Dr. Nayel - CF 2 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

numai vesti bune zilele astea pe forum....

Felictiari mamicilor....

Noi am facut o luna si suntem intr-o chicoteala continua. M-am speriat cand am auzit-o prima data chicotind, am crezu ca s-a inecat dar cand m-am uitat la ea radea ...eu stiam ca pe la 2-3 luni incep sa rada, sa gangureasca dar piticoata mea...oricum ea zambea de la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

bebe de helenutza a venit azi, la 10:47, 51 cm, 3800g sau3700?!
Nastere naturala, fara anestezie.
Cam lung travaliu, era obosita, dar fericita.
Felicitari, mamico!

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Felicitari Helenutza sa-ti traiasca bebicul sa fie sanatos si tie refacere rapida!
Te asteptam cu vesti .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

FELICITARI HELENUTZA!!!!.SA FITI SANATOSI TU SI BB!!
TU SA FII SANATOASA SI SA TE REFACI REPEDE, SA AI MULT LAPTIC, IAR BB SA FIE SANATOS,NOROCOS SI BOGAT ( SI VA FI CACI S-A NASCUT IN ANUL PORCULUI- SAU MAI PRECIS AL MISTRETULUI-ZODIE CE APARE O DATA LA 60 DE ANI)

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

FELICITARI HELENUTZA!
SA-TI TRAIASCA BEBE, SA FIE SANATOS SI SA VENITI CU BINE ACASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Helenutza felicitari!!!
Sa va traiasca bebikul,sa fie sanatos si norocos! Refacere cat mai rapida iti doresc!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari Helenutza!!!!
Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandybel spune:

Salutare fetelor,
Multumesc mult pentru felicitari si incurajari!
Am nascut intradevar mai devreme,n-am prins data de 14 asa cum aveam programata cezariana,am nascut pe 10 la ora 10!

Mai exact dupa ziua sotului meu,la ora 3 noaptea,cand ne intorceam de la petrecere m-au luat contractiile, la inceput n-am stiut ca sunt contractii, ca nu stiamce inseamna, mereu m-am gandit ca n-am sa am asa ceva, ca doar fac cezariana!

Am nascut la ora 10 prin cezariana un baietel frumos foc de doar 2.440 grame si 50 cm
Am avut oarecare probleme, in sensul ca a avut cordonul infasurat de 4 ori in jurul gatului, si din cauza asta nu s-a mai dezvoltat de ceva timp, nefiind bine oxigenat si hranit!Medicul a zis ca n-a ma vazut un cordon asa urat rasucit!

Dar baiatul meu a fost puternic si sanatos in ciuda greutatii mici de la nastere si a notei foarte proaste pe care a primit-o!

Asa se face ca am nascut sambata dimineata, iar marti la pranz plecam spre casa, puteam pleca de luni, dar cum in week-end nu sunt medici care sa vada copilul, al meu a fost vazut abia luni dimineata pentru prima oara, avea si o forma usoara de icter, asa ca am preferat sa mai stam o zi!

Fetelor, e foarte, foarte cald in spital, sa va luati lucrusoare subtiri, fara maneci penrru voi, iar pt bebei, numai de bumbacel subtire!

Despre medicul care face subiectul acestui forum nu pot sa va dau detalii, pentru ca nu a raspuns la telefon, fiind noapte si nefiind in bucuresti, asa ca...........am nascut cu un alt medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna Sandybel,
Sa iti traiasca minunea de baiat, sa fie sanatos si mancacios ca sa cresca mare si voinic.
Imi aduc aminte cand ziceai ca esti stresata ca ai burtica prea mica. Se pare ca simteai tu ceva. Da bine ca sunteti sanatosi.
Ce nu inteleg eu este cum de nu stiai ce greutate are micutul tau inainte sa nasti si cum de nu a vazut doctorul la ecografie ca are cordonul infasurat in jurul gatului de 4 ori. Nu ai mai facut nici o ecografie macar cu o luna inainte de nastere?
Imi pare tare rau ca nu a ajuns la tine la nastere. Cred ca te-ai simtit foarte prost. Te inteleg pt ca si eu am patit la fel la prima nastre cu Badiu la Municipal.
Va doresc sa aveti sanatate multa.
Cu drag
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Sandybel bine ati revenit acasa!Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Dar cum de nu a vazut Nayel la eco ca bebe are cordonul infasurat in jurul gatului??!!! Stiu ca ai mers cu o sapt. inainte la el,nu?
Imi pare rau ca nu a raspuns la telefon!Cu ce dr. ai nascut?
Important este ca acum esti acasa cu bebe,este totul bine si te poti bucura din plin de acesta minune!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput