Copilul meu vomita si acuma !!!!!! 7 ani ?

Copilul meu vomita si acuma !!!!!! 7 ani ? | Autor: aileene

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor , deschid acest subiect spre a avea informatii cu privire la baietelul meu de 7 ani si 4 luni , care de cand era bb vomita intr-una ! Fiind bb intelegeam f bine , putin mai tarziu , vazand ca continua , am inceput sa ma nelinistesc intreband medicul ce si cum ?! La care-mi raspundea cu mare naturalete ca nu trebuie sa-mi fac griji , totul va intra in ordine , doar ca astept acest moment de cand e mic si sincer incep sa-mi pierd si rabdarile cu el cand il vad ca din te miri ce , se pune si vomita ! Fiind mic dr i-a prescris de mai multe ori , tot felul de siropuri contra vomitatului , dar reusea sa vomite si asa !
Am facut si gastroscopie , care n-arata nici un fel de anomalie la nivelul stomacului , iar clapeul e si el inchis de cand avea 1 an...nu mai inteleg nimic ! Oare o fi de vina emotiile la el , o stare care-i da senzatia de voma , iar el o inteteste trecand la act ? Chiar ca acuma cand e destul de mare , n-ar mai trebui sa existe astfel de probleme , si totusi ! Mancarea de dimineata pana seara , e cea pe care o prefera mereu , nu-i fac niciodata ce nu-i place si totusi , se intampla !
Daca ati trecut prin astfel de stari si a durat ani de zile , si ati reusit s-o scoateti la capat , va rog mult sa-mi spuneti si mie cum ati reusit ?! Va multumesc anticipat ! O zi buna tuturor

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
amintiri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Aceeasi pb o am si eu cu fata cea mare care in martie va face 7 ani.......... E adevarat insa ca nu mai vomita cu aceeasi ritmicitate, ba chiar s-au rarit.... Aceelasi lucru mi s-a spus de catre dr si la fel analize peste analize, siropuri care mai de care pt reglarea motricitatii gastrice samd....
Cert e ca m-am mai linistit si incerc sa vad ce ii provoaca aceste accese si in principal sunt 2 motive: baga prea multa mancare in gura sau daca o pun sa pape mai mult decat vrea ea.... (asta doar din vb, ca altfel n-am cum! si bineinteles ca daca vad ca intradevar nu mai poate n-o mai fortez!) Dar puiutul tau cate kg are? A mea are 18 kg la 110 cm. (ceea ce am inteles ca e cam putin pt varsta ei )
Asa ca n-ai ce face si accepta-l asa cum e..... O sa le treaca candva nu? Sau poate le facem cunostiinta ca sa vada ca nu-s unicii!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si destepti!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Anuska vad ca nu sunt singura in aceasta situatie din pacate !
Vad ca fetita ta e destul de subtirica ptr varsta ei , ceea ce nu este cazul la fiul meu , ptr ca este un copil inalt 1,40cm /35kg , din pacate a fost stresat din cauza lipsei mele acum 1 an cand a trebuit sa plec urgent in Ro din cauza mamei , internata la spital de urgenta si timp de 5 saptamanai a ramas cu tati si bunica(soacra-mea) care il indopau , numai ca sa nu le dea bataie de cap din cauza ca-i lipseam f mult ! Si vreau sa spun ca el s-a ingrasat dintr-o data f mult , in timpul acelor 5 sapt in care-am lipsit el s-a ingrasat 3,5kg (ceea ce este f mult), deci e grasut si f inalt ptr varsta lui ! Cu toate astea el vomita , am observat ca dupa ce termina de mancat se culca pe canapea si ma intreb daca n-o fi asta vina ptr care , atunci cand vrea sa tuseasca (spre ex) el termina mereu prin a vomita ! Si e mereu tare grabit , inghite totul cu o viteza de tot ii spun sa se calmeze ca nimeni nu-i ia bucata din fata , dar el se grabeste mai mult ca sa mearga la joaca ! Am impresia ca pe undeva se "obliga" sa mance ca sa-mi faca placere , ceea ce nu e adevarat . In orice caz nu l-am fortat niciodata sa mance , chiar cand era bb , ii dadeam mancarea si cand intorcea capul , ma opream...dar totusi vomita ! Nu intotdeauna , dar destul de des ! Sper sa mai vad si alte pareri ! Sanatate-ti doresc tie si fetitei tale si sa speram ca totul se va rezolva cu bine , ca sunt copii marisori si ar trebui sa inteleaga !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaana spune:

Si al meu copil de mic a avut sindrom de voma. I-am facut si bariu... nu are stenoza de pilor, cum se credea atunci cind era mic (acum are aproape 7 ani). De mic a luat debridat, coordinax sau metoclopramid apoi dupa 10 luni s-a mai calmat cu vomitatul. Apoi a facut o bronsita cronica, tusea foarte des si vomita, ziceam eu din cauza tusei care nu-i trecea cu nici un medicament. De 2 ani primit si singulair si nu mai tuseste asa de des dar mai vomita.
Mie imi pare rau ca nici nu maninca variat si nu am nici o sansa sa-l fortez macar sa guste din mincaruri. E in stare sa vomite innainte de a-i da sa guste. Ieri la gradinita l-au rugat sa termine din farfurie si de rusine copilul a terminat, dar toata dupamasa a vomitat asa ca spre seara l-am dus la medic si a primit o injectie cu metoclopramid. Totusi pina ieri nu a mai vomitat asa de rau. In masina la drum lung din nou trebuie sa-i dau pastila de rau de masina ca daca nu se poate sa-l transporti pe drumuri lungi.
Solutii nu am nici eu. Ciudat mi-i se pare faptul ca il simt cind este balonat, simt cind nu-i 'pica' bine mincarea... are momente cind si cu un rigiit ii iese mincarea.
Si eu sper sa ii treaca, oricum acum are perioade mai bune cind simt ca e ok cu stomacelul.
si baitelul meu e micut de statura, are 113 cm si 21 de kg

sanatate la toata lumea
Ana

Mergi la inceput