Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 13

silvana75 spune:
Doris, drum bun, sa ne auzim cu bine si minivacanta placuta la Baia Mare si felicitari pentru proaspetii absolventi ... cu asa o profa norma ca elevii sunt de 10.
Kati, vezi cum tratezi pentru 8 martie sa fie biletul de voie cu muuulte ore libere.
Pup fetele
Silvana si Bubu

Ana68 spune:
'Neata....
Doris...bravo profa de asa elevi studiosi!Si distractie placuta la Baia Mare....Drum bun!
Kati...sa-si revina cu burtica cat mai repede micutul si te pui tu cu mancarica pe el,sa prinda putere flacaul,ca asa le sta bine la baieti,sa fie voinici,pai nu?Multa sanatate!
Silvana...abia astepti 8-ul de martisor,hai?
Laura,cum te mai simti?Au trecut ametelile?Ce mai face micuta DJ?
Oanna....tripleti tai ce mai fac?
Fetele...va o uraz sa aveti o zi excelenta !Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

oanna3 spune:
raportul meu despre triplketi e scurt... cam acelasi program zilnic...
trezirea la 6 cel mult 7
papa, joca somn scurt 30-40 min
joaca fructe... somn si plimbat afara
iar in casa, papa legume cu carnita... joaca
la 5 juma ne apuca un somn ca abia ne tinem... la 6 30 baita la 7 30 papa si nani...
trezit noaptea pt papa , apa, plans, visat urat, vrem cu mama in pat etc...
si o luam de la capat iar la 6 7
in plus stam deasupra unui ABC care se renoveaza sa fie in standard UEsi e mereu galagie... sper ca nu mai tine mult...
Ingrid adoarme de o saptamana singura in patut, gata cu leganatul, dar tre sa stau langa ea pana se foieste sa ii dau suzeta ca altfel plange ...
asteptam sa primim vreun rotobil ca vrem tot mai mult in picioare... dar inca nu a aparut
maine vine tata in vizita... sarbatorim 1 an de la casatoria religioasa... daca apucam sa sarbatorim...
pupicei tuturor timisorencelor
iubesc si sunt iubita

Ana68 spune:
Oanna...draga de tine,pai voi acolo sunteti pe modul turbo si la propriu si la figurat...Aniversare frumoasa si la cati mai multi ani fericiti impreuna!
Dana....cum merg trebile la matale?!Pregatirile de nunta cum se arata?Te pup si io!
Ea e TOYO...

gonghy spune:
Saluti fetele!
Ana au trecut ametelile parca am fost dupa o cura cu ieri,asa rau m-am simtit.Dar a trecut,am stat cu Maya 4 ore afara si mi-a prins bine si mie aerul.Dj-iul e ok,c-am miauna ca un pisic cred ca ii dau dintii,dar eu nu vad nimic deocamdata sau din cauza schimbarii de vreme
Gorobetii ce fac,sunt bine? Ce face Alexutu,a primit multe cadouase ? Dar
Luana?
si mai vorbim.
Doris ce-ti pasa,ai plecat la distractie si
Pupam toate fetele ca noi plecam sa ne pregatim de iesire in aer liber cu bubulina mica.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

Ana68 spune:
Salutare la doamnele...
Am vazut ca cineva a scris in capitolul 34...asa ca ii urez bun venit Mihaelei,mama Karlei...printre noi si o astept si eu cu postari aici,sa ne scrie despre ea si Karla...
Kati,ce prezenta de spirit ai avut...
Laura...bine ca ti-ai revenit.Intradevar o gura de aer face cat un tub de medicamente...Pupici micutei maraite!Alex nu a vrut cadouri,s-a multumit cu banii primiti ca sa faca cinste la pritenii lui la Codrina...Luana e o nebunica,le dispera pe doamnele educatoare cu rasfatul ei...In rest,multumim lui Dumnezeu,suntem sanatosi,multam' de intrebare!
Si ca sa nu o las pe Doris sa fie singura in deplasare pe coclaurile patriei....plec si io maiine seara la Constanta,cu treaba...asa ca va doresc in avans weekend placut tuturor si ne "vedem" miercuri dimineata la o ceasca de vorbe!Va pup
in gashca si sa nu faceti prostii pana vin....fara mine!
Ea e TOYO...

oanna3 spune:
poze mai noi cu tripletii
http://www.dropshots.com/day.php?userid=231417&cdate=20070225
iubesc si sunt iubita

silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Oana, sa va traiasca tripletii si sa va bucurati de ei!
Sotul tau e cumva cadru didactic la Facultatea de Design - Tibiscus?
Eu sunt (inca 2 zile) secretara la Facultatea de Psihologie.
Doris, venisi de la Baia Mare? Cum fu?
Gagici, va pupez in grup
Silvana si Bubu

Diana68 spune:
Salutare gagici,
In sfirsit am apucat si eu sa mai intru. Am avut o saptamina nebuna, nebuna........... Numai probleme. Cu tatal meu care este in spital la nefrologie de miercuri cu problemele despre care v-am mai scris acuma se pare ca bubele alea i-au iesit de la rinichi. Probabil rinichii i-au fost afectati de la vaccinul antigripal care l-a facut in luna dec.2006. Si colac peste puapaza parca asta nu ajungea am avut probleme si cu robert , cu care am ajuns la chirurgie , am crezut ca are fimoza, dar spre norocul meu nu este asa. Eu cind el a avut 2 ani am fost cu el si l-a decalotat dar nu am stiut daca este ok. Miercuri seara i s-a inrosit "pasarica" si il minca de innebunea, am vorbit la tel. cu o prietena care este dr. si ea mi-a zis ca mai bine ma duce ea la un chirurg de copii, asa ca joi dimi ne-am dus la chirurgie, i-a ciupit putin acolo ( l-a dat cu un spray anestezic local ) a urlat de am innebunit si eu pina cind am ajuns cu el acasa. dupa aia la primul pisi il ustura asa ca l-am pus vreo 2 zile sa faca pisi in ligheanul cu apa calda ca sa nu il usture. Acuma este ok. Am scapat si de asta. Si pe deasupra am fost singura acasa pentru ca Zoli a fost plecat in delegatie o sapt. in Norvegia. Cred ca am slabit citeva kg. Nu ca ar strica............
Cam astea sunt noutatile noastre, bune, rele dar asta este viata.
va pupicesc