Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
scumpik_lui spune:
Ce liniste-i aici!
Floricik am vazut o bucurie foarte scumpa! Costumasul lui David de la botez e cu 2 ingerasi? parca asa am vazut, iar daca am vazut bine sa stii ca si noi am avut tot la fel la botez, doar ca avea si papion
MamiLili am vazut tinutele office, cum canta Mathias la pian, cum straluciti amandoi si salutarile de la puiut.
Eloise vazut mesajul de la pinguin, sau mai bine adus de pinguin si multumim pt. compliment, dar nici Vladut nu e mai prejos, e un scump.
MamiLili si Eloise -ici pt raspuns. Voi incerca sa-l filmez ziua ca seara nu am cum sa pun lumina mai multa. Am tot facut filmulete cu Luca cum vorbeste in limba lui, dar seara, si nu se vede mai nimic. Daca vtreti sa-l auziti(ca de vazut nu prea se vede ) dati click aici
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
DiaB spune:
Scumpik, tare scump bebe Luca! Exact la ffel face si Maia. M-am dus in camera la ea, ca am crezut ca e ea :). Acum vad ca e si diferenta doar de 1 zi intre ai nostri bbi...
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
scumpik_lui spune:
Am uitat:
mexxa sarcina usoara cumatrei tale!
_
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
Mexxa, ai avut dreptate. In pachetul RCS (nu RDS cum am scris mai sus) este si Zone Reality + muuuuuulte alte programe. Maine-mi fac un update, ca acum ma uit la snooker. Urarile mele de bine cumatrei, sa-i iasa ok rezultatul la amniocenteza.
Scumpik, ce frumos vorbeste Luca. Asa face si Mathias dar pe un alt ton, de parca vrea sa-ti explice ceva si tu nu pricepi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
DiaB, bine c-ai gasit o suzeta potrivita pentru Maia, fie ea si cea mai urata.
Scumpik, multumesc ca te-ai uitat la toate link-urile noastre!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
scumpik_lui spune:
DiaB multumim, tocmai am vazut-o si noi pe Maia, e o dulceata. O de la Luca pentru ea.
MamiLili
_
DiaB spune:
Lili, na ca mi-am luat-o si eu. Am crezut ca ai poze cu bebelu cand colo voi straluceati :) acum abia mi-am adus aminte ca nu sunt singura care a crezut asta :) deh, acelasi unic neuron care imi da batai de cap...
Diana, mami de Maia
Poze Maia
DiaB spune:
Scumpik, de la Maia pt Luca. Ce e drept, e cam somnoros pupicul (ca Maia are deja 1h de cand doarme), da e mai duulce :)
Diana, mami de Maia
Poze Maia
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Lili, na ca mi-am luat-o si eu. Am crezut ca ai poze cu bebelu cand colo voi straluceati :) acum abia mi-am adus aminte ca nu sunt singura care a crezut asta :) deh, acelasi unic neuron care imi da batai de cap...
DiaB, bucura-te ca am scris ceva dragut si nu ceva de genul "tzeapa"...ehhh daca as avea un euro pentru cate intrari au fost pe link-ul ala ar fi super, mi-as umple conturile.
Am vazut ca ai scris (dincolo) ca Maiei nu-i place la semafor. Nici lui Mathias nu-i place cand stam la semafor sau la trecerea de pietoni, vrea sa fim tot timpul in miscare.
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Sephora spune:
Am revenit,
Am evadat si eu la o prietena de la scara C care tocmai s-a intors din Maldive a stat o luna,m-am cam imbolnavit ce peisaje.ELoise multumim ptr mesaj,super tare si noi il pupam pe Vladutu si ai dorim sa faca mai putin kaka,dar sa stii ca si noi suntem la fel (dar la noi e de la fier) ne-a avertizat dr.
Mexxa sarcina usoara cumnatei si bebel sanatos,cand intri pe mess sa m-a atentionezi ca am sa-ti dau un link
Azi am fost la Administratia financiara sa ridic cei 195 ptr nasterea copilului,era 14.30 cand m-am uitat la ceas,mi-am chemat vecina sa stea un pic cu Matti care dormea (iar sormea era cu web-ul pe ei) (ce nebuna sunt) trebuia sa ajung pana la 15 sa-i ridic,iau masina ,ajung in timp,m-a duc la caserie si-i arat bonul aleia,la care ea ami zice :"duceti-va si va reprogramati ca noi am varsat banii,zic cum ca e fara 10 ,da dar suntem in 31 si dvr aveati de ridicat pe 30" deci neuronul nu mai e,clar nu?
MamiLili scumpik rau Mathias
avem si noipoze calde
Io mami de Matteo