Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
CristinaGoji spune:
Ionica- ii poti da ceai de musetel pt constipatie
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
ramomar spune:
Sephora si Ralu multumesc de raspunsuri.
Vauva, da, la recomandarea pediatrei ii dau mar cu biscuite. Biscuitii sunt Petit Beurre si nu au gluten. Initial am incercat cu cereale, dar nu le-a patat cu mar (cu apa sau laptic le mananca), iar apoi cu biscuite, dar nu il mananca. Sucul de mar il bea, dar pulpa nu o inghite si pace. o sa mai insist un pic.
ionica bine ai revenit! ehe, las ca Germania e mai aproape de Ro, chiar daca nu e asa frumoasa ca si Costa Rica.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Sephora spune:
Ralu chiar nu stiu ce a fost azi dar si MAtti si David au fost la fel.
Ionica bine ai venit,la noi s-a reglat cu sucul de portocale
Cristina in fructe i-am bagat azi,de obicei cu siringa de la panadol,eu ai mai dau si Biotics tot 10 zile e tot asa o ciuperca buna,Igor e un scump numai ca azi l-am caftit ca i-a mancat rata lui Matti cu care face baie,gelozia asta!
Io mami de Matteo
floricika spune:
Fetelor cum va descurcati voi cu lingurita la bebei, ca David cam scuipa, chiar se distreaza si pana acum i-am dat din biberon cand nu aveam sansa cu lingurita dar parca as vrea sa invete si el o data nu sa sugem pana cand ne insuram
Itzy, sunt publice, sunt in albumul David Gabriel.
Poze
ionica spune:
Mutumesc pentru raspuns fetelor,cei drept ii place tare ceaiul de musetel dar pediatrul mi-a interzis categoric,eu cred ca se constipa tare de la formula pe care i-o dau,Super Gold e o marca americana foarte concentrata in aminoacizi si fier ,prietenele mele de aici mi-au recomandat laptele NAN Nestle de soia ,am cumparat ieri o cutie ,fetelor pute de-ti intoarce nasu.
Ieri seara i-am dat un biberon cu sus numitul lapte si doua lingurite de cereale fara gluten,i-a placut foarte mult,pentru prima oara de la nastere a mancat 180ml fara sa respire.
In schimb azi dimineata s-a iritat toata la gurita cu niste punce mici rosii,sper sa nu fie vreo alergie.
Am sunat la pediatru ,deabia martia viitoare o poate vedea,offf ce tie cu oamenii astia.
Sunt fericita ca ne intoarcem in Europa,voi veni cat mai des la bucuresti.
Pe 5mai o vom boteza in sfarsit pe Sophia (ortodoxa),marea discutie a familiei,eu ortodoxa sot catolic,familia sotului vrea sa o botezam in franta,eu am decis cu sotul sa o botezam in romania ortodoxa.
Nasa lui beba e romanca si sunt mandra ca am castigat acest "proces" de familie!
Am sa incerc un ceai de musetel daca voi spuneti ca "aluneca treaba mare" mai usor!!
Pupici si merci pentru raspuns!
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ionica spune:
Voi cum stati la capitolul "kilograme"?
La mine nu vrea sa scada sub 77 sub nici o forma,am scos toate alimentele grase si carbohidratii,am ochii verzi de la salata ,mai spuneti si voi ce diete faceti ca eu lulu!
De sport nu pot vorbi,deabia am energie pentru pitica daca asi merge la sala cred ca asi merge in genunchi de obo!
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
CristinaGoji spune:
ionica - la mine la 76 kg a intepenit cantarul. Eu merg la bazin si nu mananc dupa 5. POate incerci si tu sa mergi la bazin. mie mi se pare chiar relaxant.
Poze
CristinaGoji spune:
Sephora - eu nu stiu cum sa fac. fructe inca nu-i dau, iar seringa de la panadol n-am. e ca o seringa obisnuita?
Poze
eloise spune:
Am fost la pediatra, a zis ca bebe e destul de bine, adica nu e deshidratat si dupa toate aparentele scaunele cele multe nu au fost cauzate de o infectie. Ne-a dat Biotics Baby (cica se dizolva pliculetul intr-un pahar cu lapte, cum ii dau eu un pahar cu lapte , cand el bibe nu vrea, si daca ii dau cu lingurita, mai mult scuipa afara???), Calciu carbonic un varf de cutit intr-o linguritza (asta am reusit sa ii dau) si Hidrasec ( au uitat cum se administreaza... si pe reteta nu scrie... eu am muls vreo 40 ml dupa ce a papat copilul si am dizolvat pliculetul de 1gr acolo, am incercat sa i-l dau cu linguritza dar... scuipa...poate si pt ca era satul) Lili , cum sa administrez Hidrasec, in ce cantitate dizolv?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre