caserole plastic

caserole plastic | Autor: maimutzica

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune cineva unde gasesc caserole din plastic (de unica folosinta nu din acelea care se pot baga in cuptorul cu microunde) si cutii de pizza din carton?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Caserole din plastic de unica folosinta am vazut la Cora, Carrefour, in seturi de cite 50, parca, aveau si capace. Dar cutii de carton pentru pizza n-am vazut nicaieri in vinzare. Ma gindesc ca localurile care vind pizza le comanda special de undeva.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Cutii de pizza si ambalaje de hartie (pungi)am vazut in Apromat-ul din Militari. Asta e un fel de en-gross de produse alimentare in special,dar nu numai. Un fel de Europa mai mic. E in Militari, de la Lujerului mergi spre Cora,iar la rondul acela nu mergi spre Plazza ci faci jumatate dreapta, ca sa zic asa. Inainte de calea ferata faci dreapta si mergi pana la capatul strazii.Acolo intri in standurile din dreapra si gasesti, undeva la parter. Eventual intrebi.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cutii de pizza am vazut in Metro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu am vazut cutii pt pizza in metro ieri, dar nu m-am uitat sa vad in ce cantitati se vindeau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La set, normal! Nu cred ca ar vinde cu bucata, cred ca erau ambalate minim 10 bucati! Asa retin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am fost astazi la Cora si nu am gasit caserole de plastic cum imi trebuie mie...erau micute si fara capac...mai incerc. O sa merg si la Metro (sper sa am timp maine) sa iau cutii de pizza (poate gasesc si caserole).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve,
Cred ca vei gasi la Metro/Selgros/Carrefur

mami Ailui

Mergi la inceput