Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 28
felicia_ spune:
Mihavasoi, daca au iesit doua liniute din prima, inseamna ca esti ! FELICITARI din tot sufletul!
Zenobia spune:
Miha, FELICITARI!!!! Ma bucur din toata inima ca ai reusit, te trec la gravidute cand imi zici tu!
Alexia, ne vedem sigur maine, eu pe la 7.40 sunt acolo protzap!
Fetele, ne vedem atunci la Marina saptaman viitoare. Yes!!! O sa fiu in vacanta. O sa plecam la munte 2 zile, sper sa nu fie chiar atunci. Vorbim. Si chiar asa! Poate sarbatorim ceva!!!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
mihavasoi spune:
AngeliquedeS, Felicia , va multumesc si, sincer, va doresc tuturor sa incercati sentimentele acestea, de speranta, de uimire,de vis, de realitate.Am facut, timp de doi ani, va dati seama, zeci de teste si niciunul nu a iesit pozitiv .Intelegeti deci uimirea mea
alfa_anca spune:
Buna seara, dragele mele tutunarese!
Dupa-amiaza am fost la dr, pt prima data.
Mi-a lasat o impresie f buna, nu ca m-as fi asteptat la altceva dupa cate am citit pe la voi.
SI acuma, eu avand ciclu lung si neregulat (ultimele fiind pe la 40 de zile) a zis dansul ca tb monitorizari sa vedem dc ovulez si etc si zice sa il sun sa fac programare dupa ce imi vine pt ziua 14, dar eu zic : dar acuma sunt in ziua 13 si deci la tanc luna asta nu e pierduta si am inceput monitorizare. Astazi aveam pe OS in folicul de 14.9 dar si un chist de 22 (???????) si endometrul de 6.6. Nu stiu ce sa zic dc e de bine sau nu, cert este ca mai merg si vineri. Doamne ajuta!!!
Felicitari Mihavasoi si sa fie intr-un ceas bun!
Tinem pumnii celorlalte fete si sper sa aducem cat mai multe vesti bune.
Va pup.
PS : Zeno, ai putea sa ma treci si pe mine pe lista tutunareselor, 25 de ani, ovare polichistice, cicluri neregulate si sa vedem mai departe in monitorizari. Sotul deocamdata nu a facut analize.
Zenobia spune:
anca, mission accomplished!
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
Ioanatugs spune:
Mihavasoi felicitari iubita!! Sigur esti graviduta, daca ti-au iesit cele doua linii instantaneu. Te asteptam maine cu o noua confirmare si sigur va fi tot pozitiv!
Eu am semnat azi contractul, asa ca m-am linistit putin si voi incepe in curand febra mutarii in casa noua! Va pup pe toate........si va uraz o noapte linistita!
poze
Amely spune:
Ioana, felicitari! ma bucur mult pt. voi, de altfel am si vorbit la tel! Eu zic asa: sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra si sa apara in curand un bebe-strumph, care sa va umple casa si viata!
Mihavasoi, e minunat! ma bucur din suflet pt. voi, sa ai o sarcina si nastere usoara, un bebic sanatos si sa fie totul asa cum va doriti!
Fetele, deci ramane pe saptamana viitoare vizita la Marinus, daca e si ea de acord, bineinteles! Eu una abia astept sa-i vad mica minune!
Pup cu drag tutunicile mele simpatice si optimiste!
Noapte buna!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25+ si David Cristian
marinar spune:
MIHA FELICITARI, SARCINA USOARA !
Ioana sa fie cu noroc!!!
Alexia cum sa ma supar? nici gand! va asteptam cu drag oricand.
ieri (acum deja e joi) am iesit la plimbare in 3 pt prima data. tati nici nu m-a lasat sa pun mana pe carucior. vai ce mandru era!!!
noi tocmai am papat...adica Emma. gata, o pun in patut si la somnic pana la 6 si ceva.
pupici
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Nicole31 spune:
'Neata, fete dragi!
Tocmai am aterizat pe meleaguri virtuale si ce aflu?! Miha este graviduta! Mii de felicitari, sarcina usoara si BB sanatos!
Eeehhh, ce soare si frumos este afara, ce zi minunata, ce frumoasa este viata! Moralul meu, cred ca v-ati dat seama, imi pluteste pe deasupra capului! Va pe toate fara exceptie!
orchis spune:
Mihavasoi felicitari! Sarcina usoara!!
Marinar, mamica fericita, abia astept sa pot povesti si eu aceeasi scena....eh, mai am de asteptat!!
Pupici
orchis
16+