Alba Iulia - sa ne intalnim aici!
Raspunsuri - Pagina 8
adablackcat spune:
A fost super pentru toata lumea1 Am stat pana pe la 9 si ceva.
intalnire la fam.Somlea
ada
Gabbriela spune:
eu am 52 de kg... si cam 1 m 60 - 61cm... si eu vreau sa mai slabesc vreo 2 - 3 kg pana ajung in ro.
Julian e mai binsor.. sper sa treaca pana luni ... Da el se bucura in special de capsuni ... si eu de nectarine si mere... sotu cu restul fructelor.
Cum se mai simnte Marco?
Sfrasitul meu de saptamana va fi monoton si singuratic... mike e la lucru si sambata si duminica de la 5 AM la 9 PM :(... mer cu cel mic la mic dejun macar sa ne mai distram si noi.
sanatate si distractie la toate
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Giova spune:
Ada ce fain si eu ma intalnesc cu fetele din Timisoara. mai mult ne vedem doar noi, nu strica sa iesim fara kinderi odata/luna. Acxum ca vine caldura ne vom vedea cu ei in parc.
I-am scris si eu Luminitei, mersi
.
Ina poate te ambitionezi si tu si dai cateva kg jos.Pe timpul iernii eu intotdeauann am pus, iar vara dadeam cam 2-3 kg fara sa fac nimic.
Gabbi chiar ca ai multe legume si fructe, super!!!
Distractie faina in 2, daca sotul lucreaza.
Marco e mai bine, cu toate ca azi a picat in mall si a dat cu capuyl de granit. Caci o vaca
nmu s-a uitat pe unde calca, marco i-a iesit in fata si l-a luat din plin. a zburat putin si pe urma a picat, of dragul meu...imi venea sa o omor pe aia...nici macar nu s-a scuzat.
merg sa ma uit la un DVD.
pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
adablackcat spune:
Ioana...daca iesi cu fetele din Tm inseamna ca o stii pe ciufuleasca Doris...draga de ea!
Eu acum am ajuns acasa, am fost la ziua fiicei prietenilor nostri.
Mi-e dor din nou de Alba!
intalnire la fam.Somlea
ada
misulescum spune:
Giova draga, pupici lui Marco,iubitul de el,ce naiba nu s-a uitat aia pe
unde umbla ,io cred ca-i ziceam vreo doua ,sa-si puna ochelari altadata
(chiar m-am enervat,atunci ce sa zic de tine?).
Gabbi distreaza-te cu puiutul tau ,sa va simtiti bine !
Chiar vroiam sa va spun :stati cu ei cat mai mult ,oferiti-le drag.voastra ,jucati-va cu ei ,sa va bucurati de fiecare minut cu ei
-vorbeam de copilasi
- ca timpul trece in zbor ,ei cresc si n-o sa mai fie tot langa voi.
Eu ma mai distrez cu fii-mea si o intreb:-unde-i bebelusul meu cuminte ,unde-i puisorul meu micut ,ce-ai facut cu ea?sa-mi aduci inapoi fetita!
Si ea rade si se distraza de numa ,si zice -pai mami ,eu sunt,am crescut mare!
Noapte buna!!!
Giova spune:
Ada o cunosc, dar nu vreau sa vb. despre personajul asta. Nu suntem deloc prietene, am fost dar dupa anumite faze....... no comment.
Noi ne-am despartit de subiectul unde scrie ea si avem o alta Timisoara. eu cu fetele de acolo ies.
Ina iti dai seama ca m-am enervat, dar eram stresati si ocupati cu el, ce sa mai merg dupa cretina aia.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
adablackcat spune:
Ioana...eu n-o cunosc decat de pe dc si se... Eu cred ca e o tipa super ok...dar mai cred si ca daca i se pare ei ceva...poate fi tare a-draqului! E o tipa destul de dura si de incisiva. Sorry.
intalnire la fam.Somlea
ada
Giova spune:
Ada asa e de pe internet...
Multi pot sa nascoceasca o groaza despre ei, pot sa fie tare amabili si sa te .... pe la spate. Nu mai zic de barfe..la greu. plus multe altele, care mie mi-e jena sa le mai zic aici.
In fine...noi cele care ne-am dat seama de adevarata D.... am plecat de pe subiectul cu pricina.
Pe net poti vorbi multe si sa fabulezi la greu. Problema e cand te intalnesti live si vezi ce-i poate capul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
misulescum spune:
Daca va vine sa credeti,dar acum am terminat
lectiile cu Cristinuta,
o sa-i dau ceva de papa,si la culcare.
Inca suntem sub efectul schimbarii orei.
Voi ce mai faceti?
oana_n spune:
Buna fetelor
Eu nu demult am ajuns acasa, sunt franta de oboseala, in weekend tot la servici am fost si deja sunt fanta si e abia luni. Mai e tare mult pana vineri (mai e mult pana departe
)cu atat mai mult cu cat trebuie sa imi fac timp si de curatenia de Paste. Abia astept minivacanta aia sa pot sa dorm pe saturate si sa lenevesc.
Giova, Gabbi sper ca piticii sunt mai bine, multa sanatate pt ei si voua va doresc o saptamana super.
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
http://community.webshots.com/user/oanan82