias si pinguin. Vazut si placut pozele...dar mai mult filmuletul cu micul pianist

Pufymic ...numai maine nu-i poimaine...venim la petrecere de casa noua?

Lakioana pupici pt vorbareata...deci curand te asteapta zile grele pline de de ce-uri?

Lexi inseamna ca in curand o sa ai si tu un iepu mic

Mirabela este un frumusel si un finut David...imi place muult..are trasaturi ff frumoase si fine...delicate asa...

Usorlili pana la urma am facut analiza...am dus-o azi ...o sa avem rezult in cateva zile

Ralu am intrebat pediatra si eu de transpiratie. E asa cum ai zis si tu...deci nu din lipsa de calciu

Mexxa am ras copios de 2 liniute care acum e mare si tare

Ramomar... o sa pun...dar acum nu am avut dispozitie d epoze...

Hai ca am scris nenicaaaa de v-am capiat

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, multumim! Am vazut si eu acum "pozele calde", are niste ochi f blanzi Matteo. Caciulita e de la "Z"? Avem si noi acelasi model numai ca maro...si ne e mare inca. Ce frumos isi tinea el lingurita!

Usorlili, !

Noapte buna, Bucurii!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

O intrebare pentru mamici: Cat mamanca bebelusii vostrii sau cat au mancat la 3 luni jum. / zi? A mea face mofturi si nu stiu daca e ok cat mananca.
Tx

Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

[url=”http://www.youngnutrition.net/member/tickers/step5.php?ticker_id=61895”]Cresc maricica[/url]

Mergi la inceput

Noapte buna si de la noi la toate mamicile si toti bbii!

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hazul

O intrebare pentru mamici: Cat mamanca bebelusii vostrii sau cat au mancat la 3 luni jum. / zi? A mea face mofturi si nu stiu daca e ok cat mananca.
Tx

Din pacate chiar nu stiu cat papa Maia. Ii dau san da niciodata nu am cantarit-o. Nu cred ca e un exemplu bun ea, pt ca oricum e tare grasuna si niciodata nu mi-am facut probleme cu cat papa (la 3 luni avea 7,5 kg)

Gata, acum chiar am plecat a somn.

Diana, mami de Maia
Poze Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Sephora l-am vazut pe Matteo. Ce falcute si ce chiscute!!! Iti vine sa le mananci nu alta! E tare faina caciulita aia. de unde ai luat-o? ca mi-ar placea si mie pt Luca.

aaa si in legatura cu linguritele de silicon... nu vi s-au colorat de la mancarica? Eu am cumparat una de la Primii pasi si la prima masa de morcovior cu marut s-a facut portocalie

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

DiaB multumim pentru raspuns. Asa nu pot sa spun ca e slabutza, dar are o perioada cand mananca mai putin ca si inainte si nu stiu de ce.

Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

www.youngnutrition.net/member/tickers/step5.php?ticker_id=61895" target="_blank">Cresc maricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hazul eu ii mai fac proba suptului cateodata asa...depinde manca intre 90-160 ml....dimineata cel mai putin...dupa-amiaza si noaptea mai mult...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput