Beriglobin
Raspunsuri - Pagina 2
mami1 spune:
deja am facut si a doua tura.e foarte bine.sper sa fie asa si in continuare.poate te ajut eu cu unele raspunsuri.bafta multa.piticul plange cam mult la injectiile astea...ca e cantitatea mare...dar trece repede
ary_v spune:
Buna mami1. Abia acum am descoperit si eu acest subiect sper sa imi mai raspunda cineva. Ni s-a recomandat si noua sa facem beriglobin pentru ca baietelul meu de 3 ani si patru luni de doi ani incoace toata iarna face pneumonie de 3 4 ori, poate si mai des. Am fost de curand la un medic si ne-a spun ca cel mai bun pentru imunitate ar fi beriglobinul. Imi poti spune ce rezultate ai vazut dupa acest vaccin? Noua ne-a spus medicul sa facem primavara doua doze si toamna doua doze.
x_alinutza spune:
Privind in urma... pot sa spun ca a meritat fiecare banut Beriglobinul!
Nici nu mai stiu cate pneumonii a avut baiatul meu inainte, insa dupa `cura` de vaccinuri adica de 1 an, nu stiu dak a a avut de 2 ori pneumonie... raceli obisnuite vreo 6...
De un an i-am dat max de 3 ori antibiotic! Inainte, primea si de 2 ori pe luna antibiotic!
Dar... sunt convinsa ca si vaccinurile pe care le primim la dr Murgoci de 3-4 ori pe an, au contribuit la aceasta `performanta`(chiar daca n-am aflat nici acum cum se numesc acestea!).
multa sanatate!
pozici
ary_v spune:
Multumesc pentru raspuns alinutza. Ma bucur sa aud ca intradevar da rezultate. Cam asa face si baietelul meu pneumonii foarte des. Poti sa imi spui si mie cum si cat beriglobin i s-a administrat la copilasul tau. Noua ne-a spus ca facem doua doze de doi ml odata si dupa 2 sapt parca inca doua doze, primavara si toamna. Acum incercam sa facem rost de el si din fericire am gasit o farmacie care aduce in tara si pe la sf lui febr o sa facem comanda ca trebuie cu o luna inainte.
x_alinutza spune:
10 ml odata( 5 ml - o fesa, 5 ml - cealalta fesa) i.m. la 21 zile , deci 3 doze a cate 10 ml.
Daca citesti pe prima pagina a subiectului vei vedea ca acelasi tratament l-a urmat si piticul lui mami1!
Sincer, cred ca e f putin 4 ml... iar fiola are 5 ml... deci 1 ml il arunci?! Costa indeajuns de mult...nu trebuie irosita nici o picatura! Dupa cum am mai spus, doza se calculeaza in functie de greutatea copilului! Noi nu am repetat cura... L-am `bombardat` anul trecut si gata!
pozici
ary_v spune:
Alinutza am intrebat si la farmacie si au spus ca tot flacoane de 2 ml au adus. Deci acum flaconul are 2 ml. Poate o fi alta concentratie, nu mai stiu ce sa cred sunt destul de nedumerita...
ary_v spune:
La flaconul de 2 ml, concentratia este de 160mg pe 1ml, la voi cum a fost mai tii minte?
x_alinutza spune:
Intr-adevar, am gasit o cutie veche: concentratia e aceeasi insa cantitatea poate diferi.
http://www.beriglobin.com/Beriglobin.htm
Ai pe site-ul asta si dozaj...
http://www.beriglobin.com/beriglobin-GI.htm#Dosieranleitung
Poate te ajuta cineva cu traducerea, daca nu stii germana...
Doctorita mea a citit de fata cu mine intr-un `catastif` de-al ei, o agenda medicala uriasa dozajul.
Parerea mea e ca doza e f mica...
pozici
ary_v spune:
Doza e intradevar mica daca e sa o compar cu cea care a facut-o baietelul tau. Nu mai stiu ce sa zic poate e alta schema de tratament. Dar oricum as lua-o tot e mult mai mica si cred ca el e mai mare decat baietelul tau. nu stiu ce sa fac, de facut ii fac oricum dar el e singurul medic care a pomenit de beriglobin pana acum. Majoritatea medicilor cred ca nici nu stiu ca exista...
x_alinutza spune:
Tot 3 ani avea copilul... si 16 kg
Am vazut ca esti din Iasi. La ce medic mergi?
Cat despre schema de tratament... ma indoiesc! Poate te ajuta cei de la farmacia unde comanzi cu un prospect in ro, sau agenda lor medicala...