Alba Iulia - sa ne intalnim aici!
Raspunsuri - Pagina 4
Gabbriela spune:
mai sc maine.. va arta cateva poze doar...
eu
Julian - piticu meu
Mike - sotul si piticul nostru Julian
Mama mea si Julian - 2006
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Giova spune:
Neatza de la Timisoara!!!
Ina, Oana voi pe unde stati in Alba? eu stau, adica ai mei parinti, pe Toporasilor, aproape de nr.7.
Oana si eu am terminat jurnalistica, am facut practica la ziarul Unirea si la ProTV, dar nu lucrez in domeniu si nici nu cred ca voi lucra.
Gabbriela am vazut pozele, si mama ta mi se pare cunoscuta. si acum imi dau semama, ca esti mai mica decat mine si ai un baiat asa mare. tu pe unde stai in Alba?
merg la o baita si sa adun de prin casa.
si o zi buna sa aveti, ca aici ploua si e urat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Gabbriela spune:
noi am stat in cetate pe Aleea Detunata - "fata in fata cu Micesti" - asta pana in 2000, dupaia ai mei au vandut si s-au mutat in alt apartamanet in blocurle acelea mai jos de bazinu olimpic "cele de langa caminele studentesti" - oribila zona - dar asta e. Eu am plecat la blaj dupa liceu si am stat cu bunica mea si mergeam la colegiu - dupa primu an de "studi superioare " daca le poti numi asa m-am casatoit cu Mike si am plecat in USA.
Eu mai avea un frate, se numea Florin si foarte mult statea sl cu prietenii lui in zona scoli numar 8. A murit cand avea 14 ani (eu aveam 15).
Ma duc al pitic - e asa de racit ceva de groaza, medicul n u a vrut sa il vada, a zis ca daca nu are ferba sa stau cu el 3 - 4 zile acasa sa ii dau doar ceva siropel de tusa.. daca nu se imbunatateste treaba sa ild uc dupa 3 - 4 zile sau daca face febar mai mare de 103 degrees Fahrenheit = 39.4444444 degrees Celsius sa il duc repede. Tuseste rau, nasu e perfect infundat, febra a facut putin aseara dar i-a scazut in cateva ore fara sa ii dau nimic de febra -se plange ca il doare gatul
mai vb...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adablackcat spune:
salut fetelor! Eu sunt din 79, si am stat pana in 2000 pe Toporasilor. Acum ma uit la pozele voasre... Si am lucrat si eu in presa prin Alba...pe vremea Monitorului de Alba si a radiolului Sica. hihi
poze
ada
Giova spune:
Gabbi sanatate la pitic. Si al meu e cu muci, dar l-am dus la gradi, ca nu mi-a facut febra si nici nu tuseste. Asa e la inceputul intrarii in colectivitate.
Pe detunata stau nasii mei, fam. Junie, au 2 copii: Cristi si paula, ambii plecati in Spania.
Ada ai mei stau in CV3. tu pe unde stai pe toporasilor?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
adablackcat spune:
Giova...Cristi Junie mi-a fost coleg la gen.8...super baiat. E in Spania? Nu stiam...
poze
ada
Gabbriela spune:
Giova , asa dupa nume nu imi suna cunoscuti.. poate de ii vad in poze da.
Julian e in la gradinita de mult de un an mai exact deci nu e inceputul, si nu e deloc bolnavicios a avut 3 sau 4 raceli tot anu. Acum a aluat ceva viroza de la unu care mama lui nu vrea sa il tina acasa ca cica ea nu da banii la scoala sa isi tina copilul acasa.. si asa a imbolnavit alti 10 copii in clasa ca ea cucoana sta cu fundu in aer si copilul la scoala vai de el.
Am asa nervi pe genul asta de oameni ca nu va puteti inchipui...
Sanatate si numai bine
Giova spune:
Ada ce coincidenta....are si un baietel, nascut la sf. lui ianuarie.
Gabbi vb. de marco al meu ca e la inceput in colectivitate si e si pitic.
_
Gabbriela spune:
mama mea ti se pare cunoscuta hmmm... cuma sa... ? O cheama Floare daca ajuta cu ceva...
quote:
Originally posted by Giova
Gabbriela am vazut pozele, si mama ta mi se pare cunoscuta. si acum imi dau semama, ca esti mai mica decat mine si ai un baiat asa mare. tu pe unde stai in Alba?
merg la o baita si sa adun de prin casa.
si o zi buna sa aveti, ca aici ploua si e urat.
_
ma duce neuronul astazi mai putin decat duce pe o gaina beata ... Multa sanatate micutului tau si sa nu pateasca asa des banalele raceli de la gradi.
PS: ramane de intalneala la Alba Iulia... o sa fiu mult timp in ro... astept PM si va rog nu scrieti pe forum perioada in care sunt plecata
quote:
Originally posted by Giova
Ada ce coincidenta....are si un baietel, nascut la sf. lui ianuarie.
Gabbi vb. de marco al meu ca e la inceput in colectivitate si e si pitic.
_
Sanatate si numai bine