Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Multumesc de primire fetelor!

Avalon eu m-am dus prima data cu vraful de analize si investigatii la mine.La mine s-a uitat pe urmatoarele analize:de ziua 3 si spermograma sot, pe aceasta din urma chiar mi-a cerut-o ca eu ma fastacisem de tot si nu mai stiam ce sa-i arat.Imi pemit sa-ti dau un sfat: nu incerca sa-i arati rezultate HSG si nici grafice de temperaturi,ca mine ,ca va incepe sa rada.Si chiar daca prima intrevedere n-o sa ti se para cine stie ce , sa te cucereasca in timp-la mine asa s-a intamplat.

Nicole31 eu nici n-am apucat sa deschid gura,dansul mi-a spus din prima ce vom face, cred ca sunt tare baftoasa.Aaah si mi-a mai zis ca daca in urma laparo se dovedeste ca am trompele "varza" vom face FIV-abia la chestia asta am deschis si eu gura sa-l rog sa ma programeze din timp pt.FIV -ma gandeam imediat dupa Laparo iar el zice "lasa ma ca gasesc eu loc,ce astia fac cate 30 de fiv-uri pe zi si eu n-oi putea sa fac tuturor pacientelor mele"-nici nu stiu la care
"astia" s-a referit, dar eu am fost multumita de raspuns.

Iyoana eu ma mai duc pe 22 direct la Elias pt. Laparo, pe 23 imi face operatia-am inceput sa am emotii.Acum sunt z.26 de CM cu ovulatie in Z.19 si nu sper la nimic.Tu vad ca esti cu cateva zile inaintea mea si mai ai putin pana la test.Tin pumnii sa iasa II!
Eu te-am vazut mai vazut o data pe la cabinet,tu ieseai si eu doar ce venisem,nu mai vazut ca stateam pe fotoliul ala pitit dupa scara.

Zenobia si pe-asta se pare cam nimerit-o.Acum imi pare rau ca n-am acceptat pe 14 febr. dar cand m-a intrebat nu stiam cand voi ovula si deci nici cand imi vine CM si mi-a fost frica sa nu fiu cu rusii pe cap taman la operatie.O sa am o rugaminte mai peste vreo 2 saptamani o sa te rog sa-mi trimiti si mie pe PM(inca nu-l am activat)
niste informatii legate de "atentii"la asistente,Bogdan ca la T am auzit ca nu tine.

absolut toate tutunicele si viitoare .

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Neatza fetelor,
Kora raspund la apel. Dar nu prea am ce sa raportez. Luna aceasta este "marcata" in asteptarea de laparo. Voi afla si eu saptamana viitoare in ce data fac si daca fac schimb de date cu Bonitta. Iti doresc mult mult succes in procedura pe care o urmezi cu T si deabea astept sa aud cum a decurs totul la tine. Dr. Matei, stiu, este o dulce, mai rar am intalnit asa Dr. care sa stea cu tine si sa aibe atat rabdare.
Amely, bine ai revenit printre noi! Sa dea DD sa treci peste toate greutatile si sa te bucuri si tu macar un pic de sarcina.
Avalon, bafta la prima intalnire cu T. Sfat: cu calm, eventual noteaza pe hartie ce doresti sa vorbesti cu el.Cat despre analize, cred ca cel mai bine este sa ii expui tu situatia sumar si daca va crede el ca este necesar iti va cere analizele.
Zenobia, fata curajoasa, cum merge treaba cu regimul lui Amely? Simti vreo-un efect? Stii ca si eu ma astept sa imi gaseasca T endometrioza asa ca ma pregatesc sufleteste....si culeg informatii.
Ioana, ma bucur ca ti-a revenit optimismul, succes cu programarea la interventie!
Felicia, pregatim galeria in curand pentru tine? Ia zi fata draga, prin ce zi iesti, aaaaa?
Lauravoinicu, felicitari pentru decizia luata de a urma calea FIV-ului. Chiar ma gandeam la tine, ca la ce productie de foliculi ai avut la una dintre monitorizari, este aproape imposibil sa nu iti iasa procedura. Am mare incredere ca de data asta vei reusi. Si doar prin cate ai trecut, of....Iti tin pumnii din tot sufletul.
Mamidevladut,
Teo, iubita, ce mai face sotul naturist?

Bun venit tuturor Tutunicilor noi! Fetelor va tin la toate pumnii si sunt convinsa ca vom ajunge la Odisee, unele mai repede altele mai tarziu, dar vom ajunge toate, sunt sigura!
Ma iertati daca am uitat pe cineva, dar voi stiti ca va iube pe toate mult mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete scumpe,
Din pacate eu am iesit din cursa luna asta, ieri am facut un clear blue care e foarte clar negativ.Diddy, Nicole sunteti niste scumpe, dar v-am zis ca va obositi degeaba pentru mine. Dar sunt sanse mari sa avem gravidute luna asta, asa ca galeriez (vorba lui Zeno)si eu pentru Feli, Iyoana si Daniela
Alexia si Zeno va doresc un week-end fierbinte si peste 2 saptamani sa vedem roadele
Pup tutunicile mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Gabitoni, iti doresc mult succes la monitorizare! Am vazut ca ti-au explicat fetele cum e cu ea.

Diddy, parca pe 24 febr esti programata la laparo? Hai ca o avem 2 fete luna asta, pe tine si pe Merdan . Va tinem pumnii la amandoua si nu va mai ganditi fuga la toate prostiile de boli...Si chiar daca ar fi, ati vazut ce repede s-a rezolvat la Zenobia!

Feli, tu nu mai dai nici un semn? Chiar, in ce zi esti???

KOra, ma bucur ca ai mai facut un pas important in proiectul vostru si ca ai dat peste o asa dr amabila. Stii ca iti tin pumnii! Eu astept acum sa-mi spui data exact-exact cand o sa faci FIV, ca sa stiu sa pun pe toata lumea de pe forum pe jar! Dar stau cumintica si astept sa vad ce-ti zice Tutu!

Nicole, multumesc de incurajari! Mai asteptam un piculet si avem vestea: buna sau rea, vedem...

Amely, pentru tine si samburel!

Avalon, pumnii stransi-stransi ca sa ai valori super bune!

Mamidevladut, imi pare rau... dar este un nou inceut, nu? Te pup si-ti multumesc de galerie, dar tare mi-e teama sa nu dau si eu aceeasi veste...

Pup toate fetele tutunici gravidute si aspirante si va doresc o zi frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, la mine ieri z26 s-a transformat in z1. Asta dupa ceva vagi scurgeri zilele precedente, ce m-au facut sa sper...

Dupa bocetele de rigoare, am hotarat sa mergem la dr.T ieri, sa ii arat monitorizarile si sa-l intreb cum sa fac stimularea (la mine CM este mai scurt) si daca sa facem si o inseminare. Am ajuns pe acolo la 19.10, nu mai era nici o pacienta pe hol, ma bucuram in sinea mea ca uite, am nimerit si eu mai lejer o data. HAHAHA, nici domnul doctor nu mai era, erau nici oameni ca mutau echograful :O, o doamna si fetita domnului doctor (ca mi-a spus draguta ca tata este la un examen ).

Doamna mi-a mai spus ca dr. T deja plecase, dar mi-a facut programare la dr. Iosup. Sa inteleg ca are dr.T o noua asistenta (care este si amabila, URAAA!)?

In fine, pana la urma vom merge azi iar, am emotii mari... si sper sa-l gasesc. Nici nu stiu cand sa merg ca sa fie mai putin aglomerat - a mai fost cineva pe la 3pm, cam cum este atunci?

merdan, esti o mare norocoasa!!! Succes!

Zenobia, alta norocoasa - bafta la monitorizare! Imi pare rau ca nu mergem cam la aceeasi ora la cabinet, sa ne cunoastem.

KoraPop, felicitari pentru analizele bune, hai ca nu mai este mult!

la toate felete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Diddy tu parca ai prestat luna aceasta,sa ai grija in ce zi va pica operatia...bhcg daca e inainte cu putin de cm, ok?
Bonitta tu nu mai dai nici un semn???
Iyoana oana sa tii tu pumnii pt mine , ii tin eu acu' pt tine, hai cat mai repede cu II sa ma bucur si eu pt cineva drag!
Bafta fetelor in asteptare!
Mmc_nd multumesc frumos, succes la monitorizare + stimulare luna urmatoare si bafta azi la mister T!Oare ce examen mai are???Poti sa ii urezi succes d-lui dr. din partea mea la punctia pe care o va face in weekend,sper sa ii reuseasca acest FIV si in curand ajung eu pe capul dansului si nu mai scapa de mine pana ce nu imi pune unul sau doi in burtica!

Kora

Mergi la inceput

mmc_nd, eu m-am dus mai mereu intre 12h30 - 13h30. Si la maxim 14h00 eram plecata. O data, am ajuns pe la 13h00 si nu era la usa, doar o pacienta in cabinet. Succes!

mi se pare mie ca am vazut o fetita o data pe acolo, si cred ca era fetita dansului!...Ei, atunci, ii urma multa bafta la examen dr nostru drag!

iyoana

Mergi la inceput

Kora, mai degraba 2

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Saluuuut!!!

Uite acum m-am intors de la dl dr si sunt f incantata pentru ca a zis ca totul e perfect. M-a intrebat daca vreau sa iau Diphereline si i-am zis ca nu; a fost de acord pentru ca nu a fost un grad avansat de endometrioza si mi-a zis ca n-are rost sa ies din cursa atat de mult timp. Mi-a zis ca ovarele sunt ca la carte, asa ca sa ii dam bataie. Azi aveam endometrul cam mic (dar mi-a zis ca e normal dupa laparo, mai ales ca e ff recenta), OD=10,6, OS=12.1. Este prima data cand foliculul de pe stangul este mai mare, eu de obicei ovulam cu dreptul. Se pare ca acel chist endometriozic era problema. A ramas ca incercam luna asta natural si luna viitoare sa fac o stimulare si o inseminare. Cred ca totusi o sa mai astept si o sa incerc cel putin doua luni natural. Cam asa cu mine. Sunt super incantata.

Diddy, regimul de la Amely nu este atat de greu pe cat pare la prima vedere, mai ales pentru mine, care sunt moarta dupa legume si dupa fructe. Este lejer pentru ca poti manca peste daca tii mortis sa mananci carne. Iar eu cu dulciurile... si-asa nu ma omoram. Cu tigarile si cu cafeaua e mai greu, insa am reusit sa le opresc de tot. In loc de cafea imi fac un ceai de iasomie si e ok. La tigari mai scap pe la facultate in pauze, dar e mai mult viciu social decat dependenta. Mi-am luat niste paie ff slabe si numai le pufai, asa ca pot sa spun ca le-am oprit. De la un pachet la o tigare pe zi zic eu ca e super-rezonabil.

Diddy, MMc_nd, v-am mai zis si va mai zic o data: duceti-va cu inima usoara, nu e nimic complicat, iar doctorul este un "super-meserias", stiti si voi.

Merdan, iti trimit cu placere tot ce ai nevoie. Lui Bogdan poti sa ii dai una dupa ceafa din partea mea

Vine cineva duminica dimineata la Elias? In afara de Alexia, cu care stiu ca ma intalnesc...

Va pup pe toate, ca sa nu uit pe vreuna.

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ZENOBIA, felicitari, tinem pumnii stransi stransi!!!

si bravo pentru tigari!!!

Aylin

Mergi la inceput