Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai, daniela, aveam si eu gatit ciorbita de perisoare, sarmalute, mazarica...mancarica buna-buna, facuta pentru sebita al meu!!! si nu-i inchipui ca snitelele fura mari...banana o manca de dimineata, oricum, iar iaurtelul ala trecu imediat...si ki-e si mie necaz ca stau, ii pregatesc mancarica, pun suflet si el intoarce nasul...

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bumbi-nu esti singura care gateste si nu papa bb, plus ca papa putzin de 10 zile

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa ma laud si eu cu al meu baiet:
s-a uitat 20 min. la Baby Einstein. Intre timp eu mi-am facut niste paste, caci tati e la restaurant in seara asta. Pai cine credeti ca mi-a mancat jumate din paste? MARCO. Si asta dupa ce si-a mancat cerealele lui.
Al meu e macaronar 100%: masline, paste, pizza, parmezan, mozzarella, prosciuto crudo, speck, somon sunt mancarurile lui preferate.
Moni esti mortala, ma distrez de numa.foarte bine ca mananca Diana de toate,. asa trebuie.
Diana stai linistita, ca Giova e de la Giovanna.Ma bucur ca ai reusit cu linkul.
Bumbita stai ma linistita ca arata bine Sebi si oricum papa bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

denissa, ce inseamna putin la voi? cate linguritze? si tot de la dinti/ masele?

in seara asta facem baita si incepem tratamentul cu calciu si vitamina c dat de dr pentru fontanela.

voi la cate zile le mai faceti baita?

fetele cu baietei, faceti decalotarea la fiecare baita sau in fiecare seara?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bumbito pai trimite-mi mie bunatatile alea ca mananc eu!!! oricum nu-ti face griji ca dupa parerea mea a mancat destul. cat au ei stomacelul?? Si mai bine nu te mai chinui sa prepari atatea ca acesti copchii mananca ce nu te astepti, exemplul Ioanei: a papat cu placere mancarea de post/regim pe cand bunatatile aromate si gustoase pe care i le prepar ma chinui de innebunesc sa i le administrez.
Eu sunt suuuper multumita de mineIoana afacut un kk tare continui cu regimul drastic si maine. poate o constip. Eu cred ca ne-a ajutat foarte mult smecta. sa dea dumnezeu sa doarma bine in seara asta fara iubitul ei laptic, am promis ca nu-i dau, n-o sa ma induplece in nici un fel!!! Ca n-am chef sa regresam ca-i primul progres in patru zile.
va pup si plec la baita zilnica.
Noapte buna la toata lumea.
Monico imi facusi pofta de masline si n-am pe cine sa trimit.
Giova super nunta ati avut. Am mai bagat un ochi prin pozele voastre.

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni ..si mie imi facusi pofta de masline verzi bree...
Fetele..io faceam acum un remember..anul trecut pe vremea asta..mi se rupsese apa...Doamnee..ce a trecut un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bumbi-noi face baie zilnic ca e o placere-si putin papa ins. juma de portzie sau 3 feluri de mincare ca sa ajungem la 200 gr

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Danuta..emotionata..e putin spus..sunt...terminataaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita eu ii fac de obicei la 2 zile, dar daca se face ca purcelul de la papica ii fac, nu tin cont de zi.
March spor la baita, papica si somnic. Noapte buna.
Nico fa mama un remember...ca mai in cateva ore apare placintica....
Moni si pe mine m-ai prostit cu maslinele, si nu am acasa. Bine ca nu sunt , dar saraca Daniela....

Marco aproape ca adormise, ma gandeam sa-l bag la baita, si cand l-am dezbracat...a inviat.
acum e in body si in piciorusele goale pe aici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070131
Diana in rochitza primita cadou de la sorela Emma Avem si o urma de freza
Revin,ca am musafiri

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput