Alba Iulia - sa ne intalnim aici!
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Neatza!!!
Piticul meu e la cresa....la pranz merg dupa el.
Oana pune poze sa vedem daca te cunosc sau nu.
Pe Ada nu o cunosc, cred ca e si mai mare decat mine.
Eu am terminat HCC-ul in 1999.
Facultatea de jurnalistica am facut-o la Sibiu. pe urma am profesat 3 ani ca educatoare, unul in Garbova de Sebes, 2 in Alba Iulia, la caminul nr. 7 din centru.
Pe urma am plecat 2 ani in Italia si ne-am intors direct la Timisoara.
Anul trecut in ianuarie s-a nascut marco, in august am facut nunta (biserica+receptie).
Cam asta e viata noastra.
Gabi iti voi trimite PM. pupicei la frumos.
Imi pari asa de cunoscuta, tocmai v-am admirat pozele din februarie. In ce an ai terminat la nr.4?
o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Gabbriela spune:
in 2000 am terminat la nr. 4... va arat si eu poze recente mai tarziu - dupa ce vin de la gradi - trebuie sa duc piticu.
giova, din ce materie la alegere ai dat bacu. Eu din chimie si m-au trimis la HCC sa il dau, intr-o clasa mixta unde erau si istorie, si fizica si chimie...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Giova spune:
eu am terminsat in '99, deci nu ne-am intalnit, chiar daca am dat din istorie.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
misulescum spune:
Vai ce fete tinere!!Ma faceti sa plang.
Unde s-a dus tineretea mea????
Io,ce sa zic,primiti si o "batranica"?
Vai,vai eu am terminat lic.ind.nr.2 in 1983,si
voi poate de-abia erati nascute.
Giova spune:
Ina eu aveam 3 ani atunci.
_
Gabbriela spune:
sigur ca primim de ce nu.. abea ne mai dai cate un sfat cate o idee despre cum si cu ce se papa viata asta ...
quote:
Originally posted by misulescum
Vai ce fete tinere!!Ma faceti sa plang.
Unde s-a dus tineretea mea????
Io,ce sa zic,primiti si o "batranica"?
Vai,vai eu am terminat lic.ind.nr.2 in 1983,si
voi poate de-abia erati nascute.
Ina mama lui Cristina
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
oana_n spune:
Buna fetelor
Am reusit si eu sa pun niste poze, o sa ma recunoasteti repede..., am alura de Fulga:P
Giova.....eu in 97 am intrat la HCC, ne-am suprapus 2 ani si de acolo cred ca te stiu din vedere.
Ina, se spune ca o data cu trecerea anilor nu imbatranim, ci ne creste valoarea....asa ca....aici ai castig de cauza
Va doresc o saptamana excelenta si pitici sanatosi si voiosi
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
http://community.webshots.com/user/oanan82
Giova spune:
Neatza!!!
Copilu meu e cu muci, a 2-a zi si l-am trimis la cresa.
Sper ca va fi ok, si nu va face ceva mai urat.
Oana imi pari cunioscuta si mie. probabil din liceu.
La ce radio lucrezi?
_
misulescum spune:
Ce mai fac fetele?
Eu degeaba ma uit la pozele voastre,ca nu va cunosc ,
eventual puneti poze cu mamici,tatici
,poate si ceva bunici,ca nu se stie poate cunosc pe cineva.
Giova sanatate pt.Marco ,sa nu cumva sa raceasca.
Gabi ,tu cum mamico,ai ajuns prin americi?
Oana,la ce radio esti ?te pomenesti ca te aud zilnic!.
In calitate de membru adult ,va spun ca tocmai se fac niste sapaturi
pe bulevard,pe str. 1 Decembrie,pe trotuarul de pe Closca,
si cine stie pe unde,ca se intrerupe apa rece ,cateodata curentul.
In rest e totul bine ,si traim chiar bine!
oana_n spune:
Buna fetelor
Nu stiu daca e de la primavara dar eu una as dormi non stop. Poate e oboseala acumulta, dar cu mare mare greu ma tarasc din pat dimineata (dimineata la mine inseamna 9.30).
Giova multa sanatate pt voinic.
Ina, mie imi aduc aminte toate intreruperile astea de apa si de curent de raposatu'......e un lucru bun insa....ca se inlocuiesc chestiile vechi si la Electrica si la Apa Canal.
Cat despre radio, e vb de Radio Orion Sebes, e un fel de second job, doar in weekend prestez, e un vis care a devenit realitate si care a bucura mult, imi incarca bateriile.
Full time....tot in presa lucrez, insa in partea de grafica, trepidanta si solicitanta viata in mass media.....dar no comment, eu mi-am ales-o.
Sa aveti parte numai de bine
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa