Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
marchplayer spune:
Rali cand mai intri sa-mi zici si mie unde gasesti tu iaurt Bifidus. Eu am fost azi in Selgros si am luat niste Actimel care este cu totul altceva si in afara de asta mai este si de la Danone, pe care-i urasc. Si daca poti sa faci o poza unui borcanas ca sa stiu dupa ce sa ma uit!!
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
bumbita spune:
silvite rog mult poti sa-mi trimiti si mie PM cu cantecelele te rooog! multumesc.
poze si filmulete sebi
bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
dana_ene spune:
Bumbita, mi-au placut mult de tot pozele.
In special cele cu painea . Taaaare reusite !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
AndreaM spune:
Merci mult Giovana, sper sa fi functionat. Fetita mea chiar ca este obraznicatura mica si alintata foc. Sa vezi ce smechera e, se preface ca iti da ceva si cand ajunge la tine si tu stai cu mana intinsa mirandute de ce copil cuminte ai ea trage inapoi manuta cu obiectul si a ia la fuga sa nu o prinzi.
Diana si bebe Andrea
Printesa mea micuta
http://new.phots.yahoo.com/elvisrambu/albums
AndreaM spune:
Mii de scuze, nu am observat ca de fapt e Giova nu Giovana
Diana si bebe Andrea
Printesa mea micuta
http://new.phots.yahoo.com/elvisrambu/albums
monica70 spune:
S-a trezit si Diana ,eu n-am putut dormi,am stat doar in pat ... Telefoanele au sunat in timpul asta de patru ori mobilul si odata fixul ,plus a trecut sirena salvarii Acum i-a pus dracu pe toti!
Am mers sa mananc peste si masline verzi ( mi s-a pus pata pe ele momentan ) si am dus si strumfa cu mine.I-am pus in farfurioara bucatele de sunca presata de pui,telemea,paine ,peste si masline.A papat exculsiv pestele si maslinele Cum i se terminau maslinele verzi,cum imi arata cu degetul sa ii mai dau Baaaaai ..... si abia m-am indurat sa mi le cumpar ca-s scumpe ca frastu' si acu mi le papa asta mica pe toate La un moment dat n-am mai vrut sa ii dau (poate imi zice careva daca are ceva de la ele,ca eu n-am prea vazut daca au voie asa ceva ) si de nervi ca nu i-am dat a aruncat farfuria pe jos ... a trebuit sa ii mai dau Cred ca a papat vreo 10 bucati,la concurentza cu mine A luat si o bucata de sunca si dupa ce a tras o muscatura a aruncat restul bucatii pe jos.Paine n-a vrut deloc,nici branza.Daca nu era pestele si maslinele,le papa
Fug sa fac o chestie,sa vad daca reusesc si revin ... sa vad si pozele!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Ba Giovana e ... Giova e prescurtarea
Mai, ce mai ragaie dupa maslinele alea
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
dana_ene spune:
Moni, nu stiu daca o fi sau n-o fi voie sa pape masline, tot ce pot sa-ti spun e ca si eu i-am dat Oanei pe la 1 anisor. Oana e maaaare fan masline, de orice fel.
Roxanica papa si ea cateva fiindca e pofticioasa si-o vede pe sora-sa mancand.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
bumbita spune:
nu pot sa cred. vere, ce copii aveti!!! masline, sunca, muratuti, conopida pane, sarmale, salata de vinete etc!!! suntei niste fericite, sicer!
monica esti mortala cu ragaitul dianei!!! poate reusesti sa o filmezi...in actiune!
poze si filmulete sebi
bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
marchplayer spune:
Mai Bumbito, tu vorbesti serios cand spui ca nu prea mananca Sebi? Pai 2 snitele?! Gogosi, banana, iaurt!!! Plus painea aia!!!! Ce mancare-mancare mai vroiai!!???!!!
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze