Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 16

GETY spune:
Eloise, asteapta raspunsul lui MamiLili. Nici farmacista de la mine de la servici nu este on-line,
Scumpik_lui, ia uita-te nu ai carutzul ca al Mariei? Eu ma impac cu asta, sper sa ma impac pana la capat si sa nu vreau unul "sport" ca si tine.
Ionica, bine ai revenit si tu! Te asteptam mai aproape de noi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

beatrix spune:
Buna seara si de la noi!
Ignatica, sanatate multa puiului tau! Sper sa nu mai aveti parte de astfel de incidente ca s-a ridicat paru' pe mine cand am citit prin ce ati trecut!
Eloise, sper sa fie bine si cu Vladutz pana la urma! Nu stiu ce sa-ti spun la faza cu medicamentele!
Sephora, pt iritatii pe fatza, Cold Cream de la mustela!
Pe vreme cu vant mie mi-au zis sa dau copilul cu crema pe fatza cu 15-20 minute inante de a iesi afara!
Nu mai retin, dar tu ai zis ca-i dai piersica din compot? daca e din compot preparat in casa, fara conservant si tinut in borcan de sticla e ok! sa nu fie din cel din comertz in cutie metalica ca aici mi-au zis sa nu-i dau pana la un an!
de semenea fetele, cerealele se pun doar in lapte! nu se amesteca piureul de mar sau alte fructe cu cereale sau biscuit! si doar o masa pe zi este formata din lapte cu cereale! biscuiti mi-au zis ca pana la un an nu prea are de ce sa-i dau pt ca nu aduc nici un aport nutritiv ci doar caloric!
fetele, s anu-mi sariti in cap! eu va spun doar ce mi-a zis mie pediatra! asa cum am zis si data trecuta fiecare face ucm considera de cuviintza!
mai vroiam s ava zic ceva dar am uitat! revin cand imi amintesc!
o seara faina
edit ca mi-am amintit! Ionicq vezi ca nan are si lapte normal! nestle nan pro 2 folosesc eu acum! se da de la 4 luni! eu cand a fost mai constipat i-am facut piuree din spanac! asa cum ziceau si fetele, inainte de diversificare am folosit cu succes ceaiul de musetel! cam 50 ml pe zi!
Beatrix si Eric

Vauva spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Sephora si Ralu multumesc de raspunsuri.
Vauva, da, la recomandarea pediatrei ii dau mar cu biscuite. Biscuitii sunt Petit Beurre si nu au gluten. Initial am incercat cu cereale, dar nu le-a patat cu mar (cu apa sau laptic le mananca), iar apoi cu biscuite, dar nu il mananca. Sucul de mar il bea, dar pulpa nu o inghite si pace. o sa mai insist un pic.
ionica bine ai revenit! ehe, las ca Germania e mai aproape de Ro, chiar daca nu e asa frumoasa ca si Costa Rica.
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
Ramo eu am ce am cu biscuitii (daca contin zahar si gluten)la varste asa mici

Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE

Sephora spune:
Cristina cu orice siringa,il dizolvi in putin lapte sau ceai si il dai.
Eloise si io dau Biotics il lapte,dar nu neaparat in 40 ml,eu la masa de la 17 scot 150 ml lapte ai dau cu cereale si-i bag si plicul
MamiLili felicitari ptr bebic puternic la mine baietelul vrea doar in picioare sa puna pasi direct fara sa stea in fund
Ionica eu fara cura (alaptez) si s-a blocat cantarul la 69 uf!
Beatrix da si mie mi-a zis la fel dr sa-i dau cu crema de galbenele inainte de a iesi,dar oricum va trece la primavara,ai bag cereale ca asa mi-a zis dr sa mai puna si el pe el si sa fie mai satioasa mancarea,piersica din compot din cutie,n-am facut in casa.Mercic mult oricum
Io mami de Matteo

Vauva spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Buna seara si de la noi!
Ignatica, sanatate multa puiului tau! Sper sa nu mai aveti parte de astfel de incidente ca s-a ridicat paru' pe mine cand am citit prin ce ati trecut!
Eloise, sper sa fie bine si cu Vladutz pana la urma! Nu stiu ce sa-ti spun la faza cu medicamentele!
Sephora, pt iritatii pe fatza, Cold Cream de la mustela!
Pe vreme cu vant mie mi-au zis sa dau copilul cu crema pe fatza cu 15-20 minute inante de a iesi afara!
Nu mai retin, dar tu ai zis ca-i dai piersica din compot? daca e din compot preparat in casa, fara conservant si tinut in borcan de sticla e ok! sa nu fie din cel din comertz in cutie metalica ca aici mi-au zis sa nu-i dau pana la un an!
de semenea fetele, cerealele se pun doar in lapte! nu se amesteca piureul de mar sau alte fructe cu cereale sau biscuit! si doar o masa pe zi este formata din lapte cu cereale! biscuiti mi-au zis ca pana la un an nu prea are de ce sa-i dau pt ca nu aduc nici un aport nutritiv ci doar caloric!
fetele, s anu-mi sariti in cap! eu va spun doar ce mi-a zis mie pediatra! asa cum am zis si data trecuta fiecare face ucm considera de cuviintza!
mai vroiam s ava zic ceva dar am uitat! revin cand imi amintesc!
o seara faina
edit ca mi-am amintit! Ionicq vezi ca nan are si lapte normal! nestle nan pro 2 folosesc eu acum! se da de la 4 luni! eu cand a fost mai constipat i-am facut piuree din spanac! asa cum ziceau si fetele, inainte de diversificare am folosit cu succes ceaiul de musetel! cam 50 ml pe zi!
Beatrix si Eric
Beatrix gand la gand cu bucurie

Si la fel si branzica de casa facuta din lapte cu grasime mie nu mi se pare OK in conditiile in care laptele se da la copil dupa varsta de 1 an si atunci degresat.(fara nici un pic de grasime).
Edit: este vorba de laptele de vaca
POZE

MamiLili spune:
Andra, daca ai Hidrasec ptr sugari, doza e de 1 plic/zi, in 2 reprize. Dizolva 1/2 plic in orice lichid accepta Vladut, poate fi laptele tau, ceai, etc.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

MamiLili spune:
Sephora, vezi ca piersicile si in general fructele din compot au zahar, iar acesta trebuie evitat de copiii sub 1 an.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

eloise spune:
Lili, multumesc, dar in ce cantitate de lichid dizolv? Eu am pus in 40ml de lapte de-al meu, dar imi e greu sa ii dau atat de mult cu linguritza, pt ca scuipa, iar din bibe nu vrea nimic Daca ar fi ok in cantitate mai mica, mi-ar fi mai usor sa ii dau. Da, e Hidrasec pt sugari. Noua ne-a prescris un plic de 2 ori pe zi, timp de 5 zile.
Avem si noi in sfarsit wrapAndra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre

Vauva spune:
Sephora mai bine cumpara borcanel de la Nestle cu piersica. Eu asa ii dau Biancai sau incearca sa coci piersica (nu stiu daca se poate, ca eu nu am incercat)
POZE

Ignatica spune:
eloise ma bucur mult ca nu e vorba de vreo infectie la voi. Ce bine va sta in wrap.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David