Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 9
kris spune:
FETELOR CE STITI DESPRE VACCINUL PT VIROZE?
Datorita virozelor , din iarna asta, se face obligatoriu! Voi i-ati vaccinat pe copii? V-a anuntat medicul de familie?
Eu nu stiu mai nimic, doar aseara o amica m-a anuntat ca a primit un tel de la medicul fetitei( care are 23 luni) ca s-o invite sa-l faca.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
ingerasu spune:
Cum adica sa nu poti sa restitui intreaga suma? Asta este o prostie. De obicei, se poate restitui dar cu o "penalizare" asa zic ei, adica un comision mic ca sa mai castige ei inca odata. Restituirea unui credit este bine sa se faca in primii 2 ani pentru ca ei baga atunci dobanda, dupa care nu mai are nici un sens sa dai bani multi in avand merita sa platesti in continuare ratele. Bancile, ca sa se asigure ca castiga oricum baga dobanda in primii ani.
Crinuta eu i-am luat Havrixul acum vreo 2 luni si tot greu l-am gasit. Am incercat sa fac comanda la farmacia de la noi din Otopeni dar l-au cautat in toate depozitele si nu exista. Deci am luat toate farmaciile la cautat si am gasit la Sensiblu in Piata Amzei ca le mai ramasese pe stoc. L-am luat la inceputul lui decembrie si stiu ca atunci il aveau si la farmacia Dona (nu 2NA) de pe calea calarasilor vis-a-vis de Unirii. Am inteles ca a aparut un vaccin nou, Avaxine parca se cheama si este acelasi lucru cu Havrix-ul. Oricum nu este obligatoriu la fix 2 ani, poti sa-l faci si mai tarziu cu un rapel dupa 12 luni. Totusi sa i-l faci pana merge la gradinita. Nu da reactii de nici un fel (durere, febra etc) este ca si cum nu l-ai face. Asa ca stai linistita si fa-l cand il gasesti. Dar doctorita ta de la Medicover de ce nu ti-l face pentru ca ei au pe stoc si costa mult mai ieftin. Pe mine m-a costat in farmacie 1 mil plus ca i-am dat si doctorei bani iar la Medicover sau Medsana costa vreo 500.000.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
kris spune:
Patri, ma bucur ca a-ti scapat de antibiotic! Sanatate intregii familii!
Ingerasu, din pacate nu am ajuns inca la stomatolog, 

Poate ne pui niste poze cu casuta voastra! Din ceea ce am vazut, arat super! Sa va bucurati de ea!
Shobo, succes in alegerea bonei corecte! Va mai doresc realizarea visului in ceea ce priveste terenul, casa!
Bubu, si tie iti doresc succes cu noua bona! La cat e de dulce Vladutz, imediat il va indragi, 
albume foto
tomasa spune:
Ingerasu, bine ai revenit
si felicitari pt. casa. Sa o stapaniti sanatosi! Ti-am vazut si eu pozele, Bia este o dulce si seamana cu tati dupa parerea mea. Intr-o poza am vazut alaturi de copil si niste picioare in sort bleumarin
. Ale tale sunt? Daca da...ce sa zic? respectele mele!!! 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
Da, Avaxine gasisem la un Sensi Blue, dar pun pariu ca s-a vandut, deoarece mai era unul singur.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
Bianca mea nu mai vrea sa asculte de matusa..sper sa fie temporar. Astazi, pana la pranz a stat cu tata s, ca dansa a trebuit sa-si faca niste analize ca sa descopere de ce are tensiune 22. A fost ok, cu tataie, pe care il adora..si cand a venit dansa..a facut pipi pe ea..ii cerea mereu bomboane, a inceput sa tipe, daca nu ii facea pe plac, nu a vrut sa manance..s.a.m.d
O sun , o cert la tel( parca stia, pt prima data) si i-am spus ca o voi pedepsi: nu-i voi mai da jeleuri deloc, si ii voi lua si jucarelele preferate..sa o asculte pe matusa si sa stea la olitza, sau toaleta.. Imediat ce am terminat de vorbit, o trimite ma matusa sa-i aduca apa , si face din nou pe ea, dupa 30 min de rugaminti. Ce ziceti? De mine stie de jena, rusine, .dar la dansa nimic..a rugat-o sa ridice un pic tonul la ea..si nimic...
Sunt tare curioasa, sa vad ce a facut. A mancat de pranz, s-a culcat la ora ei?
Ce sa va zic: mi-e teama sa nu o supere pe matusa prea tare, fiind acum mai sensibila! 
albume foto
ingerasu spune:
Kris o sa pun poze dar sper sa mai fac. Cele pe care le am, sunt de asta vara si curtea nu era amenajata, porti nu aveam, casa nu era complet mobilata iar de atunci nu am mai facut altele. Las ca fac eu si va pun. Poze recente nu am decat cele cu camera Biancai.
Tomasa, ce picioare ai vazut tu? Mai, voi vedeti altele decat vad eu? Ca in poze nu apare decat Bianca, alti copii, fetita lui Cocolino sau sunt poze cu ai mei si Bia. Hai ca m-ai facut curioasa, care este poza aceea? Ah, le-am vazut acum dar nu sunt ale mele sunt ale unei verisoare a lui George. Eu am doar 1.65m, nu am picioare asa de lungi. Voi ce faceti cu gradi, stiam ca vrei sa-l dai la germana. Mergeti din toamna? Initial acolo am vrut si noi sa o dam, eu am facut aceeasi gradinita si fosta mea educatoare este acum directoarea,ca mama sta aproape dar am renuntat. Au program scurt si inseamna sa o trezesc mai devreme sa vin cu ea in Dorobanti, noi 2 sa ne intoarcem la birou in Pipera, mama sa o ia la pranz si apoi seara sa facem drumul Pipera-Amzei-Otopeni este prea mult. Imi pare rau pt ca este o gradinita buna dar m-ar costa benzina, nervii mai mult. Tu vorbesti deja cu piticu in germana?
Crinuta, pai bun si ala. De ce nu l-ai luat? Cred ca toata lumea cumpara pentru ca depozitele erau goale. Las ca mai ai timp sa i-l faci.
Eu lui fii-mea nu-i mai fac alte vaccinuri ca mi-e mila sa o intep iar. Noi avem imunitatea buna, mereu am luat si vit C si Immunobaby si vad ca nu a luat nimic niciodata desi a stat frecvent bot in bot cu copii. Iar vaccinurile acestea nu contin toate tipurile de tulpini. Vaccinurile contra virozelor sunt de fapt acele vaccinuri antigripale.
lbelciug spune:
Mama, cat ati scris!
Se vede ca a revenit Ingerasa.
Eu sunt cam busy cu serviciul azi.
Ingerasu, multumesc pt raspunsul complet. Eu mi-am schimbat serviciul la 6 luni dupa nasterea lui Matei, cand am decis sa-mi reiau activitatea profesionala. Nici eu nu zic ca se merita apartamentul mai mult decat casa. DAR, daca nu are cine sa te ajute cu copilul (2 in curand la noi), e clar ca trebuie sa te ingrijesti f bine de acest aspect. Noi am decis sa pastram ap cu 2 camere pana la achitarea celui cu 4, iar apoi, cand copiii vor fi mai mari,
daca vom putea, ne vom lua teren si construi casa. Din pacate noua nu ne-a dat nimeni nici un sfantz/teren sau alte bunuri, totul am obtinut prin munca noastra. Ma bucur tare mult ca v-ati descurat asa de bine cu casa, a fost o miscare super buna. Care e faza cu Bia si Prima si Antena1? Si Matei e innebunit dupa cantecele, carti cu povesti si vorbeste mult in propozitii. Cu creioanele nu ne-am riscat inca. Mie teama din cauza peretilor...deh, am si eu o obsesie.
De curiozitate, ce supraf locuibila are casa voastra?
Patri, sanatate lui Reb. Bine ca nu e ceva grav!
Crinuta, merci dar nu ma intereseaza creditul punte. Cum Eu vreau sa pastrez ap de 2 camere.
La restaurantul de la P-ta Amzei as veni si eu, dar please fixati inatlnirea pe la ora 5:30-6pm, nu mai tarziu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ingerasu spune:
Kris nu o mai certa pe Bianca si nu o ameninta sau pedepsi, copii fac mai rau. De obicei, trebuie sa le distragi atentia spre altceva sau sa-i explici calm si frumos. Au si ei incapatanarile lor si daca le zici nu, atunci fac mai rau. Incearca sa o pacalesti in sens pozitiv. Noi il avem pe "mosu" dar niciodata nu o pedepsesc. Si incearca sa nu o pacalesti sau sa-i distragi atentia promitandu-i ca-i dai bomboane, jucarii pentru ca o inveti cu santajul. "daca faci x lucru iti dau bomboane, ciocolata sau iti cumpar nu-stiu-ce jucarie" pt ca se invata sa faca doar daca primeste ceva in schimb si va trebui sa fii mereu pregatita cu cate ceva nou. Nu o certa, treci peste lucrurile care ti se par tie "urate", ignora-le si atunci ea nu o sa mai le repete iar cand face ceva bine atunci laud-o. Asa, subtil, o sa faca ce-ti doresti tu sa faca.
Eu am observat si la Bia ca daca o cert, tip la ea, sau ii dau o palma reactioneaza la fel. Este ca efectul de bumerang, se crizeaza si ea, da si ea si plus ca devine mai rea.
ana maria spune:
Patricia multa sanatate Rebecai!!!
Ingerasule felicitari pentru casa!!! Eu am o problema mare cu casa in afara orasului intrucat sotul meu care este capul familiei bineinteles
a hotarat ca nu e bine. Eu nu conduc masina si nu ma vede cum m-as descurca fara masina... Avem si noi un teren de 500mp dar mai asteptam putin sa mai vina utilitati pe acolo si sa ma apuc de condus.... Am permis de 7 ani
.
In alta ordine de idei cui ajutorul lui Doamne Doamne plecam si noi intr-o mica vacanta saptamana viitoare. Sper s anu mai intervina nimic...