Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 9
Zenobia spune:
quote:
Zenobia mersi chiar ma gandeam sa rog pe cineva care se pricepe sa ma treaca si pe mine.La cate zile de la Laparo te duci la monitorizare?
Aaaah si inca ceva tu nu erai cumva programata la Laparo pe 14 Febr. si ai facut operatia mai devreme? Sti de ce te intreb ca data trecuta m-a intrebat daca nu vreau sa fac mai devreme adica pe 14 Febr.ca s-a ivit un loc si ma gandeam ca in locul tau vroia sa ma bage.
Merdan, eu am facut laparo pe 22 ian, CM mi-a venit pe 24 [asa cum ar fi trebuit], si deci acum ma duc cum ar fi trebuit sa ma duc daca nu as fi facut laparo. Da, trebuia sa fac operatia pe 14 feb. Eu credeam ca avea treaba pe 14, dar se pare ca am avut noroc chior.
Kristind, pepene gasesti in orice hypermarket.
Claucia, ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Yioana, iti tin pumnii, vad ca mai ai trei zile pana la test.
Daniela, lasa presimtirile, ca n-are rost!!! Te pup
Alexia, ce faci scumpete???
Amely, cu endometrioza asta a mea, mereu ma gandesc la tine. Iti tin regimul, sa stii. Ma bucur ca esti bine tu si bebelushul.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
danielac100 spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari.
Acum sunt z25....
in rest ... emotii...
daniela
gabitoni spune:
buna!
am si eu o intrebare, poate sunt, dar nu stiu in ce consta monitorizarea. T m-a chemat in Z12, dar nu stiu de ce.
iyoana, nu am mai facut monitorizare, este prima.
multumesc!!!
Zenobia spune:
Gabitoni, in functie de lungimea CM-ului tau, dr te cheama pentru a-ti face o serie de ecografii transvaginale cu scopul de a depista daca si cand ovulezi. Monitorizarile pot consta in 2 pana la 7 echografii, facute din 2 in doua zile. Numarul depinde de momentul in care ovulezi. Cand se intampla, te trimite acasa sa prestezi corespunzator. Sper ca te-ai lamurit.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
Avalon spune:
Fetelor, sunt si eu programata maine la dr.Tutunaru. Ce am inteles eu pana acum din discutiile voastre e ca nu are rost sa car dosare de analize dupa mine (le las acasa, ca oricum am totul in memorie) si ca trebuie sa fiu iute si la dezbracat si la imbracat. Ok, dar avand in vedere ca voi fi ziua 27 nu stiu daca va fi 'interesanta' o ecografie maine, asa ca ce ramane? O discutie, nu?
Zenobia spune:
Da, Avalon, nu cred ca iti va face echo. Eu zic sa-ti iei totusi analizele la tine, ca nu se stie niciodata. Se mai uita cateodata, depinde de la caz la caz. La ce ora te duci? Voi fi si eu acolo pe la 12-13.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Avalon spune:
Merci de sfat, Zenobia, atunci le iau (dar cred ca o sa-i piara cheful cand o sa vada snopul, sunt multe raaaau!!! eu am facut si un FIV deci iti dai seama... ma gandeam ca daca vrea sa stie ceva, ii spun eu ca stiu si cifrele pe dinafara la hormonale, iar la celelalte e simplu: "negativ", tine minte fata.
Imi pare rau ca nu ne intalnim, eu ma duc seara la 19,50... dar alta data cine stie? Vad ca doctorul are paciente stabile si are 'mana buna', poate intru si eu in randul celor fericite cu ajutorul lui.
Nicole31 spune:
Gabitoni, monitorizarea ovulatiei se face cu ajutorul ecografiei intravaginale incepand din ziua 10 a ciclului in cazul unui ciclu de 28 de zile. Se masoara dimensiunea foliculului (foliculilor) si a endometrului cam din 2 in 2 zile pentru a se urmari evolutia lor. In mod normal in ziua 14 foliculul ajunge la dimensiunea de 20- 25mm si se sparge, eliberand ovulul numai bun de fecundare, iar endometrul trebuie sa fie cam 9- 10mm. Sa ma corecteze fetele daca gresesc. Tu ai ciclul mai lung de 28 de zile, ca altfel nu inteleg de ce te-a chemat in ziua 12 si nu 10? si mult succes la monitorizari, sa vii cu super- valori!
Iyoana, lasa sa fie acneea singura suparare a ta luna asta! Cand ar fi prima zi de intarziere, ca eu nu mai am rabdare si fac galerie: Hai Iyoana, mamidevladut si Dani! Avem nevoie sa auzim vesti bune!
Merdan, bine ai venit printre noi! Trebuie sa-ti spun ca te invidiez! Cum ai reusit sa-l convingi pe Tutu sa te programeze asa repede ,cand pe mine abia dupa 3 monitorizari pe ciclu natural m-a programat, dar nu inainte de alte 2 pe ciclu stimulat Si mai am in spate aproape 2 ani de monitorizari cu dr. Ion Ionut de la Giuly + 2 bucati IUI cu dr. Moisa Multa bafta!
Amely, multumim mult de tot pentru incurajari, esti tare draguta! Stii ce ma gandeam? Ce-ar fi sa-l rogi pe bebicul tau din burtica sa puna o vorba buna si pentru noi celorlalti bebici nehotarati, care se lasa asa de mult asteptati (ca inteleg ca se cunosc...), ca sa vina mai repede, ca mamicile lor sunt pregatite si ii asteapta cu mare drag! Aaaaa, si nu in ultimul rand, bafta la examene!
Amely spune:
Aylin, ce pot sa-ti zic decat atat: el este! Ce mica-i lumea... Noi in liceu am fost in aceeasi clasa, dar ne-am reunit destinele abia dupa ce am terminat facultatea. Poate imi scrii pe PM numele real, cred ca i-ar face placere sa mai afle ce mai face o veche "cercetasa", eu pe vremea aia tare ma amuzam de povestile voastre din taberele de cercetasi! sunt atatea amintiri haioase...
Iyoana, Zenobia
Nicole , s-a facut! sper sa fie cat mai convingator bb-icul meu! Saru'mana de urari! Sa fie!
Claucia, pai da' de ce nu? sunt convinsa ca e o printesa Alessia! si ce nume frumos...
Avalon, eu la prima monitorizare cu T. nu am luat dosarul de analize, dar am enumerat pe o lista ff succint toate analizele pe care le facusem pana in acel moment. Si cand i-am dat-o, s-a uitat pe lista, ba chiar m-a intrebat ceva legat de o analiza, nu mai stiu...parca de coagularea sangelui? mai ales ca avusesem un avort spontan. E foarte adevarat ca nu pune mare baza decat pe ceea ce vede concret la eco. Asta-i stilul...noroc ca stiam dinainte, de la fete. Multa, multa bafta!
O seara minunata tuturor!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25 si David Cristian
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Salut toate tutunicile veterante si nou-venite!
Am lipsit de pe aici deoparece ieri am fost la d-na Matei pt analizele de secretie,rezultatul il voi avea luni sau marti,am luat rezultatele de la analizele de sange,sunt bune si mai am de facut in z21 progesteronul.Am povestit mai multe cu dansa,mi-e tare draga , e simpatica,amabila la maxim si sta cu tine de povesti pana iti elucideaza tooooate intrebarile...Am vazut-o si pe d-na care sambata sau dumineca va face punctia cu dl. dr. si cu dansa...imi pare rau ca nu scrie pe aici,dar daca citeste cumva eu ii doresc mult succes, sa deschida un drum (pe care voi calca si eu cat de curand )cu o reusita!!!
Iyoana iti tin pumnii stransi!
Maria,Diddy,Bonitta,Ana_id,Ana_p,Claucia,Ioanatugs,Vali,Teo, si toate toate tutunicile mai dati o veste macar din cand in cand, va pe toate!
Kora