In ce fierbeti mamaliga ?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Multumesc de raspunsuri ! Tuci , ceaun, n-am avut niciodata, si nici nu stiu de unde sa cumpar...
Voi incerca si eu la microunde, nici nu stiam ca se poate ! Dar mai intai trebuie sa citesc instructiunile, eu n-am folosit microunde decat la incalzit sau decongelat
Ingrid
miria_cristina spune:
In tuci, dar pentru ca mai nou, nu mai am, atunci cand am vrut mi-am facut intr-o oala smaltuita foarte groasa, insa. A iesit OK.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
Cica cea mai buna mamaliga iese in vas de tuci,amestecata cu o lingura de lemn,de o suta de ori.
Miha
Ortansa spune:
in oala de inox cu fundul gros.iese f. buna,iar oala se spala usor.
I've gt you under my skin
roxanaz spune:
si eu tot la microunde o fac. in vas de jena. 4-5 minute la putere maxima, 900W, cu pauza de amestecat la mijloc. stiu ca nu iese chiar ca cea in tuci...dar dureaza extrem de putin si nu stropeste nimic in jur.
Roxana
gabitzam spune:
Eu o fac intr-o craticioara teflonata, nu se lipeste nici un pic, pun si o lingura de ulei in ea, amestec cu o lingura de lemn. Ce se mai lipeste putinel pe margine se curata imediat dupa ce o bag in chiuveta sub jet de apa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cica cea mai buna mamaliga iese in vas de tuci,amestecata cu o lingura de lemn,de o suta de ori.
Vorbesti serios, cu numaratul pana la 100? eu am facut azi in craticioara mea emailata, ptr o sg persoana, ca numa eu mananc...si am mestecat de 100 ori
Da odata o sa fac si la MW, doritori sa fie ...poate ne intalmin la o mamaliga cu ceva, tot familionu'?
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Da odata o sa fac si la MW, doritori sa fie ...poate ne intalmin la o mamaliga cu ceva, tot familionu'?
Miha