Copilul meu vomita si acuma !!!!!! 7 ani ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
Buna tuturor , deschid acest subiect spre a avea informatii cu privire la baietelul meu de 7 ani si 4 luni , care de cand era bb vomita intr-una ! Fiind bb intelegeam f bine , putin mai tarziu , vazand ca continua , am inceput sa ma nelinistesc intreband medicul ce si cum ?! La care-mi raspundea cu mare naturalete ca nu trebuie sa-mi fac griji , totul va intra in ordine , doar ca astept acest moment de cand e mic si sincer incep sa-mi pierd si rabdarile cu el cand il vad ca din te miri ce , se pune si vomita ! Fiind mic dr i-a prescris de mai multe ori , tot felul de siropuri contra vomitatului , dar reusea sa vomite si asa !
Am facut si gastroscopie , care n-arata nici un fel de anomalie la nivelul stomacului , iar clapeul e si el inchis de cand avea 1 an...nu mai inteleg nimic ! Oare o fi de vina emotiile la el , o stare care-i da senzatia de voma , iar el o inteteste trecand la act ? Chiar ca acuma cand e destul de mare , n-ar mai trebui sa existe astfel de probleme , si totusi ! Mancarea de dimineata pana seara , e cea pe care o prefera mereu , nu-i fac niciodata ce nu-i place si totusi , se intampla !
Daca ati trecut prin astfel de stari si a durat ani de zile , si ati reusit s-o scoateti la capat , va rog mult sa-mi spuneti si mie cum ati reusit ?! Va multumesc anticipat ! O zi buna tuturor
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
amintiri
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Aceeasi pb o am si eu cu fata cea mare care in martie va face 7 ani.......... E adevarat insa ca nu mai vomita cu aceeasi ritmicitate, ba chiar s-au rarit.... Aceelasi lucru mi s-a spus de catre dr si la fel analize peste analize, siropuri care mai de care pt reglarea motricitatii gastrice samd....
Cert e ca m-am mai linistit si incerc sa vad ce ii provoaca aceste accese si in principal sunt 2 motive: baga prea multa mancare in gura sau daca o pun sa pape mai mult decat vrea ea.... (asta doar din vb, ca altfel n-am cum! si bineinteles ca daca vad ca intradevar nu mai poate n-o mai fortez!) Dar puiutul tau cate kg are? A mea are 18 kg la 110 cm. (ceea ce am inteles ca e cam putin pt varsta ei )
Asa ca n-ai ce face si accepta-l asa cum e..... O sa le treaca candva nu? Sau poate le facem cunostiinta ca sa vada ca nu-s unicii!
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si destepti! *********************************
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
Anuska vad ca nu sunt singura in aceasta situatie din pacate !
Vad ca fetita ta e destul de subtirica ptr varsta ei , ceea ce nu este cazul la fiul meu , ptr ca este un copil inalt 1,40cm /35kg , din pacate a fost stresat din cauza lipsei mele acum 1 an cand a trebuit sa plec urgent in Ro din cauza mamei , internata la spital de urgenta si timp de 5 saptamanai a ramas cu tati si bunica(soacra-mea) care il indopau , numai ca sa nu le dea bataie de cap din cauza ca-i lipseam f mult ! Si vreau sa spun ca el s-a ingrasat dintr-o data f mult , in timpul acelor 5 sapt in care-am lipsit el s-a ingrasat 3,5kg (ceea ce este f mult), deci e grasut si f inalt ptr varsta lui ! Cu toate astea el vomita , am observat ca dupa ce termina de mancat se culca pe canapea si ma intreb daca n-o fi asta vina ptr care , atunci cand vrea sa tuseasca (spre ex) el termina mereu prin a vomita ! Si e mereu tare grabit , inghite totul cu o viteza de tot ii spun sa se calmeze ca nimeni nu-i ia bucata din fata , dar el se grabeste mai mult ca sa mearga la joaca ! Am impresia ca pe undeva se "obliga" sa mance ca sa-mi faca placere , ceea ce nu e adevarat . In orice caz nu l-am fortat niciodata sa mance , chiar cand era bb , ii dadeam mancarea si cand intorcea capul , ma opream...dar totusi vomita ! Nu intotdeauna , dar destul de des ! Sper sa mai vad si alte pareri ! Sanatate-ti doresc tie si fetitei tale si sa speram ca totul se va rezolva cu bine , ca sunt copii marisori si ar trebui sa inteleaga !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
amintiri
![](images/user_woman.png)
anaana spune:
Si al meu copil de mic a avut sindrom de voma. I-am facut si bariu... nu are stenoza de pilor, cum se credea atunci cind era mic (acum are aproape 7 ani). De mic a luat debridat, coordinax sau metoclopramid apoi dupa 10 luni s-a mai calmat cu vomitatul. Apoi a facut o bronsita cronica, tusea foarte des si vomita, ziceam eu din cauza tusei care nu-i trecea cu nici un medicament. De 2 ani primit si singulair si nu mai tuseste asa de des dar mai vomita.
Mie imi pare rau ca nici nu maninca variat si nu am nici o sansa sa-l fortez macar sa guste din mincaruri. E in stare sa vomite innainte de a-i da sa guste. Ieri la gradinita l-au rugat sa termine din farfurie si de rusine copilul a terminat, dar toata dupamasa a vomitat asa ca spre seara l-am dus la medic si a primit o injectie cu metoclopramid. Totusi pina ieri nu a mai vomitat asa de rau. In masina la drum lung din nou trebuie sa-i dau pastila de rau de masina ca daca nu se poate sa-l transporti pe drumuri lungi.
Solutii nu am nici eu. Ciudat mi-i se pare faptul ca il simt cind este balonat, simt cind nu-i 'pica' bine mincarea... are momente cind si cu un rigiit ii iese mincarea.
Si eu sper sa ii treaca, oricum acum are perioade mai bune cind simt ca e ok cu stomacelul.
si baitelul meu e micut de statura, are 113 cm si 21 de kg
sanatate la toata lumea
Ana