Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetele!
Ma primiti si pe mine? Sunt si eu "tutunareasa" din noiembrie.
Am urmat si eu procedura obisnuita primul ciclu monitorizat fara stimulare, acum al doilea ciclu monitorizat cu stimulare, urmeaza laparo in februarie(pe 23).
Iyoana da si eu sunt pe Utrogestan dupa ovulatie si azi dimineata m-am trezit cu o minunatie de cos langa nas, nu stiu daca de la Utrogestan.Si in plus eu dorm pe mine de cateva zile(pun tot pe seama progesteronului daca n-o fi de la vremea de-afara) si dureri joase abdominale seara.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Merdan, fii binevenita printre noi si o trecere cat mai rapida in randul gravidutelor! Ce sa-ti spun depre somnolenta: eu, aseara, m-am culcat de la 20h30!!! De mi-am speriat sotul cu atata somn! Si eu am aceleasi dureri de burtica, eu ma gandeam sa nu fie uratii care se apropie Nu stiu sa spun daca o fii de la Utrogestan! In ce priveste acneea, m-am uitat pe net la 'progesteron' si am vazut ca este prima reactie adversa descrisa. Asa ca, stai linistita! Te-a si programat la laparo?

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana,da dansul m-a programat chiar de la prima intalnire.
De fapt asta mi-a si placut foarte mult la dr. nostru ca nu prea pierde vremea mi-a zis scurt:"1 ciclu natural, 1 ciclu stimulat si daca nik' Laparo si apoi stim directia de urmat".Mie imi convine asa ca de vreo 2 ani tot investighez pe-aici prin C-ta si aflu pe rand ce am, asa daca faceam din prima nu mai bajbaiam pana acum.Cu certitudine stiu ca am ovare polichistice(mi-a confirmat si dr.T) si pe stanga trompa cu hidrosalpinx asa ca are ce rezolva prin Laparo.
De curiozitate te intreb: acum vreo luna am schimat cateva vorbe cu o fata din Pitesti(pe banca in fata usii cabinetului)si ca si mine acea fata era la prima monitorizare,nu cumva erai tu?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Yioana, da, m-am refacut complet, maine ma duc pentru prima monitorizare dupa laparo. De-abia astept sa vad ce imi zice.
Merdan, te-am trecut si pe tine pe listuta. Bafta!

Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Merdan, daca tu aveai o caciulita pe cap si erai imbracata intr-o fusta lunga (vezi ce memorie am?),atunci daaaaaaa eu eram!!!! Imi spunea acea fata (sper sa fii tu!!!) ca facuse vreo 4-5 ore de la Constanta ca venise cu cineva cu o camioneta...Asta e super!! In sfarsit ma stiu si eu, fizic, cu cineva de pe forum!!
Si eu sunt de parere cu tine: macar Tutu e franc, nu te duce cu vorba si nici nu te face sa-ti pierzi timpul. E bine ca esti deja programata pentru laparo, daca are ceva de reparat, repara repede si scapi! Apoi urmeaza partea frumoasa! Multa sanatate si succes iti doresc!

Eu sunt deja acum dupa a doua monitorizare, si mai astept un pic pana sa fac testul. Nu vreau sa fiu dezamagita, asa ca nu o sa-l fac decat daca imi intarzie CM-ul. Ce o vrea Dumnezeu! Daca nu e sa fie bebe, trebuie sa facem spermograma si un ciclu stimulat.

Zenobia, aste e deja o super-veste! Te duci deja la monitorizare! Bafta multa si sa vii cu valori bune!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu vreau sa ma stiu fizic cu voi!!!!! vine cineva luni la 17:00?

aylin

Mergi la inceput

Zenobia mersi chiar ma gandeam sa rog pe cineva care se pricepe sa ma treaca si pe mine.La cate zile de la Laparo te duci la monitorizare?
Aaaah si inca ceva tu nu erai cumva programata la Laparo pe 14 Febr. si ai facut operatia mai devreme? Sti de ce te intreb ca data trecuta m-a intrebat daca nu vreau sa fac mai devreme adica pe 14 Febr.ca s-a ivit un loc si ma gandeam ca in locul tau vroia sa ma bage.

Iyoana da eu eram, fantastic ce memorie ai dar si eu ce intuitie, ca am vazut ca mai sunt fete din Pitesti pe forum dar pt. ca tu mi-ai raspuns prima am zis sa te intreb-chiar ce fain ca cunosc si fizic pe cineva de pe DC.La fel iti doresc si tie-cat mai repede sa fi , mai ales ca tu n-ai probleme dovedite parca asa tin minte ca mi-ai spus.

Fetelor ma scuzati daca sunt prea indiscreta nu stiu ce m-a lovit brusc curiozitatea si fac tot felul de conexiuni.

toate tutunicile

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merdan bine ai venit!!!

Gabitoni nu o sa va parasesc, chiar daca intru mai rar. nu o sa vb despre mine dar macar va dau vesti despre Emma, ca doar si ea tot tutunareasa e

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Intru si eu putin.....sa va salut!! La mine...nimic nou, ziua 17, TB = 37,1, dar nu ma astept sa se intample ceva...
Merdan: Bine ai venit in grupul nostru!! Ma bucur sa mai vad o Constanteanca aici!!
Ioanatugs: Asteptam detalii.....sa ne spui cand te duci la histero.
Tin pumnii pentru toate cele care sunteti in asteptare!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Fetelor, am sentimente ca vin rushii.
Oricum teste nu mai fac decat daca nu imi vine cel putin o saptamana
Mam saturat de teste. Le urasc.

Daniela

Mergi la inceput