Sezatoarea canadiana (57)
Raspunsuri - Pagina 15
lorelaim spune:
Ica 1975 - ti-am raspuns la e-mail si ti-am trimis coordonatele broker-ului.
Lorelai (din Ottawa) - si eu astept cu nerabdare link-ul cu articolul Simonei. Simona felicitari!
Numai bine va doresc,
Lorelai (din Stockholm)
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Simonna spune:
Hai c-am aparut si eu ca o boare, voi cind aveti timp de scris pe forum, nu dormiti noaptea?
Am scris un mare-mare mesaj (asa zice Radu, asta cind nu zice imensic!) si l-am pierdut in virtual, depre cita ciocolata maninc eu! Despre inghetata nici nu va mai spun!
Si, inapoi la lucruri serioase :) am citit eu articolul din Atheneum, sic!, de o mie de ori cel putin, am o copie si sub calendarul de pe birou! :)) Da, si am primit si revista acasa aseara, ca nici nu-mi venea sa cred, eu sint foarte sobra cind fac lectiile cu infantul, cica puterea exemplului, sa invete copilul ca asta-i lucru serios!, dar l-am lasat balta cu "devoarul" lui cu tot si m-am pus pe jupuit tzipla de pe revista, sa vad, sa vad, sa vad mai repede! Chestia e ca de multisor nu mi s-a mai intimplat ceva cu adevarat bun, care sa-mi cada bine asa, mie, personal, chiar, nu-i nimeni proprietar de tipografie pe-aici? Sa-mi schimb si eu job-ul? Daca nu, macar un proprietar de picioare sanatoase, sa-mi traga cineva un sut nu spun unde, poate ies din inertie!
Revenind, o sa va aduc revista la prima intilnire, vreau sa zic o sa aduc si ceva numere din urma, am citeva exemplare, le-am primit in decembrie, erau menite sa ajunga la intilnirea noastra dar n-a fost sa fie, le-am primit o zi - doua mai tirziu. Le pastrez si o sa le vedeti la urmatoarea intilnire, inclusiv cea in care apare "Intrebari indiscrete", ca asa se numeste eseul meu.
Nici nu stiu daca noi avem reviste in Montreal, stiu ca avem ziare, asa ca o sa incep prin a cere revista de la Vancouver! Lorelai, se aude? :)
Emilly, ma bucur de job-ul tau! "L-a luat mami!", stie ea frumoasa aia de copila a ta ce stie!
Ange,, lasa, dom'le, plisu' de 35! Mie, personal, mi-a placut teribil la 35, continua sa-mi placa la prefix 3! Enjoy!
Gata, daca pierd si mesajul asta incep sa va dau telefoane :)
Pusi,
Simonna
PS. Care-aveai muste de-alea mici-mici ce-ai facut cu ele? Le-ai trimis la mine?
Cricor spune:
Lorelai, am googalit dupa dr. din articolul din Formula As si n-am gasit nimic in engleza, totul in romana - articole de ziar majoritatea. Tu ai mai auzit undeva de ea in afara acelui articol?
Corina
lorelaim spune:
Corina/Cicor - mare dreptate ai! Adevarul este ca neavand nevoie de serviciile ei (eu acum vreo 2 luni cand ma uitam pe Internet despre mai multe info ref la catina si cum sa trecem de iarna cu cat mai putine raceli posibile - am gasit si mi-am salvat niste articole din Formula AS printre care si acesta). Atunci cand s-a pomenit aici pe forumul nostru cumplitul cuvant CANCER (tatal meu a murit de cancer la stomac... mama si bunica lui la fel... mama mamei a murit de cancer la san... deci genetic pot fii "tarata") mi-am adus aminte de acest articol. Nici nu m-am gandit sa dau vreo cautare pe google sa "sap" pt mai multe info... Sorry... n-am mai multe info nici eu...
Multa sanatate si numai bine va doresc,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ira spune:
Simona, da, eu am trimis mustele in delegatie, ca nu mai puteam. Acuma, culmea, am struguri pe masa de la bucatarie si...nici picior de musca, paradoxal, pen' ca de obicei la struguri veneau ele.
Fetele, ce mai fac copiii vostri, sunt bine ?
Corina, dar minunea ta doarme suficient de mult zilnic ? Ca si oboseala scade imunitatea, nu' numai zaharul. Daca sta la calcu sau la TV, nici nu-si da seama cand oboseste. Am vazut, de asemenea, si sticlute din acelea mici de Purell care se prind asa, intr-un mod cool (pt. a atrage copiii) la pantaloni. Sofiei nu-i da voie la gradi, dar poate ca la scoala li se permite copiilor sa se mai stearga din cand in cand pe manute ca sa se protejeze de virusi si bacterii.
Cred, de asemenea, ca si statul afara zilnic ajuta mult.
Cricor spune:
Lorelai, dupa ce-am disecat articolul ala (ca n-avem de munca la serviciu- nu stiu ce-a patit releasu') am concluzionat ca ne cam tromboneste. In fine, mai circula acum vreo doi ani un aticol cu o romanca care facea nu stiu ce creme cu rostopasca, si zicea ea cum ca familia ei face acele creme in Romania inca de la 1740 si ceva. Pardon?? la 1700 se faceau creme de renume international pe malurile Dambovitei. Nici chiar eu (care zic ca orice are legatura cu Romania e minunat in principiu) n-am inghitit-o pe asta.
Ira, nu, copilul meu nu doarme. Nu pentru ca ar sta la calculator sau TV. Nu doarme pentru ca nu i-e somn zice el. Si nu dorm nici eu- ca de aia iau orice boala si eu (acum iarasi sunt racita). Ma dispera cu dormitul, se scoala de cel putin 3 ori pe noapte si are 5 ani jumate'. Probabil de aia e si asa slab desi mananca aproape orice ii pui in fata. Cat despre Purell, nu cred ca au voie. N-au voie nici cu fulare macar, nu c-ar fi vreo legatura, zic si eu.
Fetelor la care nu va manaca copii, asa-i ca voi stiti sa gatiti si le gatiti tot felul de minunatii? Uite asa da Dumnezeu, la una ca mine care habar nu are sa gateasca un copil mancacios, iar la voi copii mofturosi. Sa mai zici ca-i dreptate pe lumea asta :)
Corina
Ira spune:
Asa si la mine, Sofia mananca orice ii gatesc, desi io-s tufa de Venetia la bucatarie, trantesc neste mancaruri de n-a mai vazut lumea. Noroc ca s-au inventat restaurantele si semipreparatele.