Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 18

Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
V-ati trezit?
Haideti la cafea...
Ce vreme faina e azi...super...
Eu muncesc cu drag si spor, saptamana viitoare in 21 martie am un examen, mai termina o grupa, asa ca suntem in focuri...
Vreau sa plecam cu Ines, prin apropiere, cu trenul, aveti ceva idei?
Asa,ca o excursie scurta, o zi, dimineata plecam, seara venim...
Gabi, mai traiesti, sau ne-ai uitat?
Ana, ce faci draga?
Mihi, la apel...
Sa aveti o zi faina...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

gonghy spune:
Salutare,Timisoara!
Ma bag si eu la o ca sunt chiauna de somn,nu m-a tinut Maya treaza dar nu am prea avut eu somn.
Doris nu a incasat-o numai Maya ci si eu,defapt cred ca a luat
ea de la mine doar ca Maya si tuseste.Am fost la medic cu ea,ieri si nu are rosu in gat asa ca Doamne ajuta! Are 7.900 g si doctorita asa s-a jucat cu ea...
Katik spuse-si asara ca vii de dimi la o cu noi,ce faci? Mai spune-ne cum e cu Robi,e ok?
Ana pupici si pentru tine.Hai ca esti treaza,stiu eu!!!!
Doris cred ca ar trebui inbunatatita lista si reanoita cu aniversarile ca sa nu se mai intample asa,sper ca nu te superi pe mine ca vin cu o parere.
In rest??? Haide-ti ca e soare,e marti si e si treispeeeeee!!!!!!
Sa speram intr-o zii fara ghinioane.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

katik spune:
buna dimineata!
vin repejor la o cafeluta ca s-a trezit robi si e scandal. sunt si eu cheauna, ne chinuie dintisorii asa ca am avut pauze dese azi-noapte.
multam, robi e bine acum, chiuie de numa', ma si sperie de multe ori.
un pupik pt. bebe maya sa treaca repede raceala!
sa aveti o zi usoara, incerc mai tirziu, poate mai pot intra
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Ana68 spune:
Salut dragelor....
Ma bucur sa citesc ca v-ati distrat frumos de ziua fetelor...
Dana,sanatate multa sa aveti si inca o data LA MULTI ANI! Lorianei.
Laura,insanatosire grabnica micutei Maya!
Kati...sa iasa cu bine dintuletii mititei,ca sa aveti si voi liniste!
Doris...iaca-ma-s!Ieri am avut un curs aici si n-am prea avut vreme de bantuit....am intrat putin si cand sa vin cu raportarea aici...era deja ora 16.
Pai noi am avut chef joi,chiar in 8,cum stiti...aici la sediu.Cum fetele au primit niste banuti de ziua lor,de la onor conducerea institutiei...ce si-au spui ei baietii?ca e rost de pus de-un chef...asa ca am organizat un chef,a iesit foarte bine si distractia maxima...Am stat pana catre 1 noaptea,as fi plecat eu pe la 11,dar n-am avut incotro...asa ca am profitat din plin si m-am distrat.Vineri a fost liber si am sarbatorit ziua de 9 martie prin munca,ca asa sta bine la gospodine,pai nu?!
Am primit de la Alex o diploma facuta de manutele lui,pentru cea mai buna mama,iar Luana a construit la gradi,impreuna cu doamna,un fel de farfurioara din gips pe care si-a imprimat palma,apoi a colorat farfurioara in rosu....Ce mandra era de creatia ei!Mi-a daruit cadoul ,apoi mi l-a luat inapoi,ca e al ei,nah!Abia am convins-o sa ne lasa sa-l atarnam pe perete acasa...O sa il pozez sa vi-l arat...
Noi am cam scapat de viroza,in schimb Marius scapa turma...e mucios si nervos la greu,deja mi-a facut terci nervii...mai rau ca mandra mea...Daca nu-i trece mai repede,zau ca divortez!
Pai,dragelor,va pup pe toate si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

delphin spune:
Buna dimineata tuturor,
I-mi cez scuze daca deranjez cu inoportunitatea mesajului, insa am nevoie de cateva informatii si cred ca doar voi, fetele de aici ma puteti ajuta.
Iata despre ce e vorba: Sora mea va veni maine la Timisoara, impreuna cu sotul si soacra pt. o operatie la inima( soacra). As avea nevoie, daca stiti de ceva cazare nu prea scumpa, fara mari pretentii, insa ceva corect si curat. Va multumesc din suflet.
poze si iar poze,

silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Eu am venit la lucru sa-mi iau ultimul salariu si am zis sa intru sa va salut.
Dani, La multi ani pentru Loriana cu multa sanatate, impliniri, o copilarie frumoasa si mult noroc.
Doris, de ce nu m-ai anuntat si pe mine de intalneala din 8 martie? Eu am tot asteptat telefonul tau sa-mi zici exact ora, pana la urma am crezut ca nu va mai intalniti.
Fetelor, nu am timp sa va iau pe rand, va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.
Eu joi plec la sora-mea, stau vreo 2 saptamani dupa care o sa incep sa-mi dau picioare in fund cu pregatirile.
Va pupa cu mult drag si dor
Silvana si Bubu

danitin spune:
Salut!!! repejor, de la releu, inainte de intrare in direct. Multumesc de urari, nu-i problema, nu m-am suparat, am banuit ca ati uitat pentru ca nu era lista sarbatoritilor pe prima pagina. Stiu ca tot ce ati scris a fost din suflet asa incat e perfect. Am mult de lucru cu scandalul de la Poli, cu firma, dar reusesc sa ies seara cu spiridusul in parc si ne tinem de distractie: fotbal, de-a prinselea, etc asa ca in loc sa merg la sala fac miscare cu fetita - dublu avantaj. gata, intru, ceau si pupici!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana

Ana68 spune:
Salut,
Cam slaba miscarea p-aici...
Silvana,ca 'oi citi sau nu ...eu iti doresc drum bun la sorella ta si distractie maxima.Cred ca abia astepti sa iti vezi nepotica!Te pup!
Dana,spor la treaba...Cum mai e Loriana cu mucii?Al tau sot si-a revenit?
Delphin,imi pare rau,dar eu nu stiu astfel de informatii si nu te pot ajuta,banuiesc ca te refereai la ceva particular...Multa sanatate mamei tale si sa treceti cu bine de toate problemele!
Mey,restul gashtii....pe un'e umblati,dragelor?
Hai ca va pup si va doresc o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

danitin spune:
Salut, tot de la releu scriu, ca astia de la ClikNet is neseriosi. Au promis ca ne istaleaza net-ul la o saptamana de la depunerea cererii si iaca ca-s patru spatamani si nimic!
Ana, merci de mesaje si de intrebare. Sotiorul e bine, bantuie prin Bucuresti - e la un curs si zice ca-l oboseste teribil orasul. Se intoarce sambata. Spiridusul e bine, a fost la control si nenorocita de viroza a trecut total.
Mihi, pai tu esti pestisor, ca spiridusul?
Silva, intrii tu in priza, da tot te mai asteptam cu mesaje. Daca ai nevoie de ajutor cu pregatirile da un strigat si venim!!!!
Delphin eu le recomand colegilor de la Bucuresti cand vin aici Pensiunea Vlad - pana acum erau multumiti de pret si conditii. Nu stiu nr. tel dar banuiesc ca-l au la informatii.
Katik - ce fac dintisorii? Merge treaba?
Gonghy cum sunteti, a trecut boala?
Doris, is multe destinatii faine in jur, dar nu prea stiu care sunt si aproape de calea ferata. Noi mergeam primavara la manastirela Sag, sau la cea de la Cebza. Buziasul e cam uratel in perioada asta, eventual padurea de la Bazos. Sau pana la Lipova, sa vedeti cetatea si sa luati apa minerala... Ma mai cuget, poate descopar ceva...
Na, hai ca ma intind si acusi am directu... sa mai repet si eu un piculet textul. Sambata vine sotiorul de la Bucuresti - sper sa ne aduca ceva cadouri - dar nu am sa am zi linistita ca are Poli meci si apoi e miting in centru - a propos evitati zona dupa ora 17,00 ca-s cam violenti suporterii. Va doresc un weekend frumos de primavara si multa sanatate!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana

gonghy spune:
'Neata fetele!
Astazi m-am trezit si eu mai devreme,Maya si-a baut lapticul la 7 si nu am mai putut sa adorm. A venit primavara si eu iar o sa crap de durere de stomac,deja a inceput de vreo 2 zile si ma tineee...
Maya e mai binisor dar tot mai are muci si sunt atat de grosi...am batista bebelusului dar deja cum ma vede cu furtunul si aspiratorul in mana cum incepe a urla
Cu pompita cealalta de mana nu iasa deloc asa ca imi chinui fata de inebunesc.
In rest vad ca nici o miscare pe aici,inca face-ti
.
Va doresc un weekend minunat.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya