Copil "cititor" sugestii / ce citesc copiii?
Raspunsuri - Pagina 7
CriPOD spune:
Alte carti:
www.powells.com/biblio/0142400769" target="_blank">Things not seen, ALA Best Book for Young Adults de Andrew Clements, cred ca e undeva de la 11 ani in sus. Tot din acelasi autor si mult mai faimoasa www.frindle.com" target="_blank">Frindle, foarte draguta, recomandata de pe la 9 ani.
Abia acum am vazut celalalt subiect cu "cartile copilariei" si m-am gandit daca sa continui acolo. Am considerat, insa, ca acela e un subiect mai melancolic, chiar daca unele titluri apar in ambele, dar nu ma supar daca ma contraziceti, si ma conformez
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">m
Andrada spune:
mQQm cum ai avut timp sa vezi toata europa anul trecut??
Ursuletul merge peste tot?![]()
Interesant Frindle, o sa-l incercam si noi la B&N poate e atras piciul meu,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CriPOD spune:
Andrada, I wish sa vad toata Europa [sigh]. In 6 saptamani nici pe unde-am fost n-am vazut destul. Masina inchiriata, harta, o lista de "Holiday Inn" (reduce bataile de cap) si un traseu aproximativ (cu toate ca cele mai faine au fost abaterile de la plan, zic eu).
Iar ursa "Hunny Berry" (or Beary, nu-mi mai amintesc exact ce spelling are) e o animala©cupila mea de la build a bear si merge peste tot, intr-adevar. Are garderoba, program, bucurii de genul "a vazut zapada prima data din viata ei"
. O inlocuieste cu succes pe Molly, papusa care s-a ascuns in Dominicana sub pat, credem, si-a ramas acolo de tot. Dar noi avem 11 ani, si filozofam 
Vroiam sa va dau un link care pe ea o incanta mult cand era mai mica:
www.bookadventure.com
Obisnuia sa mearga acolo sa se testeze din cartile citite pt a primi nu-mi mai amintesc ce cadouase si era tare motivata.
katy spune:
Foarte util subiectul mQQm!Una din seriile care noua ne-a placut(a a fost Fairy Realm By Emily Rodda.Fata mea are 8 ani si probabil ca la 11 ani povestile sunt deja depasite .Alte sugestii ar fi
Anne of Green Gables by LM Montgomery.
Daca ar fi dupa mine eu i-as sugera cum mai spuneau fetele inainte cartile lui Dumas.Mie mi-a placut mult Contele de Monte Cristo.Dar vremurile se schimba si acum se pare ca Harry Potter si Star Wars sunt seriile atractive pentru copii.Nu zic de rau dar la Harry Potter (film)eu m-am cam speriat si fiica-mea ma linistea de zor zicandu-mi sa stau linistita ca e doar magic si mastile sunt ca alea de la Halloween store.
ocebine cum e membership la Barnes & Noble? Platesti vreo taxa ceva?Sau trebuie sa iti faci card cu ei.. m-ar interesa si pe mine ca noi pe acolo ne petrecem weekend-urile ploioase.
Katy
CriPOD spune:
, MULTUMESC pentru recomandarea Daddy long-legs de Joan Webster. I-a placut atat de mult ca acum ma "obliga" s-o citesc si eu, cica sa putem s-o discutam! ![]()
Intre timp a terminat si Around the world in 80 days a lui Verne, care se pare ca i-a placut mai mult dupa ce a terminat-o
. Serios, face referire la ea uneori.
Acum a inceput Laleaua neagra a lui Dumas. Greu la deal, nu pot sa inteleg de ce pare ca nu o intereseaza genul de carti care mie imi placeau atat de mult! Pare sa fie un tipar...
Intre timp am descoperit aici o librarie cu multe carti iubite si la preturi foarte bune. Am gasit acolo Baronul din copaci de Italo Calvino, o carte care mie mi-a placut mult. Sunt curioasa...
Mai raportez...