Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Diana68 spune:
Ciao fetele,
Danitin poate intr-o zi o sa ne intilnim la patinoar ca si eu merg cu Robert tot acolo, noi de obicei in we de la ora 12. Dar deocamdata sa ne facem bine. Tu stii sa patinezi ? Sau cu cine patineaza spiridusul? mai tinem legatura sper ca simbata sau duminca sa mergem sa se faca Robert bine.
Robert este tare fericit ca nu merge la gradi si isi face de cap cu bunicile. Cu boala vad ca nu a mai facut febra deloc, doar ca este ragusit, dar non stop vorbeste si bombane..........tot ii spun sa mai taca odata ca nu o sa mai aiba glas....., dar degeaba vorbesc cu peretii. Mi-a mai zis dr. sa ii dau acuma IMUNOREZISTAN care este un siropel naturist cu echinaceea, 3 ml pe zi inainte cu juma de ora de masa. Am citit prospectul sio este pentru imunitate. daca vreti detalii despre asrta intrati pe www.plantextrakt.ro
va pupicesc si va doresc o zi buna
Ana68 spune:
Salutare,
Ieri seara m-am adunat si io de pe drumuri si iata-ma-s azi acilea...
Mi-a prins bine iesirea asta...cel putin peisajul mi-a facut excelent la mansarda si mi-a mai calmat neuronii.Sa nu radeti de mine,dar de cate ori merg catre Hateg ,pe defileul Jiului pana in Tg.Jiu se umfla inima in mine de mandrie ca sunt romanca...si ca traiesc intr-o tara asa de frumoasa,atat de frumos proportionata din punct de vedere al reliefului....lasand la o parte absolut orice aspect al vietii sociale si politice din ea...Na,ca m-am varsat olecuta aici...
Ali...sa ai nastere usoara si un baietel sanatos si papacios!Poate ce ne-om vedea cumva la vreo intalneala...n-au intrat zilele in sac...
Laura,Luana a terminat cu antibioticul sambata trecuta...e mai bine,dar aseara cand am ajuns acasa mi s-a parut cam fomfaita...iat azi dimineata se cam muciuia...sper sa n-o luam da cappo cu medicamentele...
Angi,ma bucur ca mai dai din cand in cand p-aici...Serios se "trag" avansurile pentru imobiliar?!Uau!Pai asta e super fain...sper sa putem sa facem o ghidusie daca o fi asa,in conditiile in care noi deja avem de dat bani la banca....Pai astept sa ma suni cand poti si ai timp...Ce-ti face fatuca?
Dana...go fot it!....bravo!
Silvana...pai cu asa lista pentru Disney....ar trebui ca sa primesti bonus de la companiile aeriene...Lasa mah,sa fiti voi sanatosi si sa va duceti visul la capat...
Kati...cum ati trecut prin bronsita cu micutul?!Dragul de el...Bine ca si-a revenit.Mandra ta e in vacanta sau ai dus-o la gradi?Eu am dus-o pe Luana...de fapt numai marti si miercuri nu a fost ca a stat cu ta-su si fra-su acasa,eu fiind in delegatie...dar luni,azi si maine o duc la faculta...In rest e bine...cu mucii de rigoare,deh!ca asa-i in studentia de la gradinita.....doar sti...
Doris...tu pe unde esti?Ce mai face Ines?Ce mai fac Vali si bebe David?
Fetelor,care ce mai stiti de Amalia si micuta Talida,de Felicia si Andreea,de Dana-alexa si Paul,de Lili-bulinuta buclucasa si micuta ei?!
Mihi...n-a mai dat p-aici,Anda la fel....Ma gandeam ce-o mai face Irina?
Gabi e in treburi pana peste urechi...
Gata....hai ca va pup si mai vorbim noi...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Doris-Alina spune:
Saluti...gagici...
Ana, mi-e dor de tine...zau...acus ne vedem...
Diana, sanatate lui Robert, eu nu o mai duc la gradi pana in martie.
Eu ii dau la Ines si la Buni, oscillo si vit c la greu, pana acum suntem ok.
Vali a tras un pic cu David cu rosu in gat, per ansamblu, sunt bine, vine si ea la intalnire, daca nu , o iau pe sus.
Katik, e clar...ai nevoie de-o intalneala, asa ca sa-i spui de pe acum sotiorului, ca in 15 esti o doamna libera de griji si de copii, pentru vreo cateva ore, ok?
Silva, nu ma intereseaza, nu o baga acum cu lista lunga...ca nu tine, eu sunt printre primii, auzi?
Sau, na, ca asa-i frumos, ne iei pe noi, pe toate de aici, in prima tura, dupa noi, potopul...
Danitin, pardon, Doamna Maneger...ma bucur nespus pentru tine...ai facut exact ce trebuia- si zi sincer, nu-i mai bine?
Fetele, va rog sa va anuntati prezenta pentru vineri, 15 febr, ora 18 in Centru, la intalnire.
Am nevoie urgent de lista cu prezentele.
Cine se anunta ca vine, va rog sa ma sunati, pe mobil, cine nu are numarul meu, sa-mi spuneti sa vi-l dau pe pm.
Ardeeeeeeeeeeeeee!!!
E urgent!!!
Gabi, Anda, Alexa, Mihi? la apel...
DORIS siINES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gonghy spune:
No,buna sara fetelor!
Iaca ca mai dau si eu pe la voi,acu ca doarme Maya.
Doris ce mai face-ti? Sper ca pana la intalnire sa ma fac faina!
Ana ma bucur pt tine,chiar avem peisaje super faine la noi in tara.Cu mucii,mai lasa-i in pace,mai mucesc si copii,ce sa faci?
Katik cu vaccinul a fost super bine,am avut niste emotii pt Maya de m-au trecut toate apele c-am asa ceva.
Dar ma bucur ca a trecut,seara a facut putina febra 38 cu 2 dar i-am dat panadol si a scazut.
Ali24 eu am nascut normal,nu au mai apucat sa-mi faca epidurala pt ca eu m-am dilatat fara dureri si fara contarctii.Cand am cerut sa mi-o faca aveam 7 cm dilatatie si nu am mai avut ce face.
Am avut dureri de zici ca eram metzosoprana 3 ore dar cand a iesit Maya am uitat tot. De firea mea sunt mai cacacioasa la durere si cand ma tai la deget sau ma lovesc atata ma vait...
Iti doresc numai bine si abia astep vesti despre tau.
In rest fetele noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.
Se anunta la meteo din ce in ce mai cald.
Laura
katik spune:
buna seara timisoara!
io la ora asta mai pot apuca, calc asa ca scriu si acu' un pic.
am o mare intrebare de pus fetelor care umbla pe la patinoare: care este cel mai mic numar de patine la inchiriat? vreau s-o duc pe krisztina si la mall nu aveau decit de la 25 in sus si tare mai vrea sa mearga si ea. a vazut cum e la pationoar si vrea si ea.
doris te sun miine. io nu stiu daca apuc sa vin dar incerc, oricum te sun.
pai somn usor si mai vb miine, mi s-a facut tare somn, de citeva nopti (de cind e vacanta) krisztina imi da pauze din nou de citeva ori noaptea si robi se trezeste sa pape, asa ca eu toata noaptea ma plimb intre ei.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Diana68 spune:
Salutare fetele,
Am o intrebare cine stie un dr. homeopat bun? Am auzit ca dr. Lugojan este cea mai buna. Tatal meu are o boala mai rara se cheama DREMATITA HERPETIFORMA - DURING BROC adica are niste bube cu pustule care se sparg si curge un lichid din ele, este internat la dermato la dr. Feier dar parca ar icerca si la un dr. homeopat. Boala asta este intoleranta la gluten. de vreo 2 sapt. tine si regim fara gluten. poate ma jutati unde pot gasi produse fara gluten? Orice piine gata facuta, faina..... Eu acuma am facut comanda de faina fara gluten la Constanta la Dobrogea S.A., dar m-a gindit ca poate ati auzit voi undeva loco ca as putea cumpara asa ceva.
Robert acuma este bine spre ca am terminat cu boala.
va pup si va doresc un we placut.
Ana68 spune:
'Neata,
Doris,vine si fata...Erata:vinerea viitoare e in 16 februarie...
Kati,nu stiu sa te lamuresc la intrebare...Faceti un drum in Flavia,poate gasiti de cumparat si ii raman si lui Robert...Succes!
Laura,nu ma agit prea mult cu mucii...ca exista maneci...si fi-mea le foloseste gospodareste,cu simt de raspundere...Pana nu se lasa cu temperatura peste 38 nici macar nu dau importanta...
Dragelor,sa aveti o zi excelenta si mai vorbim!Pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Diana68 spune:
salutare,
Katik sa sti ca noi umblam pe la patinoar dar patine mai mici de 25 nu am vazut de inchiriat. Ea ce numar are la piciorus? Robert are 28 spre 29 dar patinele care i le-am luat din flavia sunt 31 si nu are probleme merge cu ele de rupe pamintul, cu inca o pereche de sosete groase. noi am fost o data la mall si de atunci mergem numai pe Pirvan ca este mai aproape. am fost in total de vreo 8 ori. Robert deja merge de rupe , bineinteles ca pica la greu dar insista si merge are deja si viteza.
va pupicesc si va doresc un we placut
ali24 spune:
buna seara fetelor.mersi ptr raspunsuri.sunteti tare dragute.am observat ca deja toate aveti copii.abia astept sa treaca lunile astea sa am si eu un copilas si sa pot sa ies si eu cu el la plimbare,la patinoar.....(ca vad ca toata lumea e acum cu patinuarul).
astazi am fost la timisoara la dr budau si l am intrebat cum crede ca ar fi mai bine sa nasc si a spus ca inca nu poate sa se pronunte in legatura cu asta.o sa vedem la momentul potrivit.si m a lamurit si in legatura cu spitalu:a spus ca e un spital vechi ca si cel din arad(de unde am dedus eu ca e si urat ca si cel din arad)darrrrrrrr ca are 3 saloane foarte dragute cu cate 2 paturi si baie proprie care sunt gratuite si mai sunt 2 care au in camere tv,cuptor cu microunde,frigider...ptr care se plateste 150ron pe noapte.intradevar nu ar fi o avere.decat sa stai in saloanele alea infecte(pe alea de acolo nu le am vazut dar astea din arad sunt un dezastru)dar sper sa am norocul sa prind un pat liber in una din camerele astea ptr ca a spus medicul ca el rezolva cu placere sa stau acolo doar ca dc cumva va vor fi pline va dati seama ca nu poate sa scoata pe cineva afara ca sa ma bage pe mine.si a spus ca degeaba ne gandim sa facem rezervare ca dc cumva nasc mai devreme cu o sapt ce facem?mai ales ca am colul deschis 10mm si nu se stie niciodata ce se poate intampla.totul tine de noroc.vi am dat aceste informatii ca m am gandit ca poate mai sunt viitoare mamici interesate sa nasca la bega sau poate va hotarati voi sa mai faceti cate unu.
va doresc la toate sa va creasca copiii mari si sanatosi
gonghy spune:
Ali in celalalte saloane cade vopseaua de pe pereti si toate saloanele sunt super jegoase. A nascut prietena mea anul trecut in august si de atunci nu cred ca au facut astia ceva inbunatatiri.
In afara de cele 3 sau 4 saloane renovate.
Nu vreau sa te sperii dar asta este Romania.
Eu am nascut la Odobescu dar mi-a placut tare mult am avut wc cu tot cu dus in camera iar curatenia asa si asa. Maturau femeile de servici doar pe unde trece PAPA.
Laura