Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia nu esti singura, caci si eu am zile in care rabdarea mea de mult a expirat.
Si culmea...toata lumea zice ca am copil cuminte. oare numai cu mine o fi asa? Sau pe noi ne termina noaptea si ziua.....nu mai avem chef de mofturi.
Daniela pai nu e musai sa-i prajim faina. eu nu fac nici pt. noi asa, apoi pt. marco? Faina i-am pus o singura data la dovlecei, e drept ca tare gustoasa a iesit . pacat ca piciul nu a mancat.
Eu mai mult ii fierb legumele + carnita, la inceput calesc putin de tot ceapa.
Moni Diana. Urmeaza Emma 2, sau Ana?

Eu in loc sa termin curatenia, am spalat un carucior, ca stateam cu 2 in casa. Cum se usuca in debara cu el.

Intrebare:
Ce peste sa cumpar? care sa nu miroasa asa tare a peste, daca intelegeti.
Mie imi place somonul, dar e prea uscat si Clau nu-l mananca.
Am mancat in It. la un prieten, dar nu stiu de care era, l-a facut in sare . Avea multe oase, dar a fost delicios.

Marco mi-a papat acum, deci....mananca doar ce vrea el. Vad ca e innebunit dupa iaurturi cu fel de fel de combinatii de fructe, de la Hipp.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- pai depinde cum vrei sa faci pestele- dc e pt cuptor cu legume si vin- ia stiuca sau cod. dc e de prajit- bas,salau, bibani-noua nu ne place crapul ca e mai gras.Altzii care sa fie si acolo nu mai stiu.
Moni- vazut pe Diana cea haioasa si e cuminte, lasa ca si emma mai strica una, alta.
Silvi- azi a fost priam zi cand emma a marait dupa mine, dar cica s-a calmat repede, pt ca am stat eu mai mult acolo si i-am dat papa, altfel probabil ca era ok.

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA acum mi-ai facut tu pofta de peste si nu mai am .A mai adus mami de la ea doar pentru Diana si iar a papat gagica peste. Cand am venit acasa am mancat supa de mazare cu galuste si a venit sa imi ceara,deci a bagat cateva linguri si din aia
DENISA nu cred ca Emma e atat de distuctiva ca sorela Efectiv atat e de curioasa sa studieze si sa demonteze si tranteste cu ele ca uite rezultatul
Iar cu gradi se adapteaza ea treptat,or sa invete si laea cum sa ii dea papa,poate ca or sa ii dea si fara jucarii si o fi mai ok pana la urma.Poate ca nu ii e foame in momentul ala si papa ea dupa aia...
Stii ca eu nu m-am strofocat sa ii fac program strict de papa Dianei,ca si eu si Ghitza mancam tot aiurea,adica numai cand ne e foame sau pofta si ce avem chef,nici vorba de mese la ora fixe ,nici nu prea apucam decat rar de tot sa mancam impreuna: eu sunt fomista mare si mananc in viteza,el se lalaie pana imi vine sa-l asa ca eu nu astept dupa el nici sa stea in cap!
Si uite,cum ziceam,acum cand ii e foame sau sete vine sa ne ceara daca ne vede consumand,iar daca nu ne vede face din gura ca pestele (o sa o filmez odata)asa ne arata ca vrea papa sau apa!
ANA si SILVI imi pare rau ca flacaii sunt la faza cu dintii sper sa le treaca repede!
BOMBO ma bucur ca ai revenit cu stiri de ultima ora,JASMINE e o super figura - cand ne mai pui filme cu ea? Hai ca vreau sa ma distrez!
Merg sa mananc iar ceva ca-s lihnita,dupa aia poate reusesc sa-mi amintesc ce si cui voiam sa mai zic
Si sa vad pozele si filmele ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni- de acord cu papa,dar Emma nu cere decat dc ma vede pe mine ca pap si oricum nu papa cine stie ce, mai aels dc mai are ceva la bord cu 1-2h inainte, asa ca nu le vad pe alea intreband-o mereu sau oferindu-i, eu sunt de acord sa incerce ce au ele intai de papa,le-mm si zis asta educatoarelor, apoi sa ii dea ce am dus eu si sunt de cord sa o invete si cu program si fara jucarii, numai sa o vad ca ii e bine- uite, la prinz zice ca solide nu a mincat prea bine, dar a baut laptele 200 si i-am zis sa ii mai puna sa ii dea chiar si in somn si fructe sau budinca cand se scoala.
Azi nu am avut chef sa fac mai nimic,de 5 zile am o durere in dreapta, sub coaste,nu e constanta,dc tusesc sau ma ating sau intind o simt, stiu sigur ca nu e ficatul, o fi fierea, ca mi-e greu sa cred ca bb poate ajunge acolo avand in vedere ca are intre 150-200gr.
Merg sa lucrez ceva totusi.

Denisa
Denisa 17+ siEmma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Mergi la inceput

Denisa mersi. La cuptor vreau sa-l fac, nu mai prajesc nimic, ca iar imi umplu toata bucataria.
Sa vina Clau si merg la niste cumparaturi. Noroc ca Realul-hipermarket, e deschis pana la 11 seara.
Moni pofta buna. doamne ce mult mananci si nu se pune....

Eu am terminat prin casa, caci marco mi-a adormit la 19.20. In seara asta putem sa facem chef, caci iar adorme tarziu.

Bai eu nu am stiut ca azi e JOI. acum ma certam cu Clau la telefon.
Si nu am anuntat acasa ca mergem sa se faca torturile.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA nu mananc asa mult,acum am bagat doar 2 bucati de cabanos cu hrean si ca desert mi-a dat ghitza o halvitza ce mi-a cumparat-o si acum pe lang ca ma ling pe degete de buuna si de lipicioasa sunt si cu scobitoarea dupa mine ,ca e cu nuci si la maselele mele inca in lucru e nasoool.
DENISA inca ii mai dai lapte si in somn? Eu am incercat doar in zilele in care nu a baut DELOC lapte sa ii dau asa si de cateva ori am si reusit Dar daca bea cca 300 ml de lapte pe zi macar,eu ma decklar multumita,nu mai incercam sa ii dam in somn.Ca doar mai papa si un pic de iaurt,branza etc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Lapte in somn, ii mai dau seara, cand nu vrea sa bea. si cum adoarme, il prostesc de 200 ml. Dar el de obicei bea dim. si seara cam 500-600 ml/zi. Pt. mine e super ok.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Moni- pai asta e faza, ca ea de 5 zile nu mai papa iaurt, brinza f. f. rar, si stiu ca e mai flaminda si poate si d ela dintzi prefera mai mult laptele, nu stiu dc i-au dat alea, sa vedem.Altfel si ea bea intre 500-600 ml acasa cu mine, doar ca ea mai are numai 3 mese si alea is pe la jumate, altfel nu el ziceam sa ii dea lapte.Azi cica a refuzat iaurtul dupa 3 linguritze, ceea ce ea nu facea.

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna seara !
Noi acum am ajuns acasa si rad de una singura . Am fost cu Jasmine la banca ca am avut ceva treaba si copila mea iar a comis-o
A trebuit sa stam acolo vre-o 15 min si doamna de la birou , foarte dragutza ne-a invitat sa luam loc pana completa dansa niste hartii . Normal ca fata mea parca avea ace in popou si nu a stat o clipa locului , a vorbit ea cu lumea acolo dar l-a un moment dat s-a apucat sa-i traga aleia hartiile de pe birou . Femeia dragutza avea o minge de baseball pe birou la care se vedea ca tzine mult odata ce o tzinea la loc de cinste si avea si ceva autografe pe dansa . Si a facut greseala fatala sa i-o dea Jasminei sa o studieze , mai fetelor am crezut ca pic de pe scaun, i-a mancat Jasy juma' de minge la aia eu nu am observat ca era din ceva burete facuta , si numai cand am aruncat ochii la fii-mea sa vad cum de sta asa cuminte am vazut-o cu juma de minge in gura Doamna respectiva era concentrata la ce lucra ea asa ca nu a observat " stricaciunea " am luat si eu mingea frumos si am asezat-o cu partea mancata in jos , sa nu se vada si am pus niste pliante peste ea sa nu o mai vada nici Jasmine . Am crezut ca mor de rusine nu alta , mi-a zis ca mingea aceea o avea de la nepotul sau si era semnata de nush' ce mari jucatori
Am plecat cat de repede am putut de acolo sperand sa nu se uite madama la mingea ei pretzioasa care acum ramasese ca un mar mancat jumatate , ma gandesc acum ce o fi zis biata femeie cand a vazut grozavia
Mi-o amintesc pe Jasmine satisfacuta la maxim si cu gura plina de burete , ce distractzie pe ea sa muste mingea aia si sa scuipe bucatzile pe jos

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Este greu fetelor si drept sa spun si eu ma gandesc deseori ca am tare mult curaj. cateodata imi amintesc cum era cand faceam ce vroiam, cand vroiam, dormeam cat cuprinde si petreceam la fel. ma rog..am intrat intr-o alta etapa a vietii! O iubesc pe ioana foarte mult si asa o sa-l iubesc si pe bb2, dar cand ma gandesc la responsabilitati...
Nu va mai povestesc ca-mi este rau ca vomit sau am stari de voma mai tot timpul si ca sunt foarte obosita. Nici nu ma mai gandesc. Incerc sa fiu optimista si sa vad partea frumoasa a lucrurilor.
Eu mai sunt si super panicoasa si cand are Ioana cate ceva nu ma liniste, am cosmaruri si noaptea asa ca pana nu-i trece fetei indigestia sau ce naiba o fi n-am liniste.
hai sa v-o arat pe Ioana fara moatze
http://www.dropshots.com/day.php?userid=167376&cdate=20070131&ctime=214415

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput