Dr. Nayel - CF 2 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Shine spune:
suntem acasa!
Nasterea a fost usora. Daca faci epidurala, nu simti nimic.
A fost mai greu dupa... nu reuseam sa imi revin,m-am plimbat cu caruciorul.
Nayel e de nota 10, Asistentele, 2 schimburi naspa rau, parca am recunoscut ceva din povestila tale, Do. Mi-au puys copilul in brate vineri seara si acolo l-au lasat.......Pana m-am prins eu ca trebuie sa suga, a trecut o zi
Helenutza, merci mult de mesaj!
Mirela si tie la fel!
multumesc si pentru mesajele de aici am citit asa pe diagonala.
Daca aveti intrebari urgente: tarife, chestii, dati pe mail, k nu citesc prea des pe aici.
faceti provizii de ceai chimen + anason.
Vineri a fost explozie de bebei si nu mai aveau, camasi, lenjerii, trusaa de epidurala!!!, se vaitau de truse sterile si alte alea....
Va pupi!
Spor la bebei.
Shine 38
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
Shine spune:
sandybell, eu nu am eliminat nici un dop si nici nu mi s-a rupt apa.
d-aia am sta acasa pana am avut contractii la 5 min si nici atunci nu as fi plecat la spital.
Am avut doar o scurgere roz, undeva la 3 dimineata.
Nu am schimbat semnatura..
am fugiiiiit!
Shine 38
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
sandybel spune:
Shine, felicitari pentru bebel, ma bucur tare ca sunteti akasa repede si ca a fost usur, desi cand am auzit ca ai nascut, m-am cam speriat, m-am gandit ca urmez eu..............
Continua sa ne poestesti pentru ca ne intereseaza desi esti cu un pas inainte............
Dimalexia, eu as vrea sa merg maine la control desi el mi-a zis sa vin pe 9, dar nu mai am stare, mi se pare mereu ca nasc.............tu?cand mergi
Fetelor,am o tuse groaznica care ma apuca doar noaptea si in primul rand ma ia durerea de burta cand tusesc , ma gandesc sa nu-l provoc pe bebe, sa-l imping fara sa vreau si sa-l grabesc, iar in al doilea rand mi-e frica ca daca nu ma lasa tusea asta, ma va durea operatia dupa......nu stiu, Am zis sa-l intreb, poate imi da sa iau vreun sirop ceva, ca am inteles ca in ultima luna e mai liber la pastile!
Va pup si astept vesti
dimalexia spune:
Buna fetelor!
SHINE: FELICITARI PENTRU BEBE!! Bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi amandoi, si sa te bucuri de el!
Acum, urmam celelalte!
Sandybell: Eu am programare maine la 16,30. Helenutza are la 15. Asa ca poate te programezi si tu ... Eu nu mai am rabdare nici pana maine...
Ce stiti, maine ar fi ultimul control, ma programeaza pt. cezariana, mai imi face si tuseu?
Pentru tuse eu am mai luat STODAL sirop, este homeopat, dar mai bine il intrebi si pe dr. Intr-adevar, dupa operatie nu poti tusi ca te doare operatia. Asa ca trebuie sa scapi de tuse pana la operatie. Pe mine ma tot chinuie o durere de gat usoara de cateva zile si m-am cam speriat, am mancat lamaie cu miere, ceaiuri si iau niste pastile de gat tot homeopate...
Dimalexia 38+
Do spune:
Shine, felicitari ptr bebe ! Imi pare rau ca asistentele nu te-au ajutat.
Dimalexia, mie mi-a facut tuseu si la ultimul control. Se pare ca e important
monalac spune:
blueeyes,ai pierdut 2 sarcini urmarite de el si pana acum nu ti a dat sa faci analize pt depistarea sindromului antifosfolipidic?ciudat....imi pare f rau pt pierderile suferite si sper ca data viitoare sa fie cu noroc.
blueeyes2003 spune:
Monalac la prima sarcina am facut mai multe analize de coagulare dar acum nu apucasem sa le fac.Prima data au iesit in limite normale.Prima sarcina am pierdut-o din cauza hipertensiunii indusa de sarcina!
Doar se presupune ca as avea,abia astept sa fac analizele!
Mirela
dimalexia spune:
Multumesc Do!
Mi-a facut in fiecare luna asa ca sigur imi face si acum, daca si tie ti-a facut...
Dimalexia 38+
sandybel spune:
Am sunat si eu sa ma programez si culeme "prietena mea cea amabila" mi-a gasit un loc maine la ora 17.00!
De obicei trebuia sa ma rog de ea, parca imi facea pomana, asa ca daca mai sunteti maine pe la 5 akolo ne vedem.............., dar cum va recunosc?
dimalexia spune:
Sandybel: Deci eu sunt programata la 16.30, si tu ai fi dupa mine. Acum depinde si de cum ajunge fiecare. O sa ne recunoastem dupa "burtici". Eu sunt inalta si bruneta si cu burtica.
Ce bine, maine o sa aflam amandoua data programarii cezarienei. Si o afle si Helenutza vesti.
Si Raluca22 se duce joi... parca?
Dimalexia 38+