Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Iyoana spune:
Felicitari Zenobia pentru asa valori bune la prima monitorizare dupa laparo! Si eu zic e super bine si ca ai de ce sa fii incantata. Iar despre ce ai scris despre tigari si cafea, ce sa mai zic, jos palaria! Si asa, zici, ca ceaiul de iasomie, inlocuieste cu succes cafeaua????
Bravo fata draga, inca o data, pentru optimismul tau!
M-am spart de ras la faza cu "da-i una dupa ceafa lui Bogdan"
iyoana
Bonitta spune:
Dragele mele,
Ma bucur ca nu m-ati uitat, deocamdata nu am timp sa va scriu toata aventura prin care am trecut de cand nu am mai scris, dar promit ca saptamana viitoare revin cu povestea completa.
Pupici multi, draga mea Kora! Si tuturor tutunareselor mai vechi si mai noi.
multi, Diddy si apreciez discretia de care ai dat dovada.
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Si asa, zici, ca ceaiul de iasomie, inlocuieste cu succes cafeaua????
iyoana
Yioana, la mine functioneaza, acum nu stiu ce sa zic, insa exista o explicatie, ceaiul de iasomie este un foarte bun calmant. De fapt, cred ca dorinta de a avea un bebe (doi, trei... sapte) functioneaza mai bine ca orice.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
alexia28 spune:
Buna fetele,
Zenobianebunico, m-ai facut sa rad, zic astia de la serviciu ca am lut-o pe aratura rad de una singura. Da' de unde stii ma rog ca vin si io duminica? Ne vedem cum sa nu, spune-mi la ce ora vii ca eu am plecat asa zambareata de la Tutu ca am uitat sa intreb la ce ora duminica, stiu ca am mai fost duminica pe la 9.00. Ma bucur ca vii cu vesti bune, asteptam vesti si mai bune peste doua sapatamani.....chiar te-ai lasat de fumat? si eu cu cine mai trag un fum la Ioana noastra draga?
Mamidevladutu si sa iesi din butoi cat mai repede, maine sa fii in forma de ziua dl Prefix, ii mai urez inca o data LA MULTI ANI, SA FIE SANATOS SI SA FITI FERICITI!
AMELY ma bucur ca esti mai bine si ca ai mai intrat pe la noi, pupici tie si lui David
Avalon bafta azi la tutu!
Pup toate tutnaresele dragi, speciali pupici Felicia, Kittysor, Lore, Zenobia, Amely, Marinush, LAura69, Ioana, Diddy, Teo, LauraV, Claucia, Copilut
Amely spune:
Zenobia, zau parca ma vad pe mine cu o luna inainte de a ramane gravi...nici nu banuiam! exact aceeasi discutie am avut-o si eu in august 2006 cu T., el ma intreba daca am facut diphereline, eu ii spuneam ca vreau sa imi mai incerc sansa natural inca vreo 3 luni, mai ales ca endometrioza nu era avansata, si am convenit amandoi ca daca tot nu se intampla nimic, dupa 3 luni sa fac tratamentul. Eu in timpul asta planuiam sa incep si cu stimulari ovariene, dar in luna norocoasa (august) am avut asemenea valori bune de endometru si folicul (si sunt sigura ca a fost si de la tratamentul naturist si regim) incat as fi facut o mare greseala sa fac stimulare. Iar aici tot T. a avut dreptate, fiindca nu a vrut sub nici o forma sa-mi dea tratament de stimulare. Mi-a zis sa fac doar pregnyl in ziua 12, si l-am facut.
Cred ca am devenit haotica... dar de uitat nu am uitat nici un amanunt. Acum, privind inapoi, realizez ca a fost si un pic de hazard, sau poate mana lui Dumnezeu. Eu in luna august aveam ideea fixa ca trebuie sa luam o pauza de la prestat, fiindca citisem ca este luna cea mai putin fertila din an. In plus, din septembrie vroiam cu orice pret sa incep stimularile ovariene, probabil cu Ovamit. Eram si necajita de accidentul Mirelei...in fine. Singurul motiv pentru care am mai incercat a fost faptul ca ovulam pe dreapta, ceea ce la mine se intampla destul de rar, cam la 3-4 luni, iar prima sarcina (cea pierduta) o obtinusem ovuland tot pe dreapta.
Ideea este ca daca ai rabdare si vointa, iar problemele nu sunt foarte grave este IMPOSIBIL sa nu reusesti pana la urma. Chestia cu relaxarea la mine nu a tinut, eu niciodata nu pot spune ca "m-am relaxat", adica nu mi-a mai pasat daca raman sau nu. Poate doar faptul ca in luna respectiva au fost alte probleme mai grave decat a mea, care mi-au distras atentia. Pana la urma cred ca tot efortul sustinut, tratamentul si regimul tinut cu rabdare, luna de luna, au dat rezultate. Si bineinteles, laparo. Ca daca nu faceam laparo, nu aflam de endometrioza si nu tineam regimul. Totul s-a legat. Dupa aproape 3 ani de lupta, am ajuns sa fac laparo si am ramas dupa doar 3 luni. Nu prea cred sa fi fost simpla coincidenta, sincer...
Hai, ca v-am impuiat capul. Ma duc la invatat ca maine am examen...ufff...
Alexia, multi, multi pupicei si tie, fata frumoasa! mi-e tare dor de tine!
Diddysor, un special si pt. tine!
Va pup pe toate!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
25 si David Cristian
felicia_ spune:
Eheeee...cine revine in forta! Amely ! Ma bucur sa te vad iar optimista si plina de energie!
Alexia, Zeno, stiti ce aveti de facut in we, nu?
Multumesc celor care s-au gandit la mine, , am avut o saptamana destul de aglomerata, si cum nu am absolut nimic de raportat, nu prea am mai intrat... cu galeria, tineti-o tot asa, dar sa nu obositi cumva , ca eu sunt abia ziua 21.. deci mai am destul de asteptat. Iar daca asteptati semne.... la cat de "insensibil este corpul meu, sunt convinsa ca doar o eventuala intarziere ar putea sa-mi dea de banuit!
Bun venit noilor tutunici, si astept un test cu II sambata sau duminica( de la oricare dintre voi )
merdan spune:
Zenobia m-ai facut sa .Mie nu-mi plac oamenii astia de-si dau prea multa importanta asa ca daca ma ia de sus cu placere il(verbal macar).
Jos palaria la faza cu tigarile si cafeaua, eu din pacate inca si
Iyoana sti ce? si eu am vazut o data o fetita de vreo 7-8 ani dar si 2 baietei gemeni de vreo 4-5 insotiti de o doamna ce parea sa le fie bona -au intrat in incaperea de vizavi de cabinet.Si erau frumusei foc iar baietii semanau cu Mr.T. Eu am fost convinsa ca toti 3 sunt ai lui.
Amely nici eu nu ma pot detasa de problema si ma intreb cum sa fac sa ma relaxez cand eu ba ma monitorizez, ba ma stimulez ba astept sa fiu laparoscopiataOricum ma bucur ca se poate si atunci cand nu te detasezi chiar de tot.Sarcina usoara in continuare
merdan
Iyoana spune:
Merdan, eu nu am vazut si baietetii, dar daca sunt ai lui, sa-i traiasca si sa-l fericeasca!
Si eu sunt de aceeasi parere: cum pot sa stau linistita si sa ma relaxez, mai ales in perioada de asteptare???...Este cumplita asteptarea asta! offf...
iyoana
merdan spune:
Te inteleg Iyoana . Pe mine de obicei cu 2-3 zile inainte de CM parca ma mananca palmele sa fac test, greeeu de tot rezist si asta numai ca sa nu ma tuflesc cand vad vesnica,stinghera I.
Dar la tine o sa fie II ai sa vezi,totusi rezista pana in ziua cu pricina.Bafta!
merdan
mmc_nd spune:
Iyoana, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un BB cat mai curand! Am fost acum la cabinet, adica pe la 1pm, asa cum m-ai sfatuit. Eram singura care astepta sa intre, de nu-mi venea sa cred. Si de atata bucurie, am uitat sa-l intreb si daca s-a mai eliberat vreun loc mai devreme la laparo .
Zenobia, oare ne-am intersectat?
Dr.T mi s-a parut mai odihnit si relaxat, am stat de vorba - ne-a sfatuit sa nu facem inseminare, pentru ca, atat timp ca nu stim exact ce-i cu trompele mele, cam aruncam banii pe geam. Si nu-i vorba de bani neaparat, ci de potentiala dezamagire. Asa ca m-am mai linistit cumva, nu fac decat stimulare. Luni merg la cabinet tot pe la pranz asa, cred.
Amely, mi-a mers la suflet mesajul tau si tin neaparat sa-ti multumesc!!!
Va pup si un week-end cum n-ati mai avut de mult!