Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 7
gonghy spune:
Am uitat ceva UN WEEKEND SUPER FAIN la toata lumea.
Poate ne si bronzam??? Ca anunta astia 20 de grade.
Laura
danitin spune:
Salut, scurtut ca-s la releu si intru in direct. Asadar Diana, eu patinez asa ca sper s-o initiez pe spiridusa. Doris vin si eu!!!!! Ana am trecut pe la psihanalist, vez tu...Katik, nr. 25, pt. spiridusa sunt bune si faine ca tin glezna ca lumea...Am eu homeopat bun, va zic la intalneala, gata, intru, salut
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Intru scurt sa va trimit pupici.
Ieri si azi am fost la un curs de comunicare ... in fine ... nu stiu cat a fost de eficient. Sunt prea multe tensiuni in echipa manageriala, iar eu in ultima vreme din ce in ce mai dezamagita. Si sunt si obosita. Adevarul e ca ma oboseste enorm sa nu am control asupra unei situatii, iar in proiectul meu inca sunt prea multe necunoscute.
Dar destul cu lamentarile ... incerc sa ma detasez cumva, altfel o iau pe ulei.
Trebuie sa vin si eu vineri, sa ma mai destind. Si in primul rand sa o mai vad pe Silvana. Imi pare rau ca in ultima vreme am comunicat atat de putin. Si acum pleci .... dar prietene oricum ramanem si internet-ul asta e totusi o binecuvantare pentru ca ne poate aduce aproape indiferent cat de departe am fi unele de altele fizic.
Ali, ai incredere ca va fi bine. Si in plus trece asa de repede incat putin iti mai pasa de conditiile din spital .... cel putin mie asa mi s-a intamplat.
Danitin, ma bucur pentru implinirea ta profesionala ... o meriti, ai muncit pentru asta.
Dolores, te pupez ca ma tii la curent si nu ma lasi sa ma ingrop de tot in munci.
Ana, pupici si voua.
Katik, ce mai fac puisorii?
Va pupacesc pe toate si sper sa ne vedem saptamana viitoare.
POZE
katik spune:
buna dimineata fetelor!!!
poftiti la cafelutza!!!
gabi, multam, copilutzii sunt relativ bine, atit cit pot sa fie in toiul virozelor: mai curg nasurile, se mai tuseste dar per total e ok. ai tai, mai scrie-ne despre ei.
ali, nu trebuie sa-ti fie frica, asa repede trece si dupa ce-l tii pe bb in brate uiti repede de toate neplacerile. sarcina usoara in continuare!!! eu am stat intr-unul din saloanele faine si a fost super! curat, comod, cum ar fi normal sa fie peste tot!am stat doar 4 zile(pt. ca in ziua a treia trebuie sa se faca la bb ceva analize de rutina si numai dupa aia te lasa sa pleci, daca nu sunt alte pb).
danitin, spiridusul cit are la picior? spor la treburi!! postarile tale au deja al ton.
diana, multam de raspuns! o sa il pun pe sotz sa mearga cu fata si sa incerce o pereche 25 sa vedem cum e. poate, poate...
m-am gindit sa ii cumpar dar la piata n-am gasit si noi ii cumpar mai bine role, ca la temperaturile astea de afara acusika nici pationoare nu mai avem.
doris, am vazut ca n-o mai duci pe Ines la gradi. e bolnavioara iara?
ana, voi cum stati cu mucii?
silvana, a venit noua "colega"?
fetelor, stiti cumva, felicia (pako) o fi nascut? n-am mai auzit nimik despre ea demult.
pupici la fete si la copilutzi, sa aveti o saptamina usoara!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Katik, merci de cafea...ce bine imi prinde...
Nu o mai duc la gradi, ca mai sunt doar vreo 3 copii in grupa, cu virozele astea, parintii ii mai tin si acasa, fiind particulara, cam toti copii din grupa au bunici, fiindca oricum programul este pana la 13.
Nu e racita Ines, este super ok.
Patine mici am vazut la Real, si in Flavia, dar si la magazinul sport, in centru, pe Republicii.
Gabi,ma bucur ca ne-ai mai scris, cu toate ca te intelegem cat de ocupata esti la lucru.
Musai sa vii la intalnire...
Ana, ce mai zici?
Te lasa Marius sa vii, ce fain, transmite-i ca e un domn!
Laura, ce face Maya?
Deci, pana acum vin la intalnire:
Silvana
Doris
Ana
Anda
Alexa
Vali
astept continuarea....Cioco imi spune miercuri, pe Alexa o anunt eu.
O zi faina si o saptamana linistita !
DORIS siINES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Stie cineva numarul de tel al lui Amutza?
DORIS siINES
Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Portofoliu INES montaj
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Nu bea nimeni cafeaua cu noi?
Helou...
Silvana, cum se descurca colega noua?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris sunt aici dar' nu am timp nici sa respir!
Va pup si ne vedem vineri!!!
Silvana si Bubu
oanna3 spune:
Buna fetelor eu sunt noua aici
ma bucur sa va gasesc
am multye intrebari
vi le pun mai tarziu ca acum scot tripletii la aer
pupicei
iubesc si sunt iubita
katik spune:
quote:
Originally posted by oanna3
Buna fetelor eu sunt noua aici
ma bucur sa va gasesc
am multye intrebari
vi le pun mai tarziu ca acum scot tripletii la aer
pupicei
iubesc si sunt iubita
bine ai venit la noi!!!!
TRIPLETI!!!!. sa-ti traiasca, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!!!! mai scrie-ne despre voi!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2