Produsele Hipp

Produsele Hipp | Autor: Michelle35

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Nu sunt inca o mamica dar in curand voi deveni.
As vrea sa citesc parerile voastre in legatura cu produsele Hipp(mancare pentru bebelusi). Sunt bune? Sau sunt totusi conserve si mancarea proaspata e mai buna? Sau?

Michelle 25+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dupa parerea mea sunt bune, mai ales comparativ cu alte borcanele care se gasesc la noi pe piata. Cele de la Nestle au sare si amidon modificat (legumele), cele de la Hero au zahar (fructele) si cele de la Hame au o gramada de chestii, nu mai tin minte ce. Cand am fost prima data sa caut borcanele, am citit toate etichetele si le-am eliminat pe cele care contineau sare, zahar, amidon modificat si alte adaosuri. Si a ramas Hipp. Ocazional mai iau si de la Nestle, ca sa mai schimb legumele, ca nu au chiar aceleasi combinatii.

Ideal ar fi sa-i gatesti tu, mai ales daca stii ce pui in mancare, ca si produsele de pe piata, chipurile proaspete, au tot felul de aditivi. Dar daca ai un bb mofturos si nu-i place mare lucru, ca al meu, innebunesti sa incerci tot felul de variante si sa ti le refuze pe toate ... asa ca mergi pe varianta mixta, ii dai ceva din borcanel combinat cu ceva gatit in casa. De exemplu, eu ii dau morcovii facuti in casa amestecati in cam toate piureurile din borcanele. La fel ii fac in casa carnea, pt ca cea din borcanele nu-mi place, pare ingrosata artificial. Si tot asa, astfele incat sa nu se obisnuiasca numai cu borcanelele, care sunt mult mai fin pasate decat ai reusi tu sa i le faci.

Sarcina usoara si nu te stresa cu asta acum, ai timp destul dupa aia !

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Noua , cand am inceput diversificarea chiar medicul pediatru ne-a recomandat sa incepem cu mancare de la borcanele,mai ales tinand cont de faptul ca aici cam toate legumele sunt aduse din import.Studiind etichetele si eu am constatat ca borcanasele Hipp erau cele mai ok.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

si noua ne-au recomandat cei doi pediatri (independent unul de altul) mancarea de la borcanele. probabil ca bebeii o accepta mai usor. o vreme fetita mea a papat exclusiv mancarica de la Hipp, apoi am inceput sa ii fac eu si amestecam cu jumatate de borcanel, iar de vreo luna am reusit sa ii dau doar papica facuta de mine. insa daca nu am timp sa gatesc, ii dau cu incredere borcanel. cred ca sunt foarte bune, legumele sunt bio, controlul cred ca e foarte strict, am incredere in calitatea acestor produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La 6 luni i-am cerut pediatrului o schema de diversificare si mi-a recomandat borcanasele. Am inceput cu morcovi (Frühkarotten) si, incet incet, i-am dat copilului diverse combinatii de legume si apoi fructe, carnita, iaurt. Nu neaparat toate de la Hipp. Si Alete (Nestle) e OK, si Bebivita. Vezi ca in revista Ökotest sunt testate periodic borcanase cu mancare pentru bebelusi.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Unele ceaiuri au zahar desi sint recomandate de la virste foarte mici.
La fel si unele borcanele cu fructe. Cele de legume nu stiu, eu i-am facut mincare si nici macar in excursie nu vroia borcanele cu mincare, de nici un fel.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ideal e sa gatesti tu pentru bebe folosind legume sau fructe organice (bio). Produsele Hipp sint bune tocmai din cauza asta. Si nici nu prea au atitea adausuri, ca m-am luat si eu cu miinile de cap cind am citit unele etichete.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Noi papam mancarica facuta in cas,dar am folosit papa de la borcanele atunci cand am fost plecati la mare si nu aveam unde sa gatim.I-a placut micutului foarte mult si pediatrul ne-a recomandat din toata inima sa apelam la ele ori de cate ori avem nevoie.Dar ideala este mancarea facuta in casa,mai ales daca nu aveti un copil mofturos .

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt cea mai buna varianta cand pleci cu bb undeva unde nu-i poti gati. Si cea mai sigura dpdv al igienei. Sunt bune ptr ca nu dau alergii, sunt bune atunci cand nu gasesti pe piata toate fructele (de ex acum iarna). Eu apalez la ele cu mare incredere, iar Mirunei ii plac mai mult astea, in detrimentul celor de la Nestle

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Noi am inceput diversificarea cu Hipp (suc, apoi piure legume/fructe) si am continuat pana spre 1 an jumate, cand nu a mai vrut el pasat. Ne-au fost de mare ajutor, ptr ca atunci cand papa putin era enervant sa gatesc o cantitate mare (oricat de mica e, tot ramane), si era asa de simplucu Hipp, si ptr ca il luam cu mine peste tot, erau mereu la indemana. Mergeam in w/e, in vara la mare, nu am carat dupa mine oale, cutite, nimic, am facut doar provizii de borcanele, ulterior am gasit si acolo. Fructele si legumele din compozitie sunt BIO, cultivate in culturi proprii, verificate, si garantat mai naturale chiar decat ce credem noi ca cumparam de la supermarcket. Si sunt sterile prin pasteurizare.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Borcanele n-am folosit decat daca nu eram acasa. In rest doar mancare gatita in casa. Nu mi se par sanatoase, n-am incredere in ele. Nici in Hipp, nici in celelalte game.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput