Beriglobin
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre Beriglobin (gama globulina)? Mi-a fost recomandat de medic pt. baietelul meu de 3 ani!
Daca l-a mai folosit cineva, va rog sa-mi raspundeti!
Mi-ar fi de folos chiar un prospect al medicamentului...
Orice informatii, chiar despre gama globulina, in romana sau engleza.
Va multumesc!
pozici
Raspunsuri
Alé spune:
Prospect in engleza, www.google.com/search?hl=ro&rls=com.microsoft%3Aen-us&q=beriglobin&btnG=Caut%C4%83&lr=" target="_blank">rezultate cautare google, tot in engleza, www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4723" target="_blank"> gamaglobulina...
x_alinutza spune:
Multumesc!
Inca mai sper ca cineva a folosit acest vaccin, sau unul similar si imi da niste sfaturi...
pozici
mami1 spune:
eu tocmai i-am facut piticului meu injectie cu acest beriglobin.prima tura.trebuie sa faca 3 ture de cate 10 ml. e foarte bun din cate stiu eu dar mare grija cine ti-l aduce si cum. daca nu e transportat cum trebuie nu-l mai poti folosi. cine ti l-a recomandat si de ce?
x_alinutza spune:
Am povestit cate ceva la subiectul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81168
La ultima vizita la pediatru, mi s-a recomandat acest vaccin BERIGLOBIN, dupa ce am repetat analiza imunoglobulinei, valoarea fiind mult sub nivelul normal si fff putin crescuta fata de acum 6 luni... Am primit si avertizarile cu privire la conditiile de transport si pastrare si probabil ca il voi aduce personal din Germania. Mi s-a spus ca numai de acolo pot sa-l iau. Eu am inteles ca va primi 2 doze, la interval de o luna?! Cred ca n-am fost atenta. D-na doctor a calculat in functie de greutate (16 kg) si ne trebuie 6 fiole de 5 ml.
Intre timp am gasit o agenda medicala si am citit si informatiile de acolo...
Ingrijorarea mea este urmatoarea: nu stiu ce tratament a primit la Bucuresti la dr. Murgoci si cum interactioneaza cele 2 medicamente...
Voi pentru ce luati Beriglobin? Si de unde l-ati procurat si cu cat?
Multumesc!
pozici
mami1 spune:
noi tot pentru imunitate scazuta luam beriglobin, desi nu asa scazuta ca la voi (8 in loc de 11). Daca ti-a recomandat 6 fiole inseamna ca trebuie sa faci tot 3 doze, ca se fac 10 ml o data-5 ml intr-o fesa, 5 ml in cealalta.Noi l-am adus din Germania si ne-a costat cam 350 euro.Nu am facut reactii secundare. Sper sa fie bine. Nu stiu ce ti-a dat tie dr.Murgoci deci nu stiu daca ar intreactiona cu beriglobin. Intreaba-ti pediatra. Bafta multa. Asteptam vesti
x_alinutza spune:
M-am uitat mai atenta pe reteta, si am citit: 10 ml i.m. la 21 de zile. Diagnostic: hipogammaglobulinemie congenitala, infectii respiratorii repetate. Ai avut reteta de la medic pe care ai tradus-o? Sau cum ai cumparat de la farmacie? Oare nu se gaseste si in Austria? Am cautat pe google si am vazut pretul: 53,7e.
Mai am o intrebare legata de valorile normale si cele obtinute la analize... La noi scrie asa:
- imunoglobulina A - valori normale 90-450 - valori obtinute 77,7
- imunoglobulina G - valori normale 800-1800 - valori obtinute 517,2
- imunoglobulina M - valori normale 60-280 - valori obtinute 27,6
unitate de masura mg/dl.
Pe rezultatele de la Bucuresti am alte valori normale... Poti sa verifici la tine, te rog?
Multumesc!
pozici
x_alinutza spune:
Nu a mai folosit nimeni acest medicament? Eram curioasa ce rezultate s-au obtinut?
mami1 tu ce asteptari ai de la aceste vaccinuri? Raceste des copilul si crezi ca nu va mai raci...sau?
pozici
mami1 spune:
Nu mai tin minte exact valorile dar stiu ca diagnosticul era hipogamaglobulinemie dobandita nu congenitala ca la tine, iar valorile erau 8 in loc de 11 dar nu mai stiu exact la ce si cum. Da, in speranta ca nu va mai raci asa usor si asa grav i-am facut tratamentul. Noi am adus fiolele din Germania dar stiu ca se gasesc si-n Austria.Bafta multa sa le gasiti si voi
x_alinutza spune:
mami1 daca esti amabila, ma interesa f mult despre reteta...
Ai avut reteta de la medic pe care ai tradus-o? Sau cum ai cumparat de la farmacie?
pozici
x_alinutza spune:
Am rezolvat una din probleme, cea a procurarii medicamentului... pot sa spun ca a fost relativ usor: n-am avut nevoie de reteta tradusa, transportul in lada frigorifica si un ajutor de nadejde: un termometru digital cu un fir lung de 2,5m cu display-ul in afara lazii unde puteam verifica temperatura permanent.
A mai folosit cineva Beriglobin? Mai am cateva intrebari... pana ajung la pediatru!
pozici