Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 17

scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by GETY
Scumpik_lui, ia uita-te nu ai carutzul ca al Mariei? Eu ma impac cu asta, sper sa ma impac pana la capat si sa nu vreau unul "sport" ca si tine.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
M-am uitat si cam asa este si al meu, dar al meu nu are butonasul de pe maner. Cred ca de ala se strange, nu? Carutul nostru se strange fff greu, am nevoie de ambele maini si abia reusesc. Si nu-mi mai place la el ce e f greu, iar cand vreau sa ies afara doar cu Luca nu reusesc singura, am nevoie de ajutor.
_
Scumpik, mamica de

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

MamiLili spune:
Andra, dizolva in cantitatea minima ce permite dizolvarea, pe incercate. Daca se diz in doar 5 ml e ok, important e sa fie toata subst dizolvata. 40 ml sunt multi, e clar ca nu-i poti administra pe toti cu lingurita si astfel nici doza indicata nu este asimilata complet.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Sephora spune:
Am luat compot din ala fara zahar de la diabetici si oricum in ai pun doar un sfer dintr-o jumatate.
Eloise marfa wrap-ul,ai vazut ce bine al tii fara prea mari dureri,mai ai link-ul cu legaturi?
Si eu de saptamana viitoare o sa incep cu branza calcica,dar tot m-a intrebam cu laptele cum fac?
Io mami de Matteo

MamiLili spune:
Ce draguti sunteti in wrap! Si ce culoare faina are!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Sephora spune:
M-am umplut de spume,dar nu va pot spune de ce decat pe pm celor care vreti sa stiti sau pe mess.
Io mami de Matteo

scumpik_lui spune:
Ionica bine ai revenit printre Bucurii. Eu am reusit si am ajuns la 69 kg, dar vreau sa mai dau jos vreo 14-15 kg pana la vara, dar nu stiu car voi reusi. Tre sa mananc bine pt bebe sa am laptic
Eloise am vaazut wrap-ul. E misto si cred ca e si mai comod, nu?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Sephora
M-am umplut de spume,dar nu va pot spune de ce decat pe pm celor care vreti sa stiti sau pe mess.
Io mami de Matteo
Vreau si io sa stiu....

_
Scumpik, mamica de

usorlili spune:
Fetelor, ieri am spus ca plec sa citesc si revin. Plecata am fost, dar am reusit sa citesc tot.
Suntem in focuri, pentru ca ne pregatim sa venim in Romania, sa-l botezam pe Tudor. Am niste emotii, mai mari decat casa. Nu am mai fost acasa de aproape 2 ani si tot de atunci nu ne-am mai vazut familia. Mi-e groaza sa ma gandesc la cat or fi imbatraniti.
Asa,
Andra ma bucur ca Vladut este bine. Vroiam sa-ti spun ca esti frumoasa foc... .
Ionica, sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra in Germania. Si felicitari pt. lupta pe care ai castigat-o cu familia sotului. Ori esti o persoana foarte puternica, ori te iubesc ei foarte mult. Ori amandoua la un loc .
Cristina sa dea DD sa reusiti sa va luati si voi masina dorita in primavara. Si sa plecati in concediu, cu tot cu catelus.
Ignatica, ma bucur mult pentru David. Eu am un nepotel (baiatul fratelui meu) pe care-l cheama David. Asa am o slabiciune pt el... Si pentru toti baietii cu numele asta.
Lakioana ai aflat ce inseamna sedimente de acid uric? Bine ca este ok analiza. si nu-i infectie.
Trimit raspunsul ca mi-e ca-l pierd... si revin :D
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

eloise spune:
Lili multumesc .
Pun mai indata filmuletz cu wrapul pe mailul comun... deocamdata am ceva treaba....Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre

usorlili spune:
Eu cu kg. stau prost rau de tot. Am 15 in plus fata de cand am ramas insarcinata. . Nu reusesc sa scap de nici un gram macar... si nici nu mai alaptez. Asta este. Aveam 55 si acum am 70
.
Geti doctorul meu stie de canalul infundat de la ochisorul lui Tudor. Dar a zis ca nu putem face nimic pana la 1 an (parca). Doar sa-i dau cu masaj.
MAi fetelor, canalul asta infundat este cel pe care vine lacrima in ochisor sau cel pe care se scurge lacrima cu tot cu mizerie dupa ce a curatat ochiul. Sau nu sunt doua canale? Sau cum naiba este??? Pentru ca lui Tudor ii mai curge cate o lacrima din coltul ochiului bolnavior. Si ma gandeam ca-i infundat canalul pe care se scurge mizeria, de are mereu ochiul plin de "diverse".
Offf, nu stiu daca m-o intelege cineva, ca am scris ca o cizma.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...