Alba Iulia - sa ne intalnim aici!
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Gabbi fac sa dau burta si grasimile jos. mai tin si cura de slabire cu HerbaLife.
Piticul meu e tot mucos, mai si stranuta din cand in cand. E cam morocanos, tot la mine vrea, nu stiu ce e cu el.Imi simte lipsa probabil sau sunt maselele.
Ma bucur ca Julian e mai bine si ca-i place la gradi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
oana_n spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pt sfaturi, o sa ma straduiesc sa le urmez. La baut lichide e cel mai usor, ca asta imi place la nebunie:P
Giova tare mult te invidiez ca ai timp si poti face asa ceva.Cura cu HerbaLife functioneaza pe bune???
Ina eu nu am baut niciodata cafea, insa imi place la nebunie cum miroase, asa ca.....pt mine o portie de "abur" la pachet, multumesc anticipat![]()
Gabbi m-am uitat si eu la pozele cu Julian si e tare scump. Daca mai e si cuminte si linistit pe deasupra, atunci musai sa imi revina si mie un exemplar din "reteta" ta :P
Sa aveti un week-end linistit si frumos.
Sanatate pt voinicii bolnaviori
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
http://community.webshots.com/user/oanan82
misulescum spune:

ce zapacita sunt ,am scris o gramada ,am apsat nu stiu ce tasta si mi-a disparut tot!!!
Giova si eu vroiam sa te intreb ce e cu elecrostimularea,
ma gandeam eu ca la asa ceva foloseste,e scump procedeul? de cate ori
trebe sa mergi?
Gabbi ce ai prin gradina? si de obicei cate grade aveti,de zici ca a scazut la 20?
Pup toti copilasii ,sa fie sanatosi ,ca altceva nici nu ne dorim!!
Gabbriela spune:
iarna si primavara sta undeva intre 15 C si 27 C .. si vara sta undeva intre 30 si 40 C.. nu e se simnte asa cald cum se simnte in ro pt ca nu este umiditate deloc.
in gradina am asa:
- pomi fructiferi: ciresi, meri, peri, pruni, nectarini
- capusuni, ceapa verde, ardei gras, capia, gogosar, vinete,
- zmeura, mure, vita de vie ...
am fugit la plimbare cu piticu
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Giova spune:
Oana la mine cu lichidele e mai greu. eu nu beam nici o cana pe zi. acum e musai, ca asa cere si dieta cu herba. cica functioneaza. am vazut persoane care au slabit 20-40 kg. daca te intereseaza...tinem legatura. eu sunt si distribuitor.
Ina pai...imi pune niste chestii pe burta, laterale, coapse care sunt cu curent. si stau cam 40-50 min. si alea misca si actioneaza asupra muschiului. nu e tocmai placut, ca sunt dureroase, si-ti dau niste contractii....
eu nu am avut nici la nastere asa, dar....baba sufera la frumusete. cica se fac 10 sedinte, rezultate se vad cam dupa 3. eu am terminat-o pe a 3-a si nu vad nimic. cam 10 sedinte costa 1 mil., am gasit si cu 2 mil, si cu 10 euro sedinta. depinde...
va las...merg la tv.
si noapte buna.
weekend fain.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
adablackcat spune:
Am fost si eu la electrostimulare...am platit 10 sedinte, am primit 2 gratis...si am fost doar de 5 ori. Nu stiu de ce...Nu mi s-a parut in nici un fel...daca nu am facut febra musculara eu cred ca nu prea avea efect la mine.MA si plictisesc destul de tare sa stau asa, pe masa, degeaba, si sa mi se contracte muschii. Mai bine merg la bazin sa inot. Am slabit 10 kg...dar mai am exact 10 de dat jos ca sa ajung la 56, cat aveam inainte de ambele sarcini. Dupa prima sarcina am ajuns inapoi la 57...sa vedem acum de ce mai sunt in stare!
poze
ada
adablackcat spune:
Ioana...Lumi ma intreaba daca ai ID de messenger. S-a uitat la pozele voastre...i-au placut mult
intalnire la fam.Somlea
ada
Giova spune:
Ada si eu vreau tot la 57-58 sa ajung. eu m-am ingrasat asa in ultimi ani. dupa primele 3 luni de sarcina aveam 58, de la 63. inainte de a naste aveam 73, dupa 2 zile dupa nastere aveam 67, vara trecuta 63 si m-am ingrasat in iarna de am ajuns la 69. acum am 66, dar mai am pana la 58.
Cred ca te-am stricat de cap.
eu sunt cam puturoasa de felul meu, asa ca mai bine staui pe masa si citesc si muschi sa lucreze, decat sa merg la innot sau fitness.
Mi-a scris Lumi un mesaj in yahoo, si i-am raspuns ieri. ala e si id-ul de net.
Noi am umblat prin oras, mi-a adormit Marco in masina, l-am adus aacasa. dupa ce se trezeste si papa iar plecam.
weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
adablackcat spune:
Ioana...si eu tot 66. Las ca ne facem noi zane! ![]()
O sa-i zic la Lumi...
Noi am fost aseara la intalneala cu mamicile din Arad. Sunt super faine toate fetele si bebicii lor. am fost 12 mamici si 18 copii din care 10 de la 10 luni in jos.
intalnire la fam.Somlea
ada
misulescum spune:
Gabbi ai cam tot ce vrei in gradina ta ,asa temperaturi as
vrea sa fie si pe la noi ,Cred ca Julian e incantat ca are atatea fructe.
Restul fetelor care vor sa se faca mai slabute ,le doresc sa li se implineasca visul,si poate si mie.
SI eu eram la 59-60 de kg
dar dupa ce-am nascut am devenit mai sedentara ,micsare ioc ,mancare da,da si am ajuns la 89 ,ca noroc ca eu sunt inalta .
Mai Ada ce de copilasi,tot unul si unul,cred ca a fost tare fain ,ati stat mult?N-a fost obositor pt.cei mai mici?