Copil "cititor" sugestii / ce citesc copiii?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am facut membership la Barnes & Noble...primesc mereu discounturi serioase si urmaresc mereu sale-urile lor online. Merita

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Uite ce dragutze carti pe-aci!
Cand erau ai mei mici, mai ales fiu-meu, era greu indeletnicirea asta aste! eCommerce nu era, eu inspirata mai mult din bibliografia copilariei proprii, carti pe care nu le gaseam aici , vai de capul meu pe post de indrumator! Da' am progresat si eu si internetu' intre timp !

Asa e, cu versiunile prescurtate am luat si eu vreo doua tzepe, demult, demult, dupa care primul lucru pe care-l fac e sa ma uit daca apare pe undeva "retold" sau "adapted" pe coperta sau pe langa titlu. Nu aruncati banii pe prescurtari decat daca sunt pt copii mici de tot si ilustratiile le justifica maltratarea.

Terminat de citit pe nerasuflate, din cate am vazut, Stargirl a lui Jerry Spinelly, autor care a scris si Maniac Magee carte de "newbery honor", citita si-aia mai demult. SF-urile inca astepta pe noptiera , ca doar sunt lectura obligatorie...

Oh, si ca sa nu uit, inca o recomandare: Peripetiile Alisei in tara minunilor a lui Lewis Carroll! Cum am putut uita de ea!

Ramona, haha, mie chiar nu mi se pare ciudat feciorul tau; ca citeste Junie B Jones? Pai ce? Sunt carti pt fete sau baieti?

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc. E haios, ce sa-i faci! El a insistat sa i-o cumpar si m-am conformat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Uite aici u site cu recomandari de literatura pentru copii.Vezi si tu cam ce i-ar placea si pe care le poti gasi.Noi inca suntem la stadiul povestilor si a cartilor de aventuri usoare dar ma bucur tare mult ca are o mare placere cand da de o carte

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Si aici un site cu literatura scrisa de copii-o parte:
http://www.childrenslit.com/f_mai.htm

Mergi la inceput

Iar aici International Childrens Digital Library

http://palmm.fcla.edu/juv/

Mergi la inceput

Primul site cuprinde si o serie de aprecieri critice si informatii referitoare la cartile premiate.Sper ca ti-am fost de folos.Mai cauta carti online de literatura pentru copii si daca nu ii dai voie sa stea foarte mult la calculator i le poti printa si oferi spre citire in format clasic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc. Foarte interesante site-urile. O sa tiparesc cartile interesante. Sint multe!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mqqm, intrebai la un moment dat daca Sophie's World e potrivita pt. varsta fetitei tale - eu cred ca mai degraba ar fi potrivita pt. baiatul tau, mai ales ca vorbeai de o introducere in filosofie (eu la varsta lui am citit-o si am gustat-o f. mult).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Multumesc, lai!
Am comandat-o deja si in cazul asta voi incepe, sigur, prin a o citi eu insami . Mai ales ca fiu-meu e un cititor taaare picky si dac-o dau gres se adauga la celelalte "1254" de carti incepute si neterminate... revin....

Mergi la inceput