FIV 101
Raspunsuri - Pagina 2
cris86 spune:
Moniland, tin pumnii pt.maine
Madalina28, algocalmin am luat inainte de ET.dupa nimic
cristina
Moniland spune:
Cris, multumesc.
Madalina,maine sa ne spui si noua cat de bine se dezvolta embrionii si cat de mari sunt.
Monica
sorceress spune:
Salutare la 101!!!
Va rog sa ma adaugati si pe mine pe listutza! Intru in pregatiri la sf lui martie. Cine stie ce mi aduce primavara!
Va tin pumnii tuturor!
melutzica spune:
Salutare la toata lumea.Daca se poate,ma treceti si pe mine in listuza??Eu intru in focuri la mijlocul lui februarie,am depus deja toate analizele si astept urmatorul CM .Va pup pe toate si Doamne ajuta
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
bombonique spune:
Multa bafta tuturor celor din focuri si sa avem mult succes toate in primavara asta.
Cu un calcul detaliat va astept. Eu am auzit din folclor diverse sume, dar nu prea coincid (ca ordin de marime macar)
Care sunteti din CJ cu ce farma ati lucrat/colaborat??
la toate si sa va vedem (sa ne vedem)
Bq
cris86 spune:
Mai fetelor ma uitam la stiri si aratau iar un bebelusi aruncat la gunoi.Cum pot ma sa-i arunce asa ca pe un gunoi?.
cristina
laurabyby spune:
fetelor am o veste buna pt voi azi a facut nicol analiza BHCG
si a iesit 600.deci este mamica de gemeni se pare.vrem sa auzim vesti
cat mai multe cu gravide.va pupam si succes
melutzica spune:
Gabitzu meu, Daomneeeeeeeee Dumnezeule mareee
,scumpa meaaaa,plange de fericire nu alta,mii si milioane de felicitari,absolut tot binele din lumea asta,o sarcina cat mai usoara si bebe sau bebei sanatosi;ehei,da asta da surpriza,acum citeam si eu ce au mai scris fetele si uite ca dau cu ochii peste vestea cea mare;nici nu poti sa-ti dai seama cat de tare ma bucur pt tine,pt voi,pe cuvant parca eu as fi gravi;ai grija de tine si sa nu-ti faci nici un fel de ganduri sau griji da??te pup cel mai dulce posibil
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
bombonique spune:
Dar sa il vanda pe un TV color, un tel mobil si un frigider ce ziceti?
Am avut eu o oferta. La alegere blond sau brunet, cum imi doresc, de la fam de tigani. Si nu glumesc. M-au recunoscut copii dupa 2 sau 3 ani dupa ce am vorbit cu parintii. Acum au cam 7-8 ani (copii). Fetita. Baiatul nu era de dat. Asa ca nu ma mira nimic.
Bq