Sezatoarea canadiana (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Donia spune:
Emilly, felicitari pentru post!!!
De abia astept sa-mi povestesti cum e. Sper sa te acomodezi repede si sa nu faci febra musculara ca mine ... dar poate tu esti mai in forma.
Succes!
De ce sa nu mergi si la celalalt interviu, mai ales daca e un post pe care ti-l doreai? Eu zic sa incerci.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ange spune:
ira,da real.de branza babybel nu ti-am spus eu.De V8 da.La CPE-ul ala le dadea o singura data pe saptamana asa ceva ca sa scoata ochii la parinti.Intr-adevar acolo se manca ceva mai bine comparativ cu alte cpe-uri.Acum vorbesc de stat ca doar stii foarte bine unde lucrez eu acum
O fi asa cum spui tu ca-i tin numai pe legume si fructe proaspete desi ma indoiesc.Chiar nu as avea motiv sa vorbesc aiurea.
Si sa stii ca acel buget de care vorbesti este prestabilit dar este destul de mic(vezi scandalul cu salariile si neajunsurile din cpe).Am curaj sa pun pariu pe orice vrei tu ca nu exista cpe in care sa se manance saptamanal cascaval si sa se bea V8
Cum a spus si Corina de la mancare putem sa ajungem la razboi
Repet.fiecare mamica stie cel mai bine ce-i trebuie si ce nu copilului sau.M-am bagat si eu in discutie ca nu avem activitate in dimin. asta
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
ange spune:
simona,WOW! bravo.felicitari.
unde citim si noi articolul?
Emilly spune:
Multumesc mult!
...m-am mai gindit si am zis sa stau pe curul meu cu interviul de azi.Primul job inca il mai am si de miine incep pe al doilea dar cum?!dimineata 4 ore la CLSC dupa amiaza 3 ore la Centru d'accueil.Asta pina ii scot din kkt pe aia de la recoltari ca sunt in buda daca ii las balta.E un singur angajator pentru ambele centre si deci eu sunt hopa Mitica luna asta, dar nu-i bai sunt optimista.S-au vorbit sefele de la ambele centre si au decis sa fac asa, no, apoi asa oi face.
Mey, mi-ati facut pofta de pizza, fug sa fac aluatul de pizza!!!
Faza tare cu fiica-mea:
amandoua la bucatarie facem gogosi
-uite,mami a facut aluatu'
-cine a luat?
m-a terminat, i-am dat un pupic si i-am zis:"mami a luat-o"
oanagabriela spune:
Ana Stroe
Bravo pentru baiatelul curajos si insanatosire grabnica. Ma bucur ca ati scapat de o grija si sinteti bine. Cum ti s-a parut spitalul?
Deci tata cu baiatul pleaca si te lasa singurica? Sigur ca ne vedem, dar trebuie sa gasim momentul. Noi in weekend-ul 10/11 martie am vrea sa dam o fuga la Quebec. Nasii lui Antonia stau acolo si ne cheama de vreo 4 ani sa le vedem si casa lor . Noi, puturosi, am preferat sa vina ei la Montreal. Pe urma mai sint si 2 expozitii pe care vrem sa le vedem (una despre Tintin si una cu picturile lui Botero). Dar gasim o alta zii (poate pe 3 sau 4 martie??). Vorbim la telefon.
Ica,
Si noi geram REER-ul tot cu un curtier. Al nostru este la TD WH. Pentru noi este prea complicat sa-l facem singuri.
Cricor,
Si nu este nici o ameliorare cu Luca? Ia antibiotice in continuare? Multa sanatate si sa se faca repede bine, ca de, au ramas doar 2 saptamini pina la vacanta.
Emily,
Felicitari pentru job si mult noroc mai departe.
Ira,
La mine nu este nici un pericol ca Antonia sa manince lucruri nesanatoase, si asta nu datorita meritelor noastre de parintii ci pentru un singur motiv: ea nu maninca nimic ! si putinul pe care il accepta vine de obicei de la noi, deci il putem controla. Cind vine de la aniversari o intreb: si tu ce ai mincat? Raspunsul invariabil: nimic...
Podeanu spune:
Da, mincarea asta e subiect tabu.
Eu dupa ce am citit ieri tot ce a scris Ira, cind am ajuns acasa m-am repezit intr-o napolitana de aia cu ciocolata Kit-kat care-mi place de mor.
Cred ca mi-am zis ca o maninc in numele Sofiei, si pacatul e iertat.
Eu as muri fara dulciuri.Am fundul mare, defect de conformatie, mai toata viata am tinut regimuri si singurul care a dat roade a fost Montignac.Am ramas si acum cu principiile de baza de la el, maninc (80%) cioco 70% , care se pare ca e cea mai sanatoasa,dar....simbata am facut amadine.Mincasem la intilnirea noastra amandine facute de Ange , o BU-na-ta-te. Am cerut reteta, am facut.Au iesit bune,nu extraordinare, dar copii mei care nu stiu ce gust au alea de la mama lor din Ro (din copilaria noastra) le-au mincat cu f multa placere.
Si noi evitam pepsi si alte alea, chipsuri. Le am in casa, dar le mincam rar. Dar la un film imi mai place o aluna, un chips.
Eu zic ca ce ti-e scris in frunte...vorba lui Khristin, ne stresam degeaba.
Emily, felicitari ptr job.
Nelia, imi pare rau de prietena ta.
Si noi suntem mindre de tine,Simona.
Ica de REER nu stiu prea multe, noi am avut, nu am cistigat prea mult la ei (depinde in ce se investesc-termen scuirt-dobinda mica-termen lung -risc mai mare-dobinda mare)si i-am scos cind am avut nevoie de bani.Ne-au penalizat vreo 25$/caciula plus impozitul aferent al ambele guverne.
Eu acum prefer sa investesc intr-un duplex/triplex care se plateste singur, prin chiriile aferente si la batrinete ramine copiilor.
Dana si gemenii
Voiculestii
Emilly spune:
Donia pai nu m-am mai dus la interviu de teama ca si tanti aia o sa vrea referinte si apoi stie unde lucrez ca am un coleg la CLSC care lucreaza si acolo.Apoi daca o mai suna si ea pe sefa mea dupa ce s-au vorbit toate sefete cum sa faca cu subsemnata nu cred ca dadeam prea bine in ochii lor...nu stiu poate nu am gindit bine...
Era vorba de un laborator privat si stii si tu cum sunt cu privatii pe cind astia la Guvern imi recunosc vechimea din tara si ar mai fi multe de spus.Puse in balanta am zis nu, cu toate ca acum o saptamina m-as fi dus bucuroasa.La centru d'accueil cu siguranta va fi munca mai multa dar sunt si avantajele pe masura si apoi vreau si eu un bb de Craciun asa ca nu ma vad ei prea mult la ochi.Trec de luna de proba, mai stau nitel si gata o pun de bb, ziceai 1 aprilie asa-i?
Simona felicitari! abia astept sa te citesc.
ange spune:
oana,asa si Maia mea.Poti sa-i pui tone de prajituri,bomboane,mancaruri nenumarate ca nici nu se uita la ele.
Dupa mine i-as baga un IGA pe gat numai sa stiu ca incearca si ea un gust nou,o mancare noua
pt. noi masa e un chin.dar un adevarat chin in afara de gratare(pui si vita) ,cartofi la cuptor cu usturoi si orez chior nu mananca nimic.Singurul lucru cu care o disper si pe care le mananca de gura mea sunt supitzele si ciorbitele facute in casa in care pun tone de legume si le fierb pana diapar din oala
Niciodata nu mi-a fost frica sa am in casa dulciuri.Zac prin cosuri pline de praf ca nu le mananca nimeni.Eu ma delectez cu cate o ciocolata din cand in cand In schimb daca as cumpara cola ar fi bataie pe ea.Asta da.recunosc.
Gata cu asta ca ma infig de tot in peretele rosu
sa aveti o dupa amiaza placuta.
ange spune:
dana,pai am un duplex de vanzare.nu-l cumperi?
Emilly spune:
Ange cum faci mama cartofii cu usturoi la cuptor ca suna tare bine. si pune si tu link-ul sa vedem casa ca poate gasesti cumparatori.