Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 6
VERET spune:
MULTAM ZENOBIA
VOI REVENII CU FOARTE MULTE AMANUNTE,MAI ALES CA IN ULTIMUL AN AM AVUT MULTE INCERCARI NEREUSITE SI AM FOST TARE DEZAMAGITA
claucia spune:
quote:
Originally posted by Nicole31
Fetelor, cum fac sa postez si eu niste poze, eventual sa folosesc un cuvant drept link, ca sunt novice in ale forumului...?
Nicole, am indraznit sa iau textul Zenobiei si sa il reduc la cele ce urmeaza:
[ url = " linkul paste-uit aici " ] poze [ /url ]
In loc de 'poze' pui tu ce cuvant vrei, si in loc de textul din paranteza pui linkul care duce la pozele tale. Apar spatii in mod intentionat, tu sa stergi toate spatiile ca totul sa fie scris fara pauza.
Tot Zeno e talentul aici pt ca eu doar am facut copy si paste la explicatia ei.
Pupilici
15+
bb mic
Zenobia spune:
clau , talent pe naiba, ca m-am chinuit de mi-au iesit ochii din cap sa pun asa si nu mi-a iesit de nici o culoare. Acum m-am prins care era buba, eu incercam cu un link real si nu vroia nici de-afurist sa stea cum il pun eu.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
gabitoni spune:
buna, fetelor!
nu v-am uitat, dar nu am avut timp sa va mai scriu.
Kora, gripa a trecut, am inceput serviciu si sunt tare prinsa. ma bucur sa vad ca inaintezi...Am o prietena care a fost in Ungaria pentru FIV, ieri i-a pus 3 puisori. ii tin pumnii si ma rog.(te mai anunt)
Ana_id ce mai faci?
Daniela100, nu fi suparata, trebuie sa gandesti pozitiv si sa crezi in reusita. Daca citesti "povestile" fetelor, ai sa vezi ca in 99% au reusit, dar cu multa perseverenta.
Zenobia, esti activa rau!!!!Bine ca ai scapat de o grija. Sunt sigura ca vine bb repede.
eu l-am sunat pe Tutu, ieri sa ma programez, am facut toate analizele (sange, anticorpi si gin) si trebuie interpretate.M-a intrebat in ce zi sunt, dar nu stiu de ce .Pe 25 ian au venit uratii.M-a chemat luni. Nu stiu ca calcule a facut, dar atunci m-a chemat. stiti cumva ce inseamna???
oricum va dau de veste !!!
va pup si sa ne vedem cu bine
marinar spune:
neata
pupam toate fetele
eu intru mai rar pt ca Emma imi ocupa mult timp, cand doarme mai fac cate ceva prin casa si oricum despre T nu am ce sa mai scriu. o sa mai ajung la el la controlul de 6 saptamani.
Emma mananca de la san dar nu se satura asa ca-i dau si lapte praf. de dormit doarme bine, mai putin dupa baitza cand are program de alintareala (a obisnuit-o Florin sa o ia langa el si sa se uite impreuna la stirile sportive si acum, chiar daca manaca pana vomita tot plange la ora aia).
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
maria2007 spune:
Buna fetelor,
astazi e 1 februarie, ziua 1 , oricum luna ianuarie am fost foarte gripati si ne-am simtit rau , la cate medicamente am luat, mai bine.
deci de pe 9 februarie la lucru cu noi
daca nu va fii nimic, in martie din nou la tutunaru
va pup si numai vesti bune sa auzim
Iyoana spune:
Buna fetele!
In primul rand va multumesc pentru incurajari, , dar mi-e teama sa nu va dezamagesc si luna asta! eu parca as avea ceva simptome de urati...
In schimb, am o MARE INTREBARE pentru fetele care au luat Utrogestan (Progesteron): voua v-au aparut cosuri pe fata?????? Ca eu parca as fi o adolescenta in floarea pubertatii, nu alta! Am innebunit de atatea creme si masti, parca mi-a explodat fata! De obicei, inainte de urati, imi apare cate o bubita, dar nu ca acum!!! Voi ati avut reactii din astea?
Marinar, mie imi pare tare bine cand ne dai vesti! Este tare frumos sa citesc ca aveti indeletniciri asa dragute... Inca o data, sa-ti traiasca fetita!
Daniela, ce-ai fata draga? Ti-ai facut testul? Daca nu, cand il faci?
Nicole, te-ai chinuit tu sa pui pozele, dar sunt suuper! Chiar frumos orasul asta! Ar cam trebui sa ne grabim sa-l vedem, daca nu vrem sa-l ia calota pe sus!
Zenobia, tu in ce zi mai esti? Ti-ai revenit complet dupa operatie, nu?
Kora, Vali, Sim_Stoian, Orchis, Clau, Kristind, Mamidevaldut, Ysa, Ioanatugs , pentru toate fetele!
iyoana
gabitoni spune:
buna!
Marimar, ma bucur ca nu ne-ai parasit. Esti o fericita!!!!Te pup
iyoana, poate nu sunt uratii. Fii optimista
maria2007, o sa treaca. eu am stat o saptamana la pat, dar acum sunt OK.
vine cineva luni, la cabinet, ora 12.00???
o zi frumoasa!
Iyoana spune:
Maria2007, ma bucur ca v-ati revenit amandoi! Tinem pumnii pumnii de pe 9 febr.
Gabitoni, te-a chemat in z12 pentru monitorizare, nu? Intr-adevar, Tutu cheama la monitorizare in functie de marimea CM-ului. Iarta-ma, ca nu mai stiu, la a cata monitorizare esti?
iyoana