Timisoara, impreuna! (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor! In sfarsit si eu cu un calc conectat la net in fata! Sunt insa doar in vizita, va scriu de la o prietena care imi tot citeste de peste umar si pare interesata asa incat s-ar putea sa ne alegem in curand cu o noua colega - asta daca imi amintesc eu procedurile de inscriere. Vad ca a fost multa activitate de cand nu am intrat eu pe aici.
Doris, mi-a placut taverna, sunt de acord cu intalneala de acolo, sper din suflet sa nu mai intervina nimic si sa ajung si eu mai repede.
Ana, nu mi-ai vazut ultima vizita la psiholog??? Oau, Constanta, marea iarna, banuiesc ca tu mergi cu treburi dar tot o sa iti incarci bateriile pe meleagurile care-ti plac cel mai mult.
Silva eu m-am cam incurcat si nu mai retin cand e ultima zi de lucru la tine ( capul sus, spre deosebire de colegi tu vei fi in curand americanca) dar am retinut esentialul: ne mai vedem si in 8 martie. Ce-a zis sotiorul de tricou????
Katik hai fa rost de bilet de voie ca poate asa ajungem si noi sa ne cunoastem. Super chestia cu papatul, la noi era un chin!
Diana imi pare tare rau de toate problemele tale. Sper sa treaca repede si cu bine. Dar ce a avut pana la urma micutul? Of, si singura acasa.... lasa, trec toate si sigu va rasari in curand soarele si pe ulicioara ta. Ce-ti aduce sotiorul din Norvegia?

Fetelor, maine am zi grea cu meci de cupa la Poli si direct dupa... In rest, la celalalt job e cam acalmie pentru gustul meu, nu-s obisnuita cu regim domnesc de lucru. Am fost duminica la casuta da a fost naspa ca a fost taaaare frig. Cum avem teracota numai intr-o camera am dormit acolo toti trei, am bantuit apoi putintel prin gradina - pomii sunt inmuguriti, a aparut macrisul proaspat - dar tragea rau vantul asa ca nu s-a intamplat nimic interesant. No, va las ca-mi calc prietena pe nervi deja, vrea si ea cont DC>

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!!!

sunt chiauna de somn: azi noapte m-am trezit de trei ori, plins cupil. robi are otita si adoarme f. greu, doarme rau, urla in somn de durere, luam antibiotic la 8 ore si...cam atit.

ma duc sa ma culc un pic pina se trezeste cupil.

sa aveti o zi buna si usoara!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Fetelor, nu m-am simtit in stare sa va scriu, am trait un adevarat cosmar, pe drumul pana la Baia Mare.
Adica, am plecat de aici la 4 ,30 dimineata la autogara, ne-am urcat in autocar, era inca intuneric afara, la 5 dimineata, Ines incepea sa vomite in jeturi.
Rau si rau, vomitat tot drumul pana la 14 cand am ajuns in Baia Mare.
Nu puteam nici macar o gura de apa sa-i dau ca o vomita.
La un moment dat, a lesinat, nu mai raspundea, am avut la mine metoclopramid, i-am dat, dar degeaba.
Vorbeam tot drumul pe mobil cu pediatrul ei.
Sincer, am crezut ca o pierd...era pamantie, galbena, si urechile se ingalbenisera, si manutzele, nu stiam ce poate sa aiba, in conditiile in care, acasa totul a fost ok, inainte de plecare.
Diagnostic: Ines sufera de Rau de miscare.
Nu aveam de unde sa stiu, sau sa banui, desi, de alte cateva ori, in taxi, la un drum scurt, de ex. pana la real, mi-a mai vomitat in taxi, dar nu am bagat de seama ca ar fi de la asta.
Ajunsi acolo, ne asteapta matusa cu masina ei, in masina ei, alta tura de rau si vomitat, atat mai putea sa zica, nu vreau in masina...saraca...
Acasa la ei, incepe febra, nici mai mult nici mai putin de 41.
Alarma, stres din care nu mi-am revenit inca...
Trebuia sa iau repede o decizie.
Cu autocarul nici vorba sa mai vin inapoi, cu trenul nici atat, pentru ca avea febra f. mare si nu puteam sa o aduc asa, pe timpul noptii.
Asa ca ne-a adus unchiul meu cu masina, in ideea ca vom putea face oricand e nevoie opriri, ca pot deschide geamul.
Baricadata cu emetiral, de data sta, si opriri din 10 in 10 minute, am parcurs drumul Baia Mare-Timisoara de la 14 pana la 21 seara.
A vomitat la fel, lesin la fel, nici o schimbare.
Nici nu mai stiu cate pungi am folosit.
In fine, am ajuns acasa, dar de sambata seara, ea inca nu este ok, e mai bine, dar nu cum ar trebui.
Pediatrul mi-a explicat ca aceste simptome dureaza cam inca 3 zile de la terminarea calatoriei.
Si, colac peste pupaza, ne mai prinde si o bestie de viroza, pe mama, pe mine si pe Ines, cu dureri de gat cumplite, cu febra, acum suntem toti pe antibiotic, e cumplit...
Acum, am nevoie de voi, de sfaturile voastre...
La vara mergem la mare...am rezervat deja biletele...tot intreb in stanga si-n dreapta...cum va fi pe tren? cu acest rau de miscare?
Va fi la fel ca in masina?
Sa ma incumet sau sa renunt?
Nu mai vreau sa trec prin ce-m trecut in viata mea...
Pediatrul m-a sfatuit, cand se mai incalzeste si e bine, sa facem o proba cu trenul pe un drum scurt, stiu eu, poate pana la Buzias, sa vedem cum se comporta.
Voi ce ziceti?
Cunoasteti persoane care au rau de masina?
Si daca da, au si pe tren?

Va pup, pe toate...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

doris, imi pare rau ca treceti prin asa-ceva! pupam bolnavioara sa-i treaca cit de repede.

mie imi este rau in masina la drum lung dar numai daca stau in spate. altceva nu stiu sa-ti spun.

pt. mare ar mai fi varianta avionului pina la constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, si voua insanatosire grabnica, de stresata ce sunt, am uitat sa-ti zic...
De avion mi-e si mai teama, sincer...
Fug la ea acum, mi-am luat liber de la scoala, ca de abia ma tin pe picioare si sunt ragusita de numa...diseara va citesc...
O zi buna...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor si bine v-am regasit,

Hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri...vad ca nu v-am lipsit si nici voi nu prea v-ati inghesuit la scris...
Dana,am fost la cabinet.
Kati,insanatosire grabnica lui Robert!
Silvana,de maine esti solo libero...bafta!
Doris,imi pare rau de patania asta cu Ines si pacat ca a trebuit sa ai asa inntamplare!Eu am rau de masina si Alexandru ma mosteneste intrutotul...Nici lui Alexandru nu ii trece cumva raul de masina pana nu vomita si ultima frimitura de lichid din stomac,dar macar el,cand ramane cu stomacul gol,se linisteste.Si eu pateam la fel.Insa eu procedez in felul urmator:dimineata,inainte de plecare,nu mananc nimic.Cina,cu o seara inainte,o iau devreme.Beau doar cafea,dimineata...Pe drum,daca imi e foame,mananc doar sticksuri sau covrigei de aia Brezeli,si numai cu sare sa fie(fara susan sau mac,doar sare)...iar de baut beau numai si numai Kinley,fara strop de apa,nici macar acidulata...nici plata,nimic.Numai Kinley,caci asta contine chinina care e cel mai bun tratament in raul de masina,ajutand ficatul si diluand bine sucul gastric.E cam amarui,ca e apa tonica doar,dar e si acrisor si taie greata...De obicei persoanele care au rau de masina calatoresc foarte bine cu trenul,fara a avea rau de tren...Eu una ma blindez cum am scris mai sus atunci cand trebuie sa merg cu autoturismul,insa daca as pleca cu autocarul "reteta" de mai sus mi-ar fi fara folos,nu m-ar ajuta cu nimic.Cu trenul nu am nici pe dracu...Iar atunci cand am fost cu avionul am borat de am crezut ca imi vars si matele din mine....Na,exista Emetiral pentru copii si o solutie sirop Metoclopramid tot pentru copii...Cand mai plecati la drum incearca sa nu ii dai dimineata de mancare sau daca tot ii dai ceva sa fie foarte usor,o hrana cat mai putin bogata in grasimi si zaharuri,ii dai pastila si te blindezi cu suc Kiley si sticksuri la greu,uscaturi de rontait cat cuprinde.Fara apa...doar Kinley.Incercati ca pe traseu sa nu fie caldura in masina,daca se poate sa fie chiar rece...si,mai ales,sa nu se fumeze absolut deloc...Nu ar fi rau sa faceti o plimbare scurta cu Ines,macar pana la Lugoj,cu trenul,asa puteti vedea care e reactia ei si cum se simte la calatoria cu trenul....Bafta multa!Si multa sanatate tuturor!

Eu nu am rezolvat mare lucru...m-am dus bou si m-am intors vaca...doar banuti aruncati ampoohlea pe drum.Bine macar ca m-am intalnit cu sora mea si nepotelu'...cu asta m-am ales.
Si cum intotdeauna cand plec tre' sa se intample ceva...bineinteles ca asa a fost:Luana a facut aproape 40 febra...uite ca nici pe noi nu ne-a ocolit necazul.De ieri nu mai mananca absolut nimic si vomita tot ,chiar si medicamentele,se plange de burtica si tot doarme...I-am luat dimineata sticksuri,am zis ca poate o incanta si o sa rontaie...nici macar de-alea nu vrea.Acum e acasa cu ta-su,dar de maine raman eu cu ea...asa ma innebuneste chestia asta...oare cum s-a o incant,cu ce,ca sa manace totusi ceva...Daca nici macar cipsuri nu vrea....!

Hai ca va pup si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

ana, chiar daca nu papa, nu-i pb, da-i multe lichide. la 5 minute cite o lingurita daca altfel nu merge. si lichidele sa fie dulci.are si diaree? daca da, da-i ceai de menta indulcit cu glucoza, NU ZAHAAR!
multa sanatate! stiu cum e , asa mi-a facut krisztina in decembrie de am ajuns la perfuzii. ea a avut si diaree crunta si s-a deshidratat. a ajuns cu glicemia la 40 (normal e 70-120).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Kati,multumesc de incurajare si de sfaturi!Am sa tin cont de ele!Ma gandeam eu ca asa e cum scri si tu...dar ce sa fac acum?Ca eu sunt la servici si Luana e acasa cu alarmistul ala de tata-su...sti si tu cum sunt babatii astia....si ma seaca pe mine sufleteste cu telefoanele....Las' ca de maine raman eu cu ea...Doamne ajuta sa isi revina!Multumesc inca o data!

Pentru toata gashca:
am incarcat pozele de la taverna din 16 februarie
AICI
Va pup si va doresc numai bine!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Ana imi pare rau de Luana saracuta.Sper sa se faca bine cat mai repede. Da-i multe lichide sa nu se deshidrateze.Putin si des.Multa sanatate.
Doris cred ca te-a terminat patania cu Ines.Ii doresc sanatate si tie iti doresc putere si rabdare de a trece si peste acest hop. Asa sunt copii, au diferite sensibilitati.
Bianca mea are alergie la viroze.Sa ne fereasca domnul sa contactam vreo viroza caci imi face imediat criza de asm. De 2 ani suntem sub tratament, daca intrerupem tratamentul crizele revin.
Este greu, dar trebuie sa mergem mai departe.

Va doresc multa, multa sanatate!!!
Cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna seara fetele!
N-am mai intrat de multicel si vad numai copii bolnaviori.
Katik ne pare rau pt Robi,cred ca il doare asa de tare... Oricum la cupil si sa se faca bine cat mai repejor.
Ana draghe cu inghesuiala la scris nu s-a bagat nimeni pt ca nu s-a putut deschide pagina,au avut ceva probleme c-am 2 zile.
Si zici ca ai mers de-a moka,atata drum?Dar barem te-ai intalnit cu familionul iar cu Luana imi pare rau saracuta,numai belele cu copilasii astia. Dam si la fetita draga si sa treaca cat mai repede. Faine pozele,imi plac.
Acum sa va zic si eu,Maya de 2 nopti ma termina ma trezeste din ora-n ora,nu stiu ce fras are. M-am uitat la ea in gurita dar nu sunt inflamate gingiile si nu simt nimic la pipait.Offff!!!
Sunt terminata de somn,parca mi-s un om beat toata ziua.Azi am fost la nepotica are si asta rosu-n gat,febra 38...nu se mai termina virozele astea.
Am inteles ca in primavara,defapt chiar a inceput primavara vor fii si mai multe viroze,asa am auzit de la o prietena care este medic.

Astea sunt martisoare pt voi fetele in caz ca a-ti uitat ca maine este 1 MARTIE SI MULTE MARTISOARE.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput