Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 19

Doris-Alina spune:
Neatza, fetele...
Ce faceti?
Ana...astept poza cu cadoul de la Luana...
O sa pun si eu cu desenele de 8 Martie, sa vedeti ce fain a desenat fitzoasa asta mica a mea...
Laura, Ines si acum urla cand vede aspiratorul...
Sanatate multa...si vin maine la tine, sa iti schimb look-ul, ok?
Danitin, merci de idei...Lipova ziceam si eu, Radu vrea la Herculane...sa vedem...
Celelalte fete....la apel...unde sunteti?
Ati inceput pregatirile pentru Paste?
Adica, curatenia generala, cumparat jucarii, dulciuri, alea alea..
Eu am inceput sa caut jucariile pentru Ines si pentru finutzi...
Ce mancare faceti?
Va pup si va doresc un we fain...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Ana68 spune:
Salutare....
Laura,multa sanatate la Maya...sper sa isi revina micuta cat mai repepde!
Doris,inca nu am planuit nimic pentru Paste...noi cam pe ultima 100 de metrii facem planuri...In weekendul asta o sa-l pisez pe Marius sa faca poze la cadouri si am sa le pun eu in album!
Fetelor,sa aveti weekend minunat si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

danitin spune:
Saluti, fetelor! Acu dau materialul cu meciul si mitingul din centru, e nebunie maaaaare. Mi-a venit sotiorul de la Bucuresti, Spridusul zici ca consuma energie pura in loc papica ca-i turata non stop la maxim si ma termina. Va las ca-i teroare, suntem 4 televiziuni, trebuie sa dam toti deodata si-s doar dua linii disponibile,bla bla bla pupici!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana

Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce ati facut in we?
Eu azi am ore pana tarziu, diseara, iar maine particip la un seminar de coafura, la Continental-Bavaria.
Va incepe dimineata la 9 si se va termina seara.Va fi bufet la pranz, o pauza de o ora, dar promit sa va aduc noutatile in domeniu... asa ca maine nu o sa am timp sa va salut, de aceea, doresc sa-i urez anticipat, lui Mihi:
La multi ani, fericiti, cu sanatate, bucurii si impliniri, alaturi de cei dragi!
Va pup si va doresc o saptamana buna...
Miercuri am examen, apoi se linistesc apele si la mine, si o sa propun o intalnire, la terasa, in Unirii, ca a venit vremea faina...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Ana68 spune:
Mihi,LA MULTI ANI ! pentru maine....Sa ai parte de tot binele din lume,alaturi de cei dragi tie si,pentru maine,distractie maxima!
Doris,bafta la seminar!Uite Cadorile de 8 martie de la Alex si Luana.
Fetelor,cred ca pe Luana iar o bantuie un pui de virus...mi-e groaza!
Va pup si va doresc o saptamana plina de realizari bune si o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

gonghy spune:
Ana ooofff iarasi virozaaa???
NU se mai termina odata cu virozele astea?? Maya mea si acum ami are muci!!! Asa ne necajim cu mucii naibii,nu vrea deloc sa stea sa ii scot,atata miorlaie...
Iar cadourile de la micuta ta sunt super faine.Abia astept sa imi faca si Maya mea din manutele ei.
Oricum felicitari pt Luana
Pentru restul fetelor sa aveti o zi minunata!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

ciocolata cu piper spune:
Ceau fetelor,
Si noi ne-am luptat cu virozele. Am fost caput toti.
Acum suntem bine. Nici nu imi mai vine s-0 trimit la gradi.
Eu sunt foarte ocupata. Toata lumea este innebunita cu creditele. Toti vor sa-si ia locuinta, am foarte multe dosare de intocmit, de analizat.
A dat drumul BNR la credite si oamenii prefera sa-si ia un credit decat sa platesca chirie.
Si cu reforma pensiilor este nebunie. Toata lumea vrea acum pensie privata.
Casco si RCA se vor majora mult pentru ca sunt foarte multe daune auto.
Am zis caci mai trece luna asta, sper sa termin toate dosarele care le am pe rol si plec cu familia o saptamana la Roma.
Demult imi doresc sa ajung la Roma.Sotul meu cauta deja ceva oferte pentru un sejur de vreo 7 zile.
Ana draga frumos cadou.Ai doi copii minunati care iti aduc numai bucurii. Mai rau este cu virozele astea. Saracuta Luana nu-i trece bina ca deja incepe alta. Este greu. Multa sanatate si sper sa scape de raceala.
Doris asteptam noutati in domeniu.Eu as vrea sa-mi schimb ceva la par, dar nu ma hatarasc.As vrea sa ma tund scurt, dar imi pare rau, de 10 ani sunt cu parul lung si nu stiu cum as arata cu el scurt. poate imi dai ceva idei.
Ati fost plecati cu Ines cu trenul? Cum s-a descurcat?
Va pup pe toate!Multa sanatate! FARA VIROZE!!!!!!!!
Cioco

katik spune:
buna dimineata timisoara!!!
LA MULTI ANI MIHI!!!!!!!
sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun pe lume, sa te bucuri alaturi de cei dragi!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

katik spune:
ana, multa sanatate luanei! sper sa nu fie totusi viroza din nou! pupa la ea din partea noastra sa-i treaca.
cioco, spor la trebi dar mai ai grija si de tine!
laura multa sanatate si voua! pupa robi pe maya si ii trece!
auzi, hai ca tu esti prin domeniu: la bronsite se da totdeauna antibiotic?
la noi toata lumea e mucoasa din nou: a adus krisztina de la gradi, vineri nici n-am dus-o dar acum e spre bine. mai tuseste, nu are febra sau altceva decit muci. nu i-am dat decit stodal si nurofen si vitc cu propolis. robi are si el muci, se aud dar nu tuseste inca. am fost ieri la dr si a spus ca amindoi au bronsita si ne-a dat ospexin. eu nici nu l-am cumparat, cred ca la krisztina nici nu i-l dau. cu robi mai vad cum evolueaza. tare nu l-as da ca la cite antibiotice au inghitit copiii astia...
doris, spor la treaba la conferinta! sa ciulesti bine urechile si sa ne instruiesti si pe noi un pic!!!!
danitin, pai multe batai de cap iti mai da si Poli asta. ce v-a adus tati din deplasare?
cu dintisorii, multam, asa si asa. citeodata miriie tare-tare, altadata e ok. se vad jos doua dungulite, cred ca in curind ies!
punem dentinox si se mai calmeaza. in rest, rabdare, rabdare si iarasi rabdare!
pupam la fetele harnicutze!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mihi spune:
Multzam din suflet fetelor...asa fain e sa deschizi telefonul sau calculatorul si sa gasesti mesaje prietenoase...si voua va doresc tot binele din lume...sa fitzi fericite pana la adanci batranetzi!!!
Ieri ma pastea un pui de depresie...dar vad ca l-a sters noaptea...azi sunt aceeasi mihi zgubilitica...
sanatate voua si puiutilor vostri...DD sa fie cu voi!!!
mihi
acu ciocnesc cu kefir...mai tarziu sper cu altceva LA MULTI ANI SI VOUA GASCA!!!