Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Ali eu nu am fost la mare in It. Rimini e pt. tineret, cu multe disco si baruri. Sunt hoteluri accesibile ca pret.
Daca vrei Sicilia, Sardenia acolo platesti intr-adevar. sunt foarte scumpe, dar merita....
Vezi ca si italienii au inchis lunea, numai de la ora 15 deschid. si au mag. inchise intre 12-15,pauza de pranz cica.
Krelia macchiato ti-am facut sau mai bine un capuccino?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
krelia spune:
cred ca raman la capucino...poate ies naibii din starea asta aiurea pe care o am de dimineatza....bzzzz...bzzzz..bzzzz... (a se citi lene )
quote:
Originally posted by Giova
Krelia macchiato ti-am facut sau mai bine un capuccino?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Gio mersi de pont. Vom vedea ce ne hotaram, deocamdata s-a oferit o cunostinta sa mergem cu ei la casa de vacanta a socrilor, insa nu stim daca ne convine (in sensul ca sa nu ne putem face noi programul nostru). Mai vedem noi, ca mai avem ceva timp sa ne hotaram.
Krelia si mie mi-e o lene de ma doare, sa vedem ce mobilizare fac pe cand ajung acasa, cica azi am program de calcat, plus ca nu mai am voie sa ratez programul de miscare.
ooana spune:
Neata si de la mine....cam tarziu dar...vad o lene, si sunt adormita pe jumatate dupa drumul de ieri!
Imi place cand se discuta despre concedii ...asta inseamna ca ne pregatim de vara!
Aly...sotul e ca si convins cu replica "tu faci ce vrei ca eu daca pot merg"
azi chiar am avut o surpriza de proportii!
la un moment dat a batut cineva la usa....ciudat de tot, aici nu se bate la usi!!!!
...si cand se deschide usa si ma uit....toti colegii mei cu tort, sampanie, suc, pahare si farfurii!!!!
nu mi-a venit sa cred....nu stiu de unde au aflat ca a fost ziua mea...dar asa m-au socat ca abia am reusit sa scot 2 vorbe
tortul a fost cu cirese...m-a nimenit la fix
Ei nu obisnuiesc sa faca asa ceva aici, sunt foarte reci, nu prea prietenosi, nu-si serbeaza zilele de nastere, am auzit si replici de genul "aici suntem la munca nu la legat pritenii" ...nu seamana deloc cu noi!
Mai am un coleg din Ucraina care e aici de 5 ani si care mi-a zis
" asta inseamna...ca incep sa te accepte ca facand parte din departamentul asta si din firma asta" la care raspunsul meu a fost...."dupa 6 luni e cazul!"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana faina surpriza facuta de colegi.
Giova spune:
Krelia, Ali voau va e lene la munca, mie acasa .
Oana ce fain, lasa ca e bine, ca te accepta si acum, chiar daca au trecut 6 luni.
Nu e cam mare intarzierea, ca doar a trecut ziua ta?
_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Krelia, Ali voau va e lene la munca, mie acasa .
Oana ce fain, lasa ca e bine, ca te accepta si acum, chiar daca au trecut 6 luni.
Nu e cam mare intarzierea, ca doar a trecut ziua ta?
_
nunta noastra
Gio...e intarzierea cam mare dar ii iert ca sunt nemti!
incep sa ma accepte dupa 6 luni pentru ca au vazut ca lucrez mai mult decat ei cateodata ca sa le dovedesc ca sunt in stare....si habar nu au cate nopti am dormit cu cartile de germana in pat
din pacate au fost oameni aici care au stat 12 luni si au plecat ca si cum nu ar fi existat...e atat de greu sa te accepte incat cateodata vrei doar sa te intorci acasa!
nu pot intelege cum pot fi atat de reci si nepasatori cu cineva care e din alta tara!
Cand a avut nunta o colega i-am adus o sampanie de Panciu, cu o eticheta personalizata si toata lumea a ramas muta de uimire....de parca cine stie ce as fi facut...ei nu obisnuiesc asa ceva! Si dupa nunta colegei 14 persoane au strans bani si i-au cumparata o felicitare si 6 servetele de masa
Oricum pe mine m-au socat pentru ca au organizat "in premiera" pentru un strain asa ceva (eu sunt strainul )...mai ales ca ei considera Romania o tara din lumea a 3-a
Habar n-au ce frumoasa e!!!
Poate reusesc sa ii schimb putin...oricum vroiam sa aduc cate o floare femeilor de 8 martie...iar le sochez existenta!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana nu te mira atat, eu dupa nunta nu am primit nici macar o floare de la colegii mei. Nu ca asteptam, dar sa vezi ca se poate intampla si in tara sa ai colegi nepasatori. In schimb colegii sotzului ne-au facut o petrecere surpriza si bucatareasa de la ei ne-a facut tort si ne-au luat si cadou de nunta, iar cativa dintre ei au venit si la starea civila sa ne vada.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana nu te mira atat, eu dupa nunta nu am primit nici macar o floare de la colegii mei. Nu ca asteptam, dar sa vezi ca se poate intampla si in tara sa ai colegi nepasatori. In schimb colegii sotzului ne-au facut o petrecere surpriza si bucatareasa de la ei ne-a facut tort si ne-au luat si cadou de nunta, iar cativa dintre ei au venit si la starea civila sa ne vada.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
cum????????
NU-MI VINE SA CRED !!!
De la mine din birou (eram 6 + sefu) au venit toti in frunte cu sefu la nunta...cu o singura exceptie, unul care si-a maritat fata cu 1 luna inainte si eu nu am putut merge la nunta pentru ca eram in Bucuresti la cursuri de germana...asa ca nici el nu a venit si am inteles!
Dar am avut un coleg la care cu o saptamana inainte i-a murit bunica si a venit cu toate astea doar ca nu a dansat!
Adevarul e ca eu am avut in Ro nu colegi ci o adevarata familie l-a servici...iar aici am gasit Polul Nord in materie de colegialitate!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Oana stai linistita caci su pt. italieni tot lumea a 3-a suntem. Cu toate ca avem potential, si stiu, dar degeaba.
Iar nemtii sunt recunoscuti pt. raceala lor.
Tu ai plecat la firma mama din Germania? sau e o alta firma?
_
nunta noastra